- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
tylerddd #53415 üzenetére
Én már rég leszoktam a Greenshot-ról. A
ShareX előtt volt bent az ajánlott programok közt itt is tán, meg a NeszeTools-on 3-4 éve. Nem vágta jól körbe az ablakokat (hiába jeleztem a fejlesztőknek a hibákat, nem tudtak velük mit kezdeni), plusz összehasonlíthatatlanul sokkal többet tud a ShareX az ezernyi megosztási és egyéb automatizálási beálítással, illetve az eszközkészletével (rendes scrollozós mentés, vonalzó, color picker stb-stb.) úgy, hogy mégsem bloatware.
A ShareX nálam úgy van beállítva, hogy
Ctrl
+Tab
-ra egyből kiköpi a képet az aktív ablakról az asztalra PNG-ben. Ha komplex képet lő (pl. játék közben), akkor azt bizonyos fájlméret fölött direkt JPG-ben exportálja a PNG helyett (ez is állítható), így nem kell szerkesztgetnem. Nem kérdés, hogy a Greenshot és semmi sem fogja visszaelőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest