- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Köszönöm a válaszokat. Hát messze van a mikro tőle. Igazából féluton a router és a pc között. De az nagy távolság ahhoz.
Amúgy az antenna állását birizgáltam, hátha ... DE végülis jó ez így. Ez legyen a legnagyobb bajom... Mondom már így utólag, hiszen az a probléma lépett fel, hogy hirtelen megszakadt a net. Jó proba proba proba... SEmmi, megpróbálom közvetlen a modemen át, ott jó. Hohoo, mi lehet ez?!
Nos a routert vagy 5x 30msp -s trükkel reseteltem, többször kihúztam próbálgatások közben, s ha kábelen ment a hálózat, akkor volt net, ha wifin, akkor nem. :S Mondom WTF?!!? :S WLAN pittyeg h ő rendben van, azonban a hálózat nincsen se a pc-n se a laptopon.
Szép este szép este... gondoltam magamban. Már annyira ideges voltam, mert még a hozzá kapott setup cd és hibát írt, h ő bizony nem csatlakozik hálózathoz,nézzem meg h mi a hiba.
Eközben az óra mellett a tálcán jelez a gép h wifi háló elérhető! Végre 2 óra után valahogy helyrehoztam a netet a 2 gépen, azonban így h van az is meg minden, így sem engedi a telepítő (cd) h konfiguráljam ,levédessem jelszóval a gépet. Na mind1, remélem máshogy is lehet kódot kreálni hozzá. Valami ötlet?!?!? FONTOS LENNE....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest