-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Sziasztok!
1-1,5millio kozott keresek hasznalt autot, es nagyon nehezen tudom eldonteni magat a tipust.
Havonta kb. 50ezret tervezek folyamatosan kolteni arra, hogy legyen es hasznalhassam amikor szukseges.
Nem sportos vezetes a lenyeg, de autopalyan es emelkedon is lehessen vele haladni 130-140kozott ugy, hogy ne kelljen kinyomni a szemet, es ne orditson a motor sem, lehessen kifogni olyan peldanyt kis szerencsevel ami a korabbi megfelelo gondozas eredmenyekeppen nem ro evente 200-300ezer Ft (vagy tobb) kolteget a varatlanul elobukkano meghibasodasokkal, elore tervezetten legalabb 50%-ban varosban lenne hasznalva es ott akar rovidebb 10-15km-es utakra, eves szinten kb 15ezer km futasteljesitmeny ami szerintem bele fog menni egyelore.
Kis kocsit nem szeretnek, also kozepkategoriatol az egyterukig barmi johet.
Nagyon szemezgetek a citroen xsara picassoval, bar van olyan autoszerelo ismeros aki lebeszelne rola, de topikjaban is olvasom, hogy azert ha gondos elozo tulaja volt, es figyelt a jelekre is, akkor az sem fenektelen kut, meretben es kenyelemben meg nincs parja.
Nekem mindegy, hogy diesel vagy benzin (akar lpg), bar a fentebb irt sok varosi kozlekedeshez inkabb benzinest javasolnak tobben, de azok kozul kisebb teljesitmenyuvel mar gond lehet orszaguton, a nagyobbak meg sokat esznek (erre talan lpg jo lehet).
3-4evre tervezem most megtartani, aztan tovabbadni es feljebb lepni arkategoriaban, de addig varhatoan gyerket is kell majd hordani vele (talan idei talan jovo evi kezdettel)
Kis kocsit a biztonsag miatt nem akarnek (pl. honda jazz, nissan note).
Tobb mint 10 eve ceges kocsim volt, az utolso egy automata diesel citroen c4 grand picasso, es persze tudom, hogy jocskan le kell adni az igenyekbol ahhoz kepest, de amikben mostaban ultem mar visszarantott nagyjabol a foldre , de minel tobbet nezelodok es kerdezoskodok annal kevesbe tudom merre fele nezelodjek, milyen tipust pecezzek ki.
Idoben nem fel ev mulva akarok venni, de par het alat remelem lesz majd olyan amit erdemes lesz megvennem ha mar tudom mit keresek konkretan.