Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#78121280 #8544 üzenetére
de nem link aggregációról van szó, hanem arról, hogy a speedtest több szálon tölt le, nem egy tcp kapcsolatot nyit, mint amit én mondtam.
tehát hogyha azt akarod megcsinálni, hogy egyes letöltések az egyik előfizetésre menjenek, mások meg a másikra, azt természetesen meg lehet csinálni, policy routingnak hívja a mikrotik.
szerk: tehát mégegyszer: azt, hogy egy darab letöltést elosszon a két előfizetésre, sem az asussal, sem a mikrotikkel nem lehet megcsinálni. azt, hogy több, párhuzamos letöltést szétpakoljon a két előfizetésre, azt mikrotikkel biztosan meg lehet csinálni, asust nem láttam már vagy 10 éve, azt nem tudom. de ha neked sikerült, akkor azzal is meg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilinternet
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest