Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
DVD Decrypter, free és állítólag ezt is tudja. Régi program, de még működhet.
A 2000-es években megkerülhetetlen volt, mindenki ezt használta.. Én is...
itt van egy leírás kívánt funkcióhoz.Értelemszerűen mpeg2 fájlok jönnek majd létre. Ezzel kell aztán majd tovább dolgoznod, ha konvertálni akarod.
Azt tudom, hogy ha másolás védett volt az anyag, akkor azt gyakran előtte, egyben kellett egy másik programmal ISO-ba rakni, amin már nem volt másolás védett.
Volt még a PGC Demux-is... talán az is tud így automatikusan darabolni. De az elég bonyolult volt, csak vész esetén használtam ha műteni kellett egy fájlt... Pl. képarány beállítani vagy ilyesmi.
Nem tudom pontosan, hogy mihez kell amit kérdeztél. De a DVD-t jelenkori formátumba minőség romlás nélkül a chapter-ek megtartásával a MakeMKV tud. A létrejövő MKV fájlban megmaradnak a chapter jelölések és így a legtöbb lejátszó programban ugyanúgy tudsz ugrálni a tartalomban, mint a DVD-n... Természetesen egy fájl lesz, mert a DVD-n lévő fájlokat egy MKV konténerbe rakja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Licencek
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest