- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
válasz
bambano #7810 üzenetére
Köszönöm szépen az építő jellegű tanácsokat. Hát igen én is odáig jutottam hogy a népszerűbb proxy oldalakat, illetve szavakat és portokat tiltottam, de ugye a 80-as és a 443-as port melyeket használunk, szóval akár ott ki tud menni az aminek nem kellene. Nálunk eléggé szigorú szabályok vannak ki és belépéskor egyaránt, viszont az okos telefonnal nem lehet mit kezdeni, akár azt megosztva vígan mehet a szörfölés, félreértés ne essék nem azzal van a baj ha ezt azt megnéznek, inkább adatvédelmi és biztonsági okból kérdeztem, szeretnénk jobbá és biztonságosabbá tenni az egész rendszert. Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest