- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék megvalósítani egy kis dolgot, van egy wifi hálózat amin van internet de nem férek hozzá beállítás szinten mert nem mi üzemeltetjük dhcp van ipt kapok netezhetek! Rá szeretnék kapcsolódni a hálózatra egy routerrel wifin keresztül és tovább szeretném osztani lényegében azért , hogy ahol tartózkodom normális wifi legyen. A legegyszerűbb routerre gondoltam wrt54g és mondjuk egy tomato parosítás hála Intrudernek nem ugrottam bele a bizonytalanba volt neki egy a szekrényben és lepróbálta működik e a dolog de sajnos nem tudott Virtual Wireless Interface-nél létrehozni új hálózatot - így hamar kiderült sajnos a wrt54g nem az én routerem lesz erre a célra viszont a wrt54gl már kicsit komolyabb hardvert kapott tud ebben a dologban segíteni nekem valaki, hogy megnézné engedi e létrehozni?
Esetleg érdekel erre a célre jó bármilyen router ( mármint típus ) ami támogat alternativ fw-t és létrehozható vele amit szeretnék vagyis egy AP .
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Peugeot, Citroën topik
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest