Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
kokokka
üzenetére
Pillanatok alatt megnyílik a szeletelő is.
Ha letöltöm, akkor úgyis látom előtte, hogy mit szedek le. Gyakran már az oldalon meg tudom nézni, körbeforgatni.Amúgy meg csak szóltam, hogy a szeletelővel is meg lehet nézni, nem kell ehhez extra program. Aki 3D nyomtat, annak csak van egy szeletelője a gépen. De mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
-
kokokka
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Minek megnyitni állandóan a szeletelőt, ha egy stl thumbnail-jét is megnézheted pillanatok alatt?
-
5leteseN
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
De kell!
...nincs szeletelőm!
Télleg' nincs! -
5leteseN
őstag
válasz
kokokka
üzenetére
...
,
: "Meg akartam nézni egy később akár nyomtatásra kerülő darabot tartalmazó 3D-s állományt, és pár gyenge nézegető-program után ezt a kicsi, gyors, és szerintem egész jó programot találtam Windows(és "mások") alá: F3D - Fast and minimalist 3D viewer " -
5leteseN
őstag
Meg akartam nézni egy később akár nyomtatásra kerülő darabot tartalmazó 3D-s állományt, és pár gyenge nézegető-program után ezt a kicsi, gyors, és szerintem egész jó programot találtam Windows(és "mások") alá: F3D - Fast and minimalist 3D viewer
-
ptesza
senior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nemrég majd egy tekercset elfüstöltem és nem tapasztaltaltam semmi hasonlót. Szálazott de nem is volt előtte szárítva. Ahogy kivettem a csomagból úgy nyomtattam vele. Nekem ezek a beállítások voltak akkor.

-
kokokka
addikt
Készül a nagy mű. Már egy ideje
Sajnos nem sok időm van mostanában, de azért alakul.Alien Level 5
-
JulianSinulf
őstag
Üdv!
Sunlu PLA CarbonFiber-rel próbálok nyomtatni, de a méretek nagyon durván nem stimmelnek.
Már 5% Shrinkange compensation XY-t (XY méretkompenzáció) állítottam be a PrusaSlicer-ben és az M4-es csavar a 4,3-as lyukon megy át, a 4,2-es lyukba meg be tudom csavarni.
Ugyanezt a tesztet kinyomtatva Prusament PLA-val és 0,75% kompenzációval, az M4-es csavart be tudom hajtani a 4-es lyukba, 4,1-en már átmegy gond nélkül.
A teszttárgy külső formája egy téglatest.
Széltében (eredeti nem ismert, vágott):
PLA CF: 20,3
PLA: 19,9
Hosszra (60-nak kell lennie):
PLA CF: 61,1
PLA: 60,2
Magasságra ((eredeti nem ismert, vágott):
PLA CF: 6,8
PLA: 6,8A PLA CF 220 fokon van nyomtatva, a PLA 225-ön.
Létezik az, hogy a Sunlu PLA CF anyagnak ilyen méretváltozásai legyenek?
Vagy a nyomtatónál kellene keresni a hibát?A nyomtatóban nozzle-t cseréltem Obxidianra, de a 0,4-es méret maradt. A többi fejhez az offset kalibrációt nem csináltam meg, mert az minden fejet újrakalibrál, ahhoz meg tiszta nozzle-k kellenek. Szóval macerásság miatt egyelőre kihagytam. Nem gondolom, hogy bármilyen méreteltérést okoz, mert a méretpontosság nem a nozzle pozíciójától függ. A pizíció akkor számítana, ha több anyaggal nyomtatnék egymásra és rétegelcsúszát okozna a többi fejhez képest. Szerintem.
Az viszont érdekes, hogy a magasság egyezik. Bár gyanítom azért, mert a nozzle-ból kijőve csak oldalirányba tud igazán menni, felfele nem. -
ParadoxH
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Attól függ, hogy milyen nyomtatásra használnád. Ha a legolcsóbb multicolort keresed akkor Kobra 3 Combo vagy A1 mini.
Ha kicsit extrémebb anyagokat nyomtatnál és nem számít a multicolor akkor Qidi Tech Q1 Pro.Az ár/érték bajnok pedig egyértelműen az A1 vagy P1S Combo a legtöbb printeres szerint.
-
Top 10 der Highspeed-3D-Drucker
1. Bambu Lab A1 Testsieger 2025
2. Anycubic Kobra 3 Combo
3. Anycubic Kobra S1 Combo Preis-Leistungs-Testsieger 2025
4. Flashforge 5M Pro Bester 3D-Drucker 2025 für TPU
5. Qidi Tech Plus 4 Bester, größter 3D-Drucker 2025 für ABS, Nylon, etc.
6. Bambu Lab P1S Günstiger Allrounder
7. Bambu Lab X1C
8. Creality K1 Max Größter Bauraum - kleinster Preis
9. Qidi Tech Q1 Pro
10. Creality K1CForrás: [link]
Mindegyiket tesztelték. A legjobb minöségnek a Qidi Tech Plus 4 -et hozták ki, de mivel drága ezért lett csak az 5.ik. K1C a 10.
-
Emunem
őstag
Ez se rossz, ez lehetne a következő lépcső…
-
Vesa
veterán
válasz
Tarokk79
üzenetére
Nem tudom mi a legolcsóbb, de amit saját tapasztalattal látok és nekem teljesen laikusként is első perctől tökéletesen nyomtattak bármilyen probléma nélkül, az a Bambu A1 és P1S. Utóbbi már drága, de az A1-ből van mini, amihez már van AMS ami 4 színt tud. Kisebb az asztal (180x180). A normál A1 az már 256x256cm. Szokott lenni akció a Bambunál, akkor jó áron behúzható. Ezeket én is csak összeraktam, bekapcsoltam, leszaladt kb. 30 perc alatt a saját tesztje, és azóta csak az orsókat cserélem rajta ha kifogytak. Ráadásul gyors is.
Írta itt valaki még az Elegoo valamelyik gépét, amivel hasonlóan jó tapasztalatai vannak. -
Tarokk79
aktív tag
Igen, igazad van, de biztos, hogy nem csak egy bajom van, mert szokott nyomtatás rosszul sikerülni. Pláne az első sor és, ha magas, amit csinálok.
Amúgy a speciális filament problémám meggyógyult. Itt van kb. 50 kis lapka, amin a flow rate-t teszteltem
, de a végére visszatértem az alapbeállításokra, amin reggel még nem működött, most meg azon adta legjobb kalibrációs teszteket. Pl. az előző hőmérséklet tesztelő torony sem lett csúnya.
Ha most vennék 3D nyomtatót, akkor nem hiszem, hogy ezt venném most (Creality Ender 3 V3 KE).
Amúgy most belépő szinten mi az ami ajánlott?
Mi a legolcsóbb ajánlott, ami több színt is kezel? -
Vesa
veterán
válasz
Tarokk79
üzenetére
Nekem az a fura az egészben, hogy elmondásod szerint, másik két orsóval nem volt gond, csak a harmadikkal. Akkor elvileg nem a nyomtatóban kell keresni a hibát, mert akkor értelemszerűen, az összes orsóval rossz lenne. Valami a filament körül nem stimmel, de léhet, hogy valamit félreértettem.
-
Tarokk79
aktív tag
-
fecke78
senior tag
Geeetech petg-hez volt már valakinek szerencséje , mennyire használhatoak ?
Illetve mekkora a tekercs átmérője bambu ams re felmegy -e ? -
azbest
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Ezek a többszínű műanyagok külön állatfajok.
A fekete sokkal dominánsabb, mint a többi, így lehet olyan kombináció, aminél vissza kellett fogniuk a pigmentet vagy másikat használni, hogy ne nyomja el a többit.
Vagy akár a különböző színekhez más adalékanyagok kellenek és azért nem ugyanolyan minden kombinációban a fekete. Filamet cserénél, színváltásnál is sokkal nehezebben tisztul ki egy fekete, mint egy fehér. Vagy legalábbis több purge kell, mire az előző szín szennyezése észrevehetetlenné válik a dominánsabb színeknél. -
kokokka
addikt
válasz
DonElvis
üzenetére
+1
Nemsok felé filamentet használtam eddig, de mindig mindegyik jó volt az adott gyári profillal. Sőt, kicsit flowrate-et vqgy éppen sebességet emelve is. Egyszer nyomtattam ki teszteket, de ez eredmény ellenére nem is azokkal a beállításokkal kellett nyomtatnom a jó eredmény eléréséhez. Így vissza is tértem a gyári profilokat, mint írtam is, azóta is hibatlan szinte minden nyomatom. Ha nem, az általában az én hibám. De ilyen mindig van és lesz is.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nem
. Hanem még nem vagyok otthon a fogalmakban. Amúgy megnéztem és a komód maga sem egyenes, és ezért az ágy sem
.
De ezzel mit tudok kezdeni?Közben nyomtatom a flow ratio teszteket és most az a poén, hogy miután 0,98-ról felmentem 1,4-ig most a 1,1-nél tartok már lefelé.
-
DonElvis
aktív tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
+ Szabieable. Mostmár értem. Remélem soha nem kell majd a színekkel is foglalkoznom. Majd azt mondom hogy bármilyen színből tudok nyomtatni, amennyiben az fehér
-
DonElvis
aktív tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy Gear modulban van egy olyan, hogy Wormgear, ilyeneket lehet vele csinálni:

Itt gyakorlatilag minden paraméter állítható, ki kell kísérletezni.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
DonElvis
üzenetére
Én úgy értem, hogy nem az a szín, ami rá van írva.
Vettem arany-fekete silk-et tőlük. A fekete egyértelműen nem fekete. Míg a kék-fekete vagy zöld-fekete tekercsekben tényleg fekete a fekete. És a többi szín is stimmel. Asszem a tri-color silk-jükben sem stimmel minden, viszont a végeredmény eszméletlen jó lesz, ahogy a különböző színek átfedései más színeket eredményeznek, mint a filában lévő eredeti 3 szín. -
DonElvis
aktív tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
Jelenlegi tudomásom szerint menetet létrehozni a 49624-es hozzászólásomban található oktató videó szerint lehet, én jobb hijján azt az utat járom. Viszont NF 49631-es hozzászólása figyelemre méltó (Fasteners modul használata), de én azt még nem próbáltam. Ezért kértem meg őt, hogy ossza meg velem a tapasztalatait. Örülnék ha sikerülne neki, mert a Sketchertől én lábrázást kapok.
-
NF-
aktív tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
A freecad beállítsai közt a fasteners résznél van thread generation

-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Úgy értettem, hogy milyen nyomtatót használsz

update: Természesetes nem kell azonnal csavarhúzóhoz nyúlni. Pusztán logikus kizárásra is lehet építeni. Kipróbálhatsz más filamentet és kinyomtathatod nagyjából hasonló színből a gyári hozzáadott benchy-vel. Így nem 100% biztonsággal, de nagyjából ki tudod zárni, hogy beállítás / filament vagy mechanikai probléma keseríti meg az életedet.
Ha van érzéked hozzá, akkor nem kell megijedni a szerelgetéstől se.
-
F.E.K..
senior tag
Egy kis hétvégi történet: kis nyomtatómra ránézek, hopp, össze van gabalyodva a szál a tekercsen, persze nyomtatás közepén.
Á, úgyis el van már cseszve, hát, nincs mit tenni, pause... szál visszahúz... kibogoz... visszafűz...
sóhaj
pause --> contiune.
Meglepetésemre gond nélkül folytatta, és a kész nyomaton sincs (legalábbis valami extra látványost nem találtam) nyoma a műveletnek. Pozitív meglepetés, de azért remélem nem kell gyakran próbára tennem ezirányú szerencsémet
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
Flashback
üzenetére
Megvártam az első réteget 1.4-re állítva a flow ratiot. Így néz ki.
Behoztam a vízmértéket, de gondolom nem így kellene nézni
. Fluidban, Orca slicerben, vagy hol kellene néznem a szintezést?
Kinagyítottam, amit kértetek:
Nekem továbbra is az a legfurább, hogy miért volt jó eddig a 0.98 és most miért kell ennyire megnövelnem? Vizes a filament? Eltömítődött a fej? De a többi észrevétel is érdekel. -
DonElvis
aktív tag
válasz
szabieable
üzenetére
Elhiszem, mert az esetek 90%-ában fehér filamentet használok, és eddig nem volt olyan munkám, aminél fontos lett volna az árnyalat. A színhelyességet úgy érted, hogy egy tekercsen belül eltér az árnyalat, vagy úgy, hogy két tekercs színe nem ugyanolyan, vagy minkettő?
-
szabieable
aktív tag
válasz
DonElvis
üzenetére
Alsópolcos filamentnél megértem, de hidd el ha olyan anyagot használsz ami nem a 10 dolcsis kategóriában versenyez és számít a végeredmény oda fogsz figyelni. Attól, hogy az external wall meg a top layer jól néz ki nem biztos, hogy jó lesz a printed.
Nem a sunlut akarom ekézni mert van vagy 20 kiló is jelenleg belőle, de az a színhelyesség amit képviselnek kritikán aluli. A klasszikus fekete/fehér vállalható de az összes többinél mintha a nap szívná a filáikat olyan minimális pigmentet használnak -
Tarokk79
aktív tag
válasz
szabieable
üzenetére
Hát elkezdtem a beállításokat az Orca dokumentációja alapján. Elsőre a flow ratiot kellene, de a harmadik kísérlet után is ezt kaptam:
Ezek szerint korrigáljam +20-szal flow ratiot? -
DonElvis
aktív tag
válasz
szabieable
üzenetére
Na ez az amit csináljon meg az akinek van rá affinitása. Megtervezem a testet, konvertálom stl-be, legeneráltatom a G kódot és start print. Tekercs cserekor sem csinálok semmi extrát. Ugyanaz a helyzet nálam mint Kokokkánál, Sunlu filament, Anicubic slicer default beállításokkal, és mehet a nyomtatás. Esetleg annyit megeszek, hogy ha egy hétig nem használom a nyomtatót, akkor az éles nyomtatás előtt kitolok 10-20 cm filamentet a levegőbe, a már kultusznak számító nedvesedés miatt. Szárítani is csak a speciális filamenteket szoktam (pl. ESD) de azt is csak azért, mert vákkuumfóliázás előtt úgy illik, és csak akkor ha tudom, hogy hónapokig nem fogom használni.
Szerk:
A Creality Hyper PLA-nál a következő történik nagy sebességű (300+) nyomtatásnál. Az első két három réteget még teljesen jól kinyomtatja, ilyenkor nem megy a hűtőventillátor. Utána viszont bekapcsol, és onnantól szabadul el a pokol, az ezt követő réteg feltépi az első rétegeket. Biztos lehet venti beállításokkal szórakozni, meg még száz paraméterrel, de nekem ehhez nem volt kedvem, mert szerintem ennek nem igy kellene működnie. Ezért kerestem egy olyan filamentet ami a szeletelő gyári bállításaival tökéletes eredményt ad, így jutottem el a Sunluhoz. (Sajnos nem kapok tőlük semmit a népszerűsítésért).
-
NF-
aktív tag
válasz
DonElvis
üzenetére
Engem a csavarok feje egyáltalán nem érdekel, két objektum egy-egy részére szeretnék külső ill. belső menetet tenni. Nem zavar ha nem szabványos méretekkel rendelkeznek majd, csak a két nyomtatott külső és belső menet illeszkedjen. Közben már rájöttem, hogy a fastener beállításai közt van olyan, hogy "3D printer compatible" meneteket generáljon, és hogy az offsetekkel kell játszani a menet méreteitől függően.
-
kokokka
addikt
Zsír új Sunlu petg, mindenféle állítgatnás nélkül, a gyári Anycubic petg profillal. Hibátlan. Éjjel indítottam, amíg aludtam elkészült

-
szabieable
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
új spoolnál érdemes alap kalibrációkat elvégezni, temp tower, flow teszt, pressure advance. az anyag lehet ugyanaz de semmi sem garantálja hogy ugyanabból a batchből készült gyártás során, lehet más lett az adalékok/pigmentek aránya
kép alapján mintha a z offset is picit magas lenne de a flow biztos nem az igazi
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
szabieable
üzenetére
Nincs meg
.
Erre kellene akkor a filament szárító? Vagy ilyenkor kuka az anyag? -
DonElvis
aktív tag
Szia,
Így érdemes menetet készíteni:
Igaz, hogy Sketcher-ben kell elvégezni a meló 90%-át (amit én kifejezetten utálok), de ha már megvan a rutin, utána nem nagy truváj.
Fastenersben a csavarok fején van a fókusz, nem a menetes részükben. Ráadásúl annyia méretpontosak a csavarok mint Gear modul GT fogaskerék mintái, ahol konkrétan egy foggal kevesebb van beszerkesztve, azaz semennyire.
-
Közben lett egy Creality K1 ajànlat 339€-èrt egy kg ajàndèk filamenttel.
Azt olvastam hogy mikor beindult a gyàrtàs volt gond az extruderrel ès a hotendel de elvileg ez màr javult az aktuális verzióban.
Bevàllalhatò?
-
NF-
aktív tag
Freecadben a menetet mivel készítitek? Fastener wb? Milyen offsetet használtok? Egyszerűen képtelen vagyok egy használható menetet összehozni.
-
Tarokk79
aktív tag
Egy dobozt szerettem volna kinyomtatni ugyanolyan anyagból (Creality Hyper PLA) több színben (ugyanazt a gcode fájlt) már 4 színeben megcsináltam, amikor utolsónak kinyitottam egy új doboz kék színt és elkezdtem a nyomtatást. Ezt kaptam:
Mi lehet ilyenkor a gond? Negyedszerre elfogadhatóan kinyomtatta, nem lett szép, de használható. Creality Ender 3 V3 KE a nyomtató. -
5leteseN
őstag
Az Easy Threed 3D K10-ről(... 50€ kb, by Ali
) van esetleg hír-tapasztalat?Egy rokon-gyerkőc 3D nyomtatós "megfertőzésére" alkalmas?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az eladó oldalán a szintezés fontosságát mintha emlegetné! Remélem, hogy nem azért, mert nehéz(lehetetlen
)... -
5leteseN
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A RAM témában írt "
Baryka007 őstag"
arról az általa saját maga által is tapasztalt jelenségről, hogy a az korábbi RAM generációknál sokkal nagyobb frekvenciákon dolgozó DDR5 RAM-oknál okozott hibát az üzemelés során a nyitott PC-ház miatt bejutó elektromos zaj(EMC).
Teljesen szakmai hozzászólásai vannak.
Nálam jóval korábbi tagok is elfogadták az említett(korábbi, kb 1 hónappal, nem kerestem vissza) hozzászólást.
Én szakmabeli vagyok. A PC működés során bizony jelentős rádió-frekvenciás "hulladék" keletkezik, előny a fém ház! Ha nincs(pótolva, annak ára van-lesz!Én sem tolom túl, nálam is lezárva.
A szellőzés, káros-anyagok, -gőzők,(sőt zaj !
) esetén meg felvetném a kisebb nyomtatóknál a "filák nedvesedés nélküli tárolása" problémára javasolt (és nálam megvalósítás alatt álló) "már nem működő hűtőgép alkalmazása filák lég- pára-záró tárolásra" összefoglaló nevű megoldást.Nagyobb nyomtatóknál pedig a Emunem ITT által szerintem egész jól megoldott szekrényes megoldást:

Mindkét esetben a nyomtatott anyagtól függően mehet alatta, vagy utána a szellőztetés. Egy kicsit is jobb állapotú szekrénynél a légmentes zárás is megoldható "Csináld-Magad" módon, barkács-áruházas beszerzésekkel(még egy "csapószelep is a levegő pótláshoz elszívás alatt).
Ez utóbbi Cs-M/S-k alapon sem megoldhatatlan.
Saját véleményem befolyásoló tények:
A dohányzás sem volt káros sok évtizedig!
A rádiótelefon(sugárzás) sem káros!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...éppen most kezd "lebukni"!Kis (egészséges) bizalmatlanság, +"önvédelmi-reflex" az ilyen új technológiák kezdeti időszakában nem árt!

-
ParadoxH
aktív tag
válasz
andreabte
üzenetére
Töltsd fel egy fájlmegosztó oldalra és a linket tedd ide be nekünk. Esetleg egy screen recordot is csinálhatsz arról, hogy hogyan készíted el úgy hogy lássuk a lehető legtöbb beállítást(windows 11 alatt a win + shift + r kombóval).
Nem egyedi jelenség a 3v3-nál. Volt aki a szeletelő által generált szintaxis hibára panaszkodott a g-code-ban. Szóval mindenképp többet kell tudnunk, hogy szűkíteni tudjuk a probléma forrását.
-
ParadoxH
aktív tag
Ez el is vágja ha akadás van vagy feszül a spool az ams filament inputnál. Ezt még nem próbáltam, de a visszajelzések alapján nem lehet olyan rossz. Végig kell olvasni a visszajelzéseket.
Én ezt tettem be az X1C-re. Ebből azóta már van gen3.
-
fecke78
senior tag
"be van kapcsolva az auto refil."
azt merre találom ? -
ParadoxH
aktív tag
válasz
fecke78
üzenetére
Igen abban az esetben ha pontosan ugyanazt a filamentet állítottad be a két slot-nak és be van kapcsolva az auto refil.
Arra viszont figyelj, hogy ne legyen leragasztva a filament a spool-hoz. Vannak erre a mw-on olyan modellek melyek megakadályozzák hogy kárt tegyen az ams-ben vagy el is vágják a spoolt ha akadna.
-
fecke78
senior tag
Bambu a1 ams nél ha elfogy a tekercs akkor automatán átvált a másik ugyanolyan tekercsre ,ha berakok egyet egy másik helyre?
-
H2o-pok
senior tag
válasz
ptesza
üzenetére
Persze tudom. Csak arra voltam kiváncsi hogy 1db réteget lehet e törölni egy tárgyból. Jelen esetben a 35 rétegből a 33 ast. Vagy csak vágással kivágni ezt az egy réteget majd a maradék 32 és 34-35 öt összeilleszteni. A legfelső 34-35 ös rétegben felirat van. De a problémám a 33 as réteg ami szerintem hibás, mert abban is van van már sok betű maradvány, ráadásul már az egyik fedőréteg is. Ezt kellene törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,
: "Meg akartam nézni egy később akár nyomtatásra kerülő darabot tartalmazó 3D-s állományt, és pár gyenge nézegető-program után ezt a kicsi, gyors, és szerintem egész jó programot találtam Windows(és "mások") alá:

Sajnos nem sok időm van mostanában, de azért alakul.
Amúgy elkezdtem a beállítást és most már levittem 1-re a flow ratio-t, és most jól nyomtat. Szerintem valami eltömíthette a fejet.
:

)...
Baryka007 őstag"

poli27