- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Magánszemélyként nincs korlát TeamViewer-el.
.
A logmein-ről érdekeseket mondasz, nekem több mint 1 éve ezt írja ki és inaktív minden gépemAmikor behozták logmeinnéknél, hogy a hamachi-ért is fizetned kell, ha olyan hálózatod van ahol felügyelet nélküli gépek üzemelnek (pl szerverek) , akkoriban korlátozták a logmein távoli elérésű gépek számát 10-re, majd később 0-ra az ingyenes fiókkal.
.
Persze lehet ez csak nálam van így... de más aktív felhasználóktól is ezt az infót kaptam.
Biztos így volt, mert mástól kaptam azt a tippet, hogy ha van 80 géped, akkor az épp elérni kívántat átnevezéssel az első 10-be rakhatod és kis plusz munkával mind a 80 elérhető.
Inkább hagytam a fenébe...80 gépél már kicsit húzós előfizetni logmeinre. A hamachi még emberi áron van hálózatonként csak 25 EUR a standard verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest