- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen azon vagyok, hogy próbálom használni. A mai éjszaka arra van beütemezve, hogy létesítsek kapcsolatot a világgal az USB-sticken keresztül.
Nyilván szívesen tanulok, és érdekel is a dolog -- máskülönben nem vágtam volna bele és nem próbáékoznék még mindig vele.
Viszont nem szeretném, ha a farok csóválná a kutyát. Nem az a célom, hogy megtanuljam a Mikrotik rendszerét, hanem a Mikrotik lenne az eszköz ahhoz, hogy elérjem a célomat, ami egy otthoni internetelérés lenne mobilnettel.
És őszintén szólva nem igazán értem, hogy ennek miért kell ilyen bonyolultnak és megismerhetetlennek lennie. Négy kommersz márka routerein konkrétan egy perc sincs beállítani, itt meg még ötletem sincs rá, csak azt látom, hogy olyan alapokat kellene megtanulnom, amikről fogalmam sincs. Mintha az autóvezetéshez be kellene vágnom a termodinamikus körfolyamatokat, a motorvezérlési rendszereket meg a mechanika és kinetika részleteit.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest