Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bexinho23

őstag

Köszönöm a válaszokat. Hát messze van a mikro tőle. Igazából féluton a router és a pc között. De az nagy távolság ahhoz.
    Amúgy az antenna állását birizgáltam, hátha ... DE végülis jó ez így. Ez legyen a legnagyobb bajom... Mondom már így utólag, hiszen az a probléma lépett fel, hogy hirtelen megszakadt a net. Jó proba proba proba... SEmmi, megpróbálom közvetlen a modemen át, ott jó. Hohoo, mi lehet ez?!
    Nos a routert vagy 5x 30msp -s trükkel reseteltem, többször kihúztam próbálgatások közben, s ha kábelen ment a hálózat, akkor volt net, ha wifin, akkor nem. :S Mondom WTF?!!? :S WLAN pittyeg h ő rendben van, azonban a hálózat nincsen se a pc-n se a laptopon.
    Szép este szép este... gondoltam magamban. Már annyira ideges voltam, mert még a hozzá kapott setup cd és hibát írt, h ő bizony nem csatlakozik hálózathoz,nézzem meg h mi a hiba.
    Eközben az óra mellett a tálcán jelez a gép h wifi háló elérhető! Végre 2 óra után valahogy helyrehoztam a netet a 2 gépen, azonban így h van az is meg minden, így sem engedi a telepítő (cd) h konfiguráljam ,levédessem jelszóval a gépet. Na mind1, remélem máshogy is lehet kódot kreálni hozzá. Valami ötlet?!?!? FONTOS LENNE....:(:(:(

Új hozzászólás Aktív témák