- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Megy egyszerre is a két peer?
Még 7.1 alatt próbáltam 2db virtuális PC-ről csatlakozni, külön-külön fel tudtak csatlakozni ugyanarra az interfészre, de egyszerre semmilyen módon nem tudtam a két klienssel csatlakozni, pedig rengeteget kísérleteztem vele.
Két peer esetén hogy néz ki pl. az IP kiosztás? Minden VPN kliens ugyanabban az alhálózatban van, vagy az interfésznek több IP címe is van?
A linkelt hozzászólásod esetében megoldódott a probléma? Mert az RB5009-el, és CCR1009-el is 600Mbit/s körüli sebességet mértem wireguard windows klienssel, a speedtest.net-en. Jó eséllyel átmenne ennyi két router között is - de nemsokára ki is próbálom - egy barátom is vett egy CCR1009-et. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest