- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Fooler89 #5868 üzenetére
nekem gigás digim van most, ami folyamatosan fejlődött 80/10-ről. sokáig rb600a-val routoltam, az körülbelül 300 megáig bírta.
a 120-as netnél nem kell ránézned, azt biztosan elviszi.
"A pfsenset csak azért szeretném mert akkor egy átjárója lenne az egész hálozatnak.": miért, az rb600a miért nem lehet a hálózat többi részének is átjárója? egyébként meg ha jól emlékszem, a pfsense-ben freebsd kernel van, én azt nem tenném be routernek, a linux kernel sokkal jobb erre.
"Hol találok ilyen AP-kat?": ipon is árul mikrotiket, de én a drótnélküli boltba járok.
persze előfordulhat, hogy valamiért érdemes lenne routert is cserélni, akkor vagy egy ahx4-et, vagy egy 4011-et vennék. (valamiért: ismerek olyan főnököt, akire csak időnként jön rá, hogy ad pénzt fejlesztésre, amit akkor ki kell használni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest