- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
Hali!
QOS-sel kapcsolatban lenne kérdésem, remélem valaki használja közületek. Van egy 54GL routerem, de se dd-wrt-vel, se tomatoval nem sikerült még ezt a gondot megoldanom.
Amit szeretnék: amikor nem netezek, menjen maximummal a torrent (nasról), viszont amikor netezni akarok pc-ről, akkor a pc csomagjait helyezze előtérbe. Próbáltam mac cím alapján a dolgokat (nasé alacsony, pc-é magas prioritás), de eredménye semmi. Tomaton be lehet állítani a sávszélkorlátot, viszont ha a nasnak adok 0- monjuk 80%-ot, akkor a net maximum 80%-ával tölt akkor is, amikor nincs pc-n netezés.
A QOS-nek nem az lenne a lényege, hogy mindent maximummal enged ki, de ha jön egy magasabb prioritású, akkor az alacsonyakat automatikusan visszaveszi?
Próbáltam a valós sebességnél alacsonyabb számokat beírni (10 megás net, de csak 7500k-val jön), írtam be 7000-et a letöltéshez, nem volt jó, utána 8000-et, azzal sem. Ráadásul ha alacsonyabbat írok be, akkor soha, semmi nem jön a maximummal.
Vagy én rontok el valamit, és csak a beállításaim nem jók, vagy tényleg nem tudja rendesen sorba rakni a csomagokat a router?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest