Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
rbalint88 #162812 üzenetére
Alfára nem merném rábeszélni tiszta szívvel
Az Audi korrekt ötletnek tűnik és már akkor (is?) jó kocsikat gyártottak. Ellenben max 2-3 évvel lehetne fiatalabb a B5-ös a mostani Golfjánál és utóbbi bajainak legalább fele pusztán a korból fakad. Azért felvetem őket neki
gzbotii és BigBlackDog kösz a tippet! Viszonylag modern külső, tágas belső, hatalmas csomagtér és többnyire jó motorválaszték. Az 1.8 a legmegbízhatóbb belőle, vagy nézegethetünk nagyobbakat is? (Esetleg németországi behozatal szóba jöhet, mert itt még nyomottabbak az áraik. Ha már itt élek, legalább ennyi hasznom legyen
)
Ami még hirtelen beugrott: Focus / Mondeo? Jó a futóművük és kényelmesnek is mondják őket, de a motorválasztékban nem vagyok, hogy mit szabad és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest