Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1301) lugosi válasza hoffman_ (#1299) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Utólag visszaolvasva Sasos-nak lehet hogy igaza van, valójában én is inkább így csinálnám, hogy a nyomtatódriverben állítom a kettőt egy oldalra. Az én ötletem legyen inkább a B terv, szerintem először próbáld azt amit Sasos mondott.

(#1302) hoffman_


hoffman_
nagyúr

köszi uraim újfent, a nyomtatóban is megtörtént a beállítás még napközben, de nem igazán hatotta meg. vagy rosszul csináltam valamit, vagy csak szivat :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1303) bon válasza hoffman_ (#1302) üzenetére


bon
őstag

Lehet, hogy hülye kérdés, de csak EGY oldalt szeretnél duplázni az A4-es lapra? Ha igen akkor előtte csinálj belölle két egyforma oldalt és utánna állítsd be egy laprra kettő fukciót.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#1304) hoffman_ válasza bon (#1303) üzenetére


hoffman_
nagyúr

igen, ez is megtörtént már. nem működik ilyen egyszerűen, azért vagyok itt :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1305) Delila_1 válasza hoffman_ (#1299) üzenetére


Delila_1
veterán

Próbáltad vízszintesre állítani a lapot, és 2 hasábba rendezni az adatokat?

Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.

(#1306) plejik


plejik
addikt

Olyan kérdésem lenne, hogy az office alapértelmezett nyelvét , hogyan tudom módosítani? Itt nem a dokumentum nyelvre gondolok, hanem magára az office -ra. Azaz nem magyar menüset szeretnék, hanem angol, szerb, stb...

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1307) Sasos válasza plejik (#1306) üzenetére


Sasos
senior tag

Nyisd meg valamelyik alkalmazást, majd Fájl-->Beállítások-->Nyelv, majd a felhasználói felület környékén nézz körbe.

(#1308) plejik válasza Sasos (#1307) üzenetére


plejik
addikt

Hát itt semmit nem találok.

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1309) Sasos válasza plejik (#1308) üzenetére


Sasos
senior tag

Melyik Office verzióról beszélünk amúgy?

(#1310) plejik válasza Sasos (#1309) üzenetére


plejik
addikt

2007

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1311) Sasos válasza plejik (#1310) üzenetére


Sasos
senior tag

Ahhoz ITT van minden info.

(#1312) plejik válasza Sasos (#1311) üzenetére


plejik
addikt

:R

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1313) Jonesy84


Jonesy84
tag

Sziasztok
Outlook 2013-ban, ha egy címzett nevét kimásolom vágólapra akkor mögé másolja az email címét is. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni, mert nagyon zavaró tud lenni?

(#1314) hoffman_


hoffman_
nagyúr

a fentebb jelentkezett problémámra az volt a megoldás, hogy a Word és a nyomtató drivere meghülyítette egymást. megoldásként az vált be, hogy a Word beállításokat alapon hagytam, és a nyomtató driverben lőttem be csak a kért dolgokat. ha valaki rákeresne :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1315) azopi74


azopi74
addikt

Office 2016 Preview for Mac itt tölthető.

Ma már fáradt vagyok feltolni és letesztelni, majd hétvégén, vagy jövő hét közepén megpróbálok szakítani rá időt. Azért addig is várom szeretettel a tapasztalatok megosztását. :)

Elsősorban ami érdekelne:

- Excelben: Data Model, PowerBI cuccok (PowerQuery, PowerPivot, PowerView) , Analysis ToolPak, flash fill, recommended charts, chart tools, VBA
- Általános basic feature-ök: social network integráció, cloud storage támogatás (Dropbox, iCloud, Google Drive ?), VBA, SharePoint integráció, Azure integráció.
- Egyéb: OneNote, Outlook új feature-ök ?

Word és PowerPoint feature-ök annyira nem izgatnak, de azok is jöhetnek :)

(#1316) sgery


sgery
őstag

Sziasztok!
Tudtok valami caldav programot, plugint ajánlani az outlook 2013-hoz? Semmi használhatót nem találok :(
Feltettem a cfos progamját a pc-re, ott megy, de a tablet pc-n ugyan úgy beállítva már semmi :(
Mitől lehet?

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#1317) exor


exor
tag

Sziasztok!

Vettem egy windows 8.1-es táblagépet, amihez járt 1 éves office 365 előfizetés +1TB tárhely, ha én a táblagépet eladom, attól még az enyém marad az előfizetés és a tárhely jól gondolom igaz? Tehát, nem a táblagéphez van kötve, illetve akinek eladom, ő már nem kapja hozzá az előfizetést és a tárhelyet, mivel azt már felhasználtam az én e-mail címemmel? Előre is köszönöm a segítséget.

(#1318) parandroid válasza exor (#1317) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Pontosan így van. Nem a géphez kötődik az Office 365, hanem a felhasználói fiókodhoz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#1319) HIJ


HIJ
őstag

Nekem epp ez a bajom. Az uj ceges office -ok is microsoft ID -hez csatolodnak, viszont nem szeretnek mind a husz gepnek egy olyan accountot letrehozni, amit aztan jol elfelejtek. Szoval kenytelen vagyok egy fiokhoz csatolni, amit meg igy nem lehet megkulonboztetni egymastol... Mas hogy oldja ezt meg?

(#1320) pzstm válasza HIJ (#1319) üzenetére


pzstm
titán

Office365-el :DDD :C

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1321) HIJ válasza pzstm (#1320) üzenetére


HIJ
őstag

Ezt nem értem. Miben más ebből a szempontból a 365? Egyébként meg árban nem valami jó a 365. Kb 2,5 év alatt visszajön az ára a sima dobozos officenak. annál meg szerintem hosszabban kitart egy office, tekintve hogy még mindig használnak 2003 -at is...

(#1322) Metty88


Metty88
újonc

Sziasztok!
A hét folyamán a laptopomra felkerült a Windows 8.1. Officeból az Office365 Plus Pro van fent. A probléma a következő: a PowerPointban a beillesztett videókat a program nem játssza le. Az első frame megjelenik mindig, hang van, de a kép áll az első frame-nél. Mit tudtok ajánlani? Nagyon fontos lenne, mert lesz egy tudományos konferencián egy előadásom és ehhez mindenféleképpen szükséges ez. Minden frissítést, K Lite Codec Mega Pack, mindent letöltöttem és felraktam, de nem megy.
Köszönöm előre is a válaszokat!

(#1323) Jarod1 válasza Metty88 (#1322) üzenetére


Jarod1
addikt

Flashplayer frissitve?

(#1324) Metty88 válasza Jarod1 (#1323) üzenetére


Metty88
újonc

nem jó még mindig

(#1325) Bohus


Bohus
aktív tag

Ügyetlen voltam, a gép keményen büntetett.

Hajnalban nekiálltam kipofozni egy word doksit, a végeredményt pedig pdf-ben is szerettem volna elmenteni. Még ágyban voltam, tapipaddal operáltam a notin, a fájl menü "Mentés másként" parancs alatt szerettem volna könyvtárat választani, amikor egy ügyetlen mozdulatsorral - ne kérdezzétek mihez értek hozzá az ujjaim, ha akarnám se tudnám reprodukálni - kitöröltem a célmappát. Csak annyit láttam, hogy megjelenik egy felugró ablak ami rögtön el is tűnik, majd egy mappával kevesebb van az ablakban. Egy tizedmásodperc volt az egész. Ez volt az a könyvtár, ahol a további rendezésre váró cuccaim gyűjtöttem.
Az a baj, hogy a mappa nem került a lomtárba, vélhetően terjedelmesebb volt mint ami az adott korlátba beférne, így egy az egyben törlődött.
Megnéztem, mappán jobb klikkre a felugró ablak alján van törlés opció, de biztosan nem így töröltem. Egy key és mouse logger tudná csak megmondani, hogyan mozgatta az ördög a kezem, ennek híján sajnos ezt már sohasem fogom megtudni...

A Föld legnagyobb problémája maga az ember.

(#1326) Sasos válasza Bohus (#1325) üzenetére


Sasos
senior tag

Keress rá az "undelete" kifejezésre. Találsz majd ingyenest is hozzá, és ha azóta nem használtad sokat a gépet (nem íródtak felül a törölt állományok), akkor a nagy része rendszerint visszahozható.

Szerk: Amúgy a tizedmásodpercre felugró ablakban ez volt: "Biztosan a lomtárba helyezi a következő mappát: ?" Mivel az "Igen" van alapértelmezetten rajta aktív állapotban, elég egy entert megnyomni a törléshez.

[ Szerkesztve ]

(#1327) Bohus válasza Sasos (#1326) üzenetére


Bohus
aktív tag

Köszönöm, közben meglett a megoldás! Nem töröltem a célmappát, hanem az egérrel átvonszoltam a felette lévőbe, vagyis egyszerűen áthelyeztem. Ezért nem került a kukába semmi, megvan minden adatom. :) Így már rémlik, hogy pár éve már követtem el hasonló malőrt...

A Föld legnagyobb problémája maga az ember.

(#1328) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Sziasztok. Másnál nem fordult elő, hogy a OneNote 2010 folyamatosan leáll? Elég idegesítő és nem találok rá megoldást. Nincs vmi diagnosztika? :R

(#1329) szabonagyur


szabonagyur
félisten

Office-hoz nincs olyasmi tool mint a Win8.1 esetében a Media Creation Tool? Csak nekem hiányzik egy ilyen eszköz? Újra kéne rakni az Office 13-at angolba de sehol nincs média csak magyarul.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#1330) Dave™


Dave™
nagyúr

Biztosan volt már, de lehet több Office 365 personal prepaid kártyát aktiválni egy accounthoz, ezzel többszörözve az előfizetés éveinek számát?

köszi

(#1331) lakisoft


lakisoft
veterán

Sziasztok.

Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Office 365 Vállalati Alapverzió milyen szoftvereket tartalmaz/ Milyen eszközökön lehet használni?
üdv,
lakisoft

(#1332) lakisoft válasza lakisoft (#1331) üzenetére


lakisoft
veterán

(#1333) Dave™ válasza Dave™ (#1330) üzenetére


Dave™
nagyúr

Kipróbáltam, lehet (maximum 5 évre lehet kitolni kódokkal egy fiókot).

(#1334) Dave™ válasza Dave™ (#1333) üzenetére


Dave™
nagyúr

Nem is korlátlan :((( ( :DDD )

(#1335) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Amatőr kérdés, de tudom offline telepíteni az Office 365-öt? Pontosabban amelyik gépre most telepíteném, az csak mobilnettel csatlakozik a világhálóra, nem tudom mennyit akarna leszedni, de ilyen 2-3 gigák nem nagyon férnek bele. Azt hiszem másik gépen ekkora a mappa. Valami átmásolok adatokat és kevesebbet szed le módszer nincs? (Vagy akár mint a Blizzard játékainál, ahol a komplett cuccot ctrl+c ctr+v-zheti az ember.)

(#1336) Dave™ válasza ígyvanferi (#1335) üzenetére


Dave™
nagyúr

Tudod, szerintem csak így lehet leszedni, max. nem teszel fel mindent.

(#1337) Panthera


Panthera
őstag

Üdv!

2007 vagy újabb excelnél meg lehet azt oldani, hogy 2 monitor használata esetén, monitoronként különböző táblázat legyen látható?

(#1338) Sasos válasza Panthera (#1337) üzenetére


Sasos
senior tag

Szia!

Akkor lehet, ha nem a fájlt (pl .xls) nyitod meg a második esetén, hanem parancsikonból indítod az Excelt, és abba nyitod be a fájlt. Ilyen esetben két ablakba kerül a két fájl és pakolható a két külön monitorra. Ha mind a két fájlt duplakattal nyitod, akkor egy ablakba kerülnek és nem pakolható szét.

[ Szerkesztve ]

(#1339) Panthera válasza Sasos (#1338) üzenetére


Panthera
őstag

Szia!

Itthon nincs 2 monitorom, de így tényleg lehet külön vonszolni őket. Köszönöm! :R
Bár úgy látom, itt teljesen mindegy, hogyan nyitom meg őket (háromféleképpen is ugyanaz lett a vége, még ha az excelből megnyitással választom ki, akkor is). :F Ez nem valamilyen beállítás kérdése?

Az biztos, hogy ma egy főablakba pakolta őket a cégnél és csak egymás mellé rendezéssel tudtam segíteni rajta.

[ Szerkesztve ]

(#1340) Sasos válasza Panthera (#1339) üzenetére


Sasos
senior tag

Nem tudom, hogy van-e olyan beállítás, amivel ez szabályozható, de én még nem futottam bele. Itt esetleg tedd fel a kérdést, biztos hozzáértőbbek lakják ott a topicot Excel ügyben.

(#1341) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, ide is beírom, hátha.

Adott egy céges exchange mail fiók.
Kiderült, hogy azzal elvileg windows sharepointon keresztül hozzá tudunk férni a cég meghajtójához.
Munkatársamnak samsung telefonja van, gyári mail appba be van állítva az exchange fiókja, rányom a linkre, amit levélben kap, windows sharepoint ablak előugrik, majd már meg is nyitotta a helyet a közös meghajtón.
Mást nem állított be.

Nekem viszont egy htc m8am van, a céges mail a gyári htc mail appba van beállítva, ott ha kapok egy linket és rányomok, nem csinál semmit.

Hogyan tudnám én is elérni távolról a fileokat mobilról?

Illetve pcről, ahol az outlookba be van állítva az exchange fiók, elérhető vhogy a megosztott tárhely ha nem a belső hálón van a gép?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1342) BenJoe80


BenJoe80
senior tag

Sziasztok,

Microsoftéknál arra nincsen már lehetőség, hogy az Office-t meg lehessen vásárolni? Amit találtam az tulajdonképpen mind bérlés hónapra, évre...stb.

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#1343) pzstm válasza BenJoe80 (#1342) üzenetére


pzstm
titán

dehogynem.

Office 2013 Otthoni és diákverzió

Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió

Office Professional 2013

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1344) @matthew@


@matthew@
őstag

Sziasztok!
Office 2010-ben hogy tudok olyat h egy 70 oldalas doksiban szeretnék 10 oldalt ami fekvő tájolású a többi előtte meg maradjon álló?

Matthew 24:42

(#1345) Sasos válasza @matthew@ (#1344) üzenetére


Sasos
senior tag

Szia!

Szakasztörés beszúrásával. LINK

(#1346) @matthew@ válasza Sasos (#1345) üzenetére


@matthew@
őstag

Köszi, közben sikerült! :)

Matthew 24:42

(#1347) HIJ


HIJ
őstag

Most komolyan srácok! Hogy a fenébe gondolta a Microsoft, hogy minden egyes kisvállalati officehoz kell egy külön microsoft ID? Most vettem 20 db -ot és mindegyikhez regelnem kéne egyet? Csak mert így meg nem lehet megkülönböztetni őket... Tényleg így van ez, vagy van valami trükkje annak hogy megkülönböztessem a licenszeket?

Most megpróbáltam úgy, hogy offline image -t töltöttem le, de akkor is felkúszik a netre és csatlakozik a fiókhoz...

(#1348) pzstm válasza HIJ (#1347) üzenetére


pzstm
titán

nem kötelező használni úgy tudom hozzá, O365 esetében nyilván alap :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1349) HIJ válasza pzstm (#1348) üzenetére


HIJ
őstag

Ez ugye egy Teljes verzió, amiben a serialon kívül van egy lap, amiben írja, hogy telepítéshez keresd fel a office.com/setup oldalt. Ott azonnal a kulcsot kéri és hogy jelentkezz be egy ID -ba. Ez így azért eléggé aggályos szvsz. Most ha 20 licenszet egy ID alá teszek, akkor nem tudom majd a fiókon belül megkülönböztetni őket. Szóval ha újra kell telepítsem, akkor nem tudom, hogy melyiket töltsem le, mert ugye ilyenkor a letöltött telepítőbe már benne lesz a kulcs. Tehát ha nem jót töltök, akkor nem tudja aktiválni. Ezt nem tudom hogy a fenébe gondolták. Elég lenne, ha a fiókon belül valami megjegyzést lehetne fűzni a megvásárolt termékekhez...

(#1350) pzstm válasza HIJ (#1349) üzenetére


pzstm
titán

azt a fajta megoldást sajnos nem igazán ismerem. Supportot próbáltad? érdeklődél már esetleg náluk? :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.