Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cole05
csendes tag
Sziasztok!
Olyan jellegü gondom van, hogy van egy Linksys WRT54G routerem és képtelen vagyok működésre bíni. összedugom ahogy a leírásban ill. telepítőben mutatja és amikor a telepítő végén "checking your computer settings" megy akkor utána kidob egy hibaüzenetet és semmit nem tudok vele kezdeni. A hibaüzenet: Unable to connect to the Router! Check that to the router has been connected to the computer, and that your Ethernet adapter is working.
Ha jól értem azt mondja, hogy buktam a kapcsolatot és nézzem meg, hogy világit-e a pici zöld lámpácska a hálókártyán. Világit. azóta nem megy amióta a szolgáltató elvitte a modemet és csak kábelen jön a net. Mi lehet a gond, mert már eléggé kibuktatott a dolog.
Ha valakinek van ötlete esetleg megoldása azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Death Stranding Director s Cut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest