Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6658) MaCS_70 válasza ekkold (#6652) üzenetére


MaCS_70
félisten

Éppen azon vagyok, hogy próbálom használni. A mai éjszaka arra van beütemezve, hogy létesítsek kapcsolatot a világgal az USB-sticken keresztül.

Nyilván szívesen tanulok, és érdekel is a dolog -- máskülönben nem vágtam volna bele és nem próbáékoznék még mindig vele.

Viszont nem szeretném, ha a farok csóválná a kutyát. Nem az a célom, hogy megtanuljam a Mikrotik rendszerét, hanem a Mikrotik lenne az eszköz ahhoz, hogy elérjem a célomat, ami egy otthoni internetelérés lenne mobilnettel.
És őszintén szólva nem igazán értem, hogy ennek miért kell ilyen bonyolultnak és megismerhetetlennek lennie. Négy kommersz márka routerein konkrétan egy perc sincs beállítani, itt meg még ötletem sincs rá, csak azt látom, hogy olyan alapokat kellene megtanulnom, amikről fogalmam sincs. Mintha az autóvezetéshez be kellene vágnom a termodinamikus körfolyamatokat, a motorvezérlési rendszereket meg a mechanika és kinetika részleteit. :)

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.