- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Van arra vonatkozóan bárkinek bármilyen ötlete, hogy egy Mikrotik RB951G-2HnD router amin szó szerint csak annyi konfigurációt végeztem el, hogy Quick Config-ban WISP AP, FIX ip, meg WLAN titkosítás (link) miért nem érhetőek el az internet irányából az eszközre WiFi-n csatlakoztatott eszközök? A LAN-ra kötött eszközök elérhetőek. Természetesen routeren port nyitva, port forward megvan, illetve ha egy más WIFI-re csatlakoztatom az eszközt (DiGi router, TP-Link AP), akkor hibátlanul működik minden. Daikin klímát nem tudom netről vezérelni, valamint a Shelly eszközök se érik el a Shelly Cloud-ot.
Szóval valami szűrés van a Mikrotik-en default settings-ként, csak azt nem tudom, hogy micsoda. Ha esetleg arra tudtok tippet adni, hogy mit nézzek meg, ha azt szeretném, hogy MINDEN legyen nyitva MINDENHOVA, akkor azt is megköszönöm.
Annó hasonlót szívtam azzal, hogy CAPSMAN-t használva a WiFi-s kliensek default-ban nem tudtak kommunikálni egymással, és ott valahonnan kellett egy gyári pipát kivenni.
Nagyon megköszönném a segítséget, mert az ötleteim elfogytak, már ott tartok, hogy eszközt fogok cserélni, mert nem tudom mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest