Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
Topikgazda
hali
Mi a vélemény a Flsun SR nyomtatóról, mert ha nincs rossz akkor rendelek egyet Vagy megérné a felárat a V400 belőle? Milyet ajánlotok amúgy? Akinek SR nyomtatója van, ahhoz a Flsun Speeder Pad felrakható? -
poli27
Topikgazda
válasz vmate6 #39355 üzenetére
Még nem volt 3d nyomtatóm, az SR meg a v400 között vacilálok, a v400 a Gearbesten 4 csomag alapanyaggal ajándékba 330e ft, míg az sr 140e ft ért tudom megvenni, azért így is 2x árkülönbsége van ha levonjuk a 4 csomag alapanyag árat... nem tudom megéri e a felárat, lehet nem is fog tetszeni a 3d nyomtatás... Nem tudom melyiket vegyem meg.....
-
poli27
Topikgazda
válasz axlfsi #39369 üzenetére
Lengyelből jön a v400 is, 3-5 napot ígérnek. Nem tudom mennyivel jobb rosszabb egy delta printer vagy egy sima kocka printer.. Pl a bambu sokkal kisebbet tud nyomtatni, tudom ez nem érdekes, mert szét lehet vágni a nyomtatandó terméket pl.. De a bambu is egész jónak tűnik, és sokkal kisebb hely kell neki
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39371 üzenetére
Akkor melyiket érdemes megvenni? A bamboo tetszik egyébként
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39377 üzenetére
A V400-al az a bajom marha magas...
-
poli27
Topikgazda
válasz JulianSinulf #39380 üzenetére
Hát itt azt írják, ha nem bontod ki akkor tudod visszaküldeni
A bambu mennyire hangos, ha be van dobozolva? A V400 hoz képest milyen? Mert a nyomtatási területe sokkal kisebb ahogy néztem Csízmás úr azt mondta rezonál mint egy földrengés, azzal nem lehet kezdeni valamit?Mit lehet visszaküldeni?
A megérkezett árut 14 napon belül indokolás nélkül visszaküldheti. Ez a határidő 16 nappal meg is hosszabbítható, így a visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésre.
Fontos, hogy a visszaküldés esetén az eredeti csomagolást nem szabad felbontani, a terméket eredeti (original) állapotban kell visszaküldeni.[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Jól értem ha ezt megveszem a p1p hez utólag majd, akkor ez egy automatikus váltó a színek anyagok között?
Bambu Lab AMS - Automatic Material System
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
[link] Bambu Labs P1P 3D printer Enclosure Kit
Ez volt már? Egész faxa dobozt csinálnak a Bambunak Csak marha drága a posta
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Van valakinek x1 AMS el? A párom arra akar rábeszélni, mert az szebb meg többet tud mint a p1p Egyébként én félek a bezárt Bambutól, mi lesz ha 1 év múlva nem lesz hozzá semmi?... Még mindig a v400 és eközött vacilálok.. az azért jóval olcsóbb nettóban 200e ft a különbség... Igaz nem nyomtat csak 1 színben... Vajon megéri a több színben nyomtatás?
[ Szerkesztve ]
-
-
poli27
Topikgazda
válasz JulianSinulf #39434 üzenetére
Erről a túlmelegedésproblémáról van infótok?
-
poli27
Topikgazda
Creality Ender-5 S1 3D Printer 250mm/s 300 Celsius Degrees Printing (geekbuying.com)
Ez mennyire lehet jó kezdő nyomtatónak, az ára is egész barátságos, lehet hozzá venni oldalpaneleket is, és tuti kijön hozzá nemsokára a lineáris sin upgrade... Kezdő nyomtatónak sonic paddal bemerjem vállalni? Félek a Bambu zártságától... meg marha drága is, és a többszínű nyomtatáskor marha sok anyagot semmisít meg..... a V400 is jó lenne csak akkora batár nagy... Vagy esetleg tudtok olyat ami teljesen szíjhajtásos (ugye itt a E5S1 nél motort is mozgatja a fejjel együtt, de ezt még kezdőként nem hiszem hogy számít nekem...), és zárt is ...
[link] itt egy videó róla Igortól.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Nah megrendeltem a P1P-t ma, csak nem hagyott nyugodni, hogy mennyire jól nyomtatnak, az X1 is jó lett volna, de az már annyira drága, nem volt szívem annyit kiadni érte... Kíváncsian várom, meg egy rakat sunlu pla-t hozzá
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
A p1p milyen fejjel érkezik, és melyiket érdemes még rendelni hozzá méretben 0,4-0,6 Plusz milyen szerszámokat érdemes megvenni hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
https://www.amazon.com/dp/B094QP5HZV/ref=twister_B0B17X94CZ?_encoding=UTF8&th=1
Tudtok olyan helyet ahol a közelben ilyen filamentek megvehetők? Mondjuk legalább EU ban van?[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
A P1P hez amit adnak asztalt, az jó petg meg tpu nyomtatásra, vagy ahhoz másikat kell vennem? A weboldalukon nem tudok eligazodni
[ Szerkesztve ]
-
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39587 üzenetére
sztem ez a legolcsóbb 2 filát befogadó szárító ingyenes postával!
-
poli27
Topikgazda
válasz JulianSinulf #39586 üzenetére
-
poli27
Topikgazda
30 x 1kg Premium PLA+ Filament Pack | IIID MAX 3D Filament | PLA+ | ASA | PETG | Xtreme PLA | ABS
ezért utálom az amcsikat, náluk minden olcsóbb jóval, és olyan akciók vannak leesik az állad... 4e ft tekercsenként ...
-
poli27
Topikgazda
Buy PLA filament online (msfilament3d.com)
innen rendelt már valaki, igaz 800g egy tekercs alapszínű pla de 14-15€, tehát aki sok színt akar tartani lehet megéri 5€ a posta...
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39603 üzenetére
-
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39605 üzenetére
Ha messzire teszed egymástól akkor gondolom nem veri le
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz t72killer #39688 üzenetére
Eryone itt a ph is árul egy srác
-Prémium Eryone Filamentek /PLA/PET-G/ASA/ABS/TPU/Rainbow/Silk/Metallic/ - HardverApró (hardverapro.hu)Én a candyt vettem tőle meg a macaront a rainbowok közül , valami baszott jól néz ki Ez a macaron
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
válasz beis-compo #39755 üzenetére
Ez neked jó áron van? én 15 tekercset vettem különbozőt 86e ft ért. Nah az jo ár volt
-
poli27
Topikgazda
válasz Tomika75 #39783 üzenetére
Master3D – Prémium filamentek itt a webáruháza, rendeld meg itt, oda fogja adni ph áron szerintem
-
poli27
Topikgazda
Ha valaki filamentet akar rendelni az Eryone oldaláról, és ezt a linket használja 5% kedvezményt kap
https://eryone3d.com/?ref=poli27 -
poli27
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #39848 üzenetére
Nekem eddig vagy 10x dugult le a bambu, mert szerintem magasabb hőfokon kell nyomtatni mint ami max rá van írva a tekercsekre, a gyors sebesség miatt... plusz az ágyat is érdemes hidegebbre tenni ezeket a tanácsokat kaptam Nem tudja kitolni az extruder a fejből a cuccot, és mivel a ház is felfűtődik, meglágyul picit a beérkező filament, ezért az extruder össze tudja tömöríteni És kész is az extruderbe a dugulás .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest