Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr Dini addikt Üdv! adika4444 csodaszkriptjének hála sikerült belőni az IPv6-ot itthon rendesen és tényleg azt tapasztalom, hogy minden csodásan működik, de valóban igaz, amit mindig mondanak az MT-ről, hogy IPv6 fronton nincs hw offload és ezért marha gyenge. Nos nekem stabilan hozza a 30 MB/s-t, de soha nem megy gigabit közelébe a sebesség. Az okát viszont nem teljesen értem, hiszen úgy tudtam, hogy ezeknek az "olcsó" home grade routereknek a NAT okoz jelentős procihasználatot, sokan nem is tudják szoftverből megoldani, ezért használ a legtöbb gyártó mindenféle zárt modult hwnat címszó alatt és így hozza ki a gigabitet a router. Ezt a Mikrotik is tudja fasttrack címszóval és IPv4-en remekül megy a gigabit. Viszont v6-on nincs NAT... Még csak v6 to v4 translationra se tudok gondolni, mint lassítő tényező, mivel a routeros7-ben láttam pár v6-ot érintő funkciót, akkor csak újraírták volna, ha olyan régi a backend... A kérdés adott. Mi korlátozza ennyire a v6-ot Mikrotik alatt? Mert valóban, ha v6-on speedtestelek, egy magot teljesen ki is pörget.   
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold