- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
kiskakas #6101 üzenetére
Köszi! Eddig nem volt hajlandó lefutni nálam ez a teszt, de majd még próbálkozom, ha sikerült a szoftver beállításokon túljutnom.
Újabb szívás:
-a /jffs readonly file systemként csatolódik akármit csinálok vele. Ez alapján próbáltam beállítani, de sehogy nem jó. Eddig egyszerűen a /jffs-re mountoltam az sd-t, de akkor hiába írtam a startup scriptet, mivel a mountolás elött nem tudom futtatni a fizikailag az sd-n levő scriptet.
Elvileg a /jffs/etc/config/optware.startup file tartalma lefutna a boot után, de csak olvasható módban nem tudom megcsinálni. Van erre valami megoldás?-azt hol lehet beállítani, hogy ha egy user belép ssh-n akkor milyen értéke legyen a környezeti változóknak? Pl. a PATH utvonalak az sd-n található könyvtárakra vonatkozzanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone SE (3rd Gen 2022) (PRODUCT)RED 128GB
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest