- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
SzlobiG #135658 üzenetére
Két autó volt, amit ha gyerekkoromban megláttam, leesett az állam. Az egyik a W124, a másik az 520i. Természetesen tisztában vagyok vele hogy nem egy Swiftről beszélünk, lapátolni kell bele a pénzt ha úgy adódik.
W124-est nem vetettem el még teljesen, csak gondoltam kipuhatolom, hogy BMW fronton mik a lehetőségek.
Viszont tudom, hogy nem kisgyerek vagyok már, éppen ezért kinéztem a Mondeot is, hátha alapon. Abból az MK3 megdobogtatta a szívemet, viszont ha millióból nem úszom meg, akkor egy jól felszerelt MK2be is szívesen beletenném a seggemet.
Opel Fronterat nézegettem még, de az inkább 1M plussz zsebbe maradjon 500, az most picit sok.
A Passatoktól sem zárkózom el, de azokat nem nézegettem még.
Jó lenne ha segítenétek, mert ha ebben az állapotomban bemegyek egy autókereskedésbe, akkor képes vagyok elhozni az első autót ami megtetszik, eléggé tudatlan vagyok.
Ja és még egy kérdés: Xsara Picasso? Szép nagy disznó az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged