Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #23238 üzenetére
"non-VTEC"
erről eszembe jutott egy ember, volt 4db replika felnije amibe bele volt ütve hogy "not OEM!"... erre úgy árulta hogy eredeti, hiszen ott van hogy OEM
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #23238 üzenetére
HI!
bocs elirtam d14 teremszeteen
udv
neduddki
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
neduddki #23234 üzenetére
Utcánkban van egy E 220D, annak gyakorlatilag szétkopott a belseje, karcolódnak a műanyagok stb. Más baja igazából eddig nem nagyon volt, nem is rohad.
Van nála minden, de ezt szó szerint kell érteni, tele van a háza alkatrészekkel/donorokkal. Hoztunk tőle adagolót, küszöböt, meg minden apróságot. Azt mondja Baranyában nincs olyan E34/E39-es, amit személyesen nem ismerne.
Én is a 1.9TDI Audi és a TDS BMW között vacillálok. Na most az a kérdés, hogy érdemes elmenni külföldre és megnézni ottani autókat és behozni egyet? Mert nálunk annyi hulladék van, hogy a félelmetes, hirdetés képeknek meg nem hiszek, mert már járunk úgy, hogy szépnek tűnt valóságban meg már 25m-ről ki lehet szúrni a bazi nagy horpadást.
Ezeknek az Audiknak van vmi típushibájuk, amit érdemes megnézni vétel előtt?
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #23235 üzenetére
HI!
en pl meg mindig nem tom, hogy a d16z5 es z6 miben kulombozik a gyertjan kivul... es hogy meeee???
udv
neduddki
-
!Overdose!
őstag
válasz
Szplöttyy #23230 üzenetére
Képről szerintem nem fog menni, de neduddki linkjén ott van, hogy melyik típusba mikortól, illetve meddig szerelték. Ez már elég jó támpont. De egyébként egy telefon és kiderül.
Mellesleg szerintem csak nagyon minimális különbség lehet az 1Z és az AHU között, mert gyakorlatilag mindenhol egy motorként kezelik. Vagy esetleg valami segédberendezésben különbözik. Például Hondánál más a kódja ugyanannak a motornak, ha van rajta O2 sensor + cat és ha nincs.
-
neduddki
nagyúr
válasz
csucsbicep #23231 üzenetére
HI!
w210et fejelcs el hacsak sokat nerm akarsz rakolteni, ha ismeros van tds fonton es egedett voltal ele akkor maragy annal, meglepo lesz, de ebbol en az adagolos odira tennek:- )
erdeks egy listaudv
neduddki
-
válasz
csucsbicep #23231 üzenetére
A6 2.5 és 180 v 163 LE, és ha ott van leellenőrzött múltja akkor igen. Azzal viszont számolnod kell, hogy itthon a gatyádat leszedik a jelölt típusok miatt
-
törölt tag
Vettem egy új Pana-t, empéhármasost, meg sokwattost...aztán meghallottam az Alpine-t, ami csak audio formátumot tud lejátszani és elcseréltem...ment a panasonic a több éves Alpine-ért
Nincsenek a kocsiban hatalmas márkájú hangszórók, (2 MAC 16/9-es, két noname 15 centis van hátul, elől két 10 centis), de megkérdezték már (pedig csak a rádió szólt): Van benne erősítő meg mély nyomó? Mosolyogtam: -Nincs, csak jó a fejegység!
Meg kellett mutatnom, hogy nincs zörgő hátul -
csucsbicep
nagyúr
Szerintetek érdemesebb Németországban nézni autót és behozni, mint MO-n? Pár éve költöztek ki rokonok, így most nyílt egy ilyen lehetőség.. Családi autónak lenne szánva és csakis dízel jöhet szóba(páran itt biztos, majd benzinest fognak mondani, de az nem jöhet számításba). Tudom, nagy futásteljesítmény, visszatekerés, ami általában jellemző hazánkban, ezért is merült fel ez lehetőség, hogy külföldről, de ilyen téren semmilyen személyes tapasztalatom sincs és nem is néztem nagyon utána.
Amik eddig szóba jöttek: BMW E39 525TDS, Audi A6 C5 1.9TDI/2.5TDI(150LE) illetve Mercedes E W210. Árban 1,2M-ig kb. Én a BMW felé hajlok, előtte egy E34-esünk volt szintén TDS motorral és elégedettek voltunk vele. Van egy kolléga, aki csak ötösökkel foglalkozik és nála van minden szinte fillérekért a rendes árhoz képest.
Mindenképpen viszonylag nagy és biztonságos autót szeretnénk. -
Szplöttyy
senior tag
válasz
!Overdose! #23228 üzenetére
AFN/AHU különbséget tudom, de AHU=1Z? Mert tudtommal nem. És az érdekelne, hogy hogyan lehet képről megkülönböztetni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Szplöttyy #23226 üzenetére
HI!
aszittem mar fejbol megyen: adagolos, pd
udv
neduddki
mod: adagolo: 1Z, AHU, AGR, AHH, ALE, ALH, AFN, AHF, ASV, AVG
pd: BSU, BRU, BXF, BXJ, ANU, ATD, AXR, BEW, BMT, AVB, AVQ, BSW, BJB, BKC, BLS, BSV, BXE, BPZ, AJM, ATJ, AUY, BVK, AWX, ASZ, AVF, BLT, ARL, BTB, BPX, BUK
ha vki tud meg akkor javicsa be a wikit:- ) -
TaaT
nagyúr
válasz
manutdzoli #23222 üzenetére
havernak van régi középkatos Pio és "új" belépőkatos Sony feje is, mind2 teszi a dolgát, semmi kiemelkedő...
nekem csak Pana meg Alpine volt... utóbbi igencsak szépen szólt...
-
Szplöttyy
senior tag
Jut eszembe, hahu-s hirdetéseknél, hogy lehet kiszúrni, hogy az "1.9TDI" az 1Z vagy AFN/AHU? Az 1Z az még az adagolós TDI, ugye? Az AFN/AHU az meg közvetlen befecsis, de adagolós?
-
Tökmindegy
senior tag
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #23218 üzenetére
Hallottam már Sony és Pioneer fejegységeket is. Pont ezért javaslom a harmadikat, a menüje és a minősége megelőzi a jelöltjeidet [link].
Meghallgatás nélkül, pusztán márka névre és annak múltjára alapozva ennél nem nagyon van jobb ebben az árban.. -
Szplöttyy
senior tag
Hát szada se éppen itt van, azért az is egy jó 15km ha nem több. Egy sződ vagy váci srácot ismerek, volt egy rommáhúzott hármasgolfja most egy 1.9TDI Cabrio 1es golf van meg egy 1.9TDi kettes. Ő szokott építgetni,de tudtommal nem adagolózik. Meg mondom ak örnyéken a csomádiak vannak, azoknak tényleg kurva jó hírük van és nekem is úgy tünt hogy profik csak drágák, de tuningal nem foglalkoznak. Diesel Gödöllő ugyanez.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
manutdzoli #23218 üzenetére
autóhifi topik. tuti választ kapsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest