Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1001) Mbenyo97 válasza Sasos (#1000) üzenetére


Mbenyo97
aktív tag

Köszi, de közbe már megoldottam :))

(#1002) bon válasza Mbenyo97 (#999) üzenetére


bon
őstag

Én inkább a beépített Tartalom funkciót használnám.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#1003) randras


randras
veterán

Vett már valaki Office 365 Egyetemi verziót? Mi a menete, hogy kell igazolni, hogy hova járok? Esetleg valami jobb tipp Word/Excel/PowerPoint beszerzésre?

(#1004) tpeter77


tpeter77
addikt

sziasztok,

(MS Office) Outlook 2010 hibában tudnátok segíteni?

kb 2-3 hónapja használom a 32 bites win7 sp1-et office 2010 progival, és az outlook 2010-el levelezek.
eddig minden hiba nélkül működött de most új levél írására kattintva ez a hibaüzi fogad:

hogy lehet kijavítani? Igy nem lehet levelet írni...

Eredeti méretű hibaüzenet

(#1005) whited


whited
addikt

üdv
egy ppt-t kell előadnom záros határidőn belül és kérdeznék valamit.
van arra mód, hogy legyen egy stopper a ppt alatt ami számol vissza teszem azt 80mp-ről, mivel a bemutatónál fontos lenne látnom épp mennyi időm van még vissza :F

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#1006) kokov


kokov
tag

OEM Office 2013 kulcs módosítása miért nem megy rendszergazdaként futtatott cmd-ből
cscript ospp.vbs /inpkey:
pananccsal? Kéne neki nem?

Azt mondja, hogy ERROR CODE: 0XC004F069
ERROR DESCRIPTION: The Software licensing Service reported that the product SKU is not found.

Ez egy OEM Win7 meg egy OEM Office 2013 lemezképbe mentve és a lemezkép felkerült 10db egyforma gépre és most írnám át a kulcsokat egyesével.

El lehet bárhogyan érni, hogy az Office-t ne kelljen egyesével telepíteni tízszer egymás után mind a 10 gépre?

(#1007) kokov válasza kokov (#1006) üzenetére


kokov
tag

A magyar kártyán lévő termékkulcs nem termékkulcs, csak egy félrefordított regisztrációs kulcs, amivel fiókhoz társítom az OEM szoftvert aminek a termékkulcsa tök más kulcs, ergó nem termékkulcsra akartam módosítani a termékkulcsot parancssorban. :W

A kártya címe: Termékkulcs
A kártyán olvasható szöveg:
"Ezzel a termékkulcsal telepítheti az első alkalommal az Office programot... "

Köze sincs a termékkulcshoz a kártyának, szóval nem lehetne, hogy sz@rnak egy tucat sünt :F Most ennyire miért kell a halálba szívatni a vásárlót?

(#1008) Sasos válasza kokov (#1007) üzenetére


Sasos
senior tag

"nem lehetne, hogy sz@rnak egy tucat sünt :F "Ez kész! :)) De egyetértek, ezek azok a fatális bakik, amik miatt órák (néha napok) mennek el az ember életéből....

(#1009) kokov válasza kokov (#1007) üzenetére


kokov
tag

Lenyugodtam.
Halál nyugodt pali vagyok egyébként, de amikor minimum 35k-ba nem fér bele egy offline telepítéshez szükséges DVD, meg egy matrica a gépre a termékkulccsal, hogy ne felejtsd el melyik géphez milyen OEM kulcsot használtál fel az már sz@rrágás mondjuk ki nyíltan. Meg lehet magyarázni, de attól még az marad, mert az egy vicc, hogy nekem kell adminisztrálni harmadik helyen külön, hogy milyen termékkulcsokat haszáltam fel, ergó nekem kell matricát nyomtatni a géphez, ha szerintem ez így praktikus. Drága a matrica, túrót a fenekembe.
De hogy még mindennek a tetejében még egy használható fordításra se teljen és még félre is fordíttatják a szöveget, hogy szívjak... Hihetetlen. Hagynák akkor eredeti nyelven mit bánom én.

Halál nyugodtan kérdezem, hogy hogyan lehet már ilyen fiókos regisztrációs kulcsokat termékkulcsnak nevezni?
Mi a termék?
Az MS fiók is lehetne termék, de ahhoz nem kell ez a kulcs. Elfogadom, hogy én vagyok a hülye, ha megmutatják nekem, hogy hol az a termék, aminek a kezedbe kerülő kártyán lévő kulcs a kulcsa? Nincs ilyen termék és miért nincs? Mert ez nem termékkulcs ... meg, azért és szerencsétlen ügyfélszolgálatosból kell ezt kihúznom, miután nem látok az idegtől

Direkt éveket várva lassú követőként váltva és így sem, hihetetlen, hogy így sem. A mai napig nem érdekel senkit, hogy rosszul fordított kártya van forgalomban a 2013-as OEM Office-hoz. Senkit nem érdekel. Mióta lehet megvásárolni? Százszor újra lehetett volna nyomtatni azóta.

Komolyan mintha az lenne a cél, hogy soha többet ne vásárolj. Ennyi erővel azt is ráírhatták volna a kártyára, hogy "Te még nem lopod?" Pont ennyit segített volna. Pontosan ennyit.

(#1010) randras válasza kokov (#1009) üzenetére


randras
veterán

Annyit tudok hozzáfűzni, hogy most vettem meg az Office 365-öt, és a telepítés befejeztével a word/excel/powerpoint kombót megnyitva szarrá fagyott a (3 napja újrahúzott, feltételezhetően hibamentes) gépem, azóta egyik sem indul el. Szép kezdés.

(#1011) Sasos válasza randras (#1010) üzenetére


Sasos
senior tag

Lassan eljutunk oda, hogy a tört verziók lesznek a megbízhatóbbak? :F

(#1012) randras válasza Sasos (#1011) üzenetére


randras
veterán

Van egy gyors helyreállítás, ami semmit nem használt, meg egy teljes, ami letöltené újra a programot, de internetkapcsolat hiányára hivatkozva nem indult el. (Természetesen volt net.)

Nagyon remélem, hogy minnél hamarabb meg tudom oldani valahogy, mert nagyon bosszant. :W

(#1013) Sasos válasza randras (#1012) üzenetére


Sasos
senior tag

Egyre jobban hangzik...

Végül egyetemi verzió lett? Milyen hajmeresztés kell a tanulói jogviszony igazolásához? Meddig érvényes egy egyetemi verzió?

(#1014) kokov válasza randras (#1010) üzenetére


kokov
tag

Az szép. Részvétem. MS fiókból le lehet tölteni a telepítőt. Azzal utána egyszerűbb az élet. Persze nem biztos.

(Akkor egyszerűbb, ha nincs a fiókodban két tucat Office, mint nekem és tudod melyik kulcsot használtad már fel, mert időben tudod, hogy átvertek és a kártyán igazából nem termékkulcs van csak regisztrációs kulcs és elkezded te felírogatni a kártyára azt, amit nekik kellett volna. A termékkulcsot. Később ugyanis egy büdös kukk nincs arról az MS fiókban, hogy egy kulcsot sikeresen aktiváltál, semmi. WTF :F
Le vagy ejte.
Ugyanúgy az MS fiókos listában marad az aktivált kulcs is, mint az, amit még csak a fiókodhoz adtál hozzá a papír kártyával, de gépre még fel nem telepítetted. A kártyádon lévő kulcs persze nincs mellette a listában ergó fogalmad sincs, hogy melyik termékkulcsot melyik kártyán lévő regisztrációs kulcs felhasználásával "generáltad" és melyik szabad még, mert kapaszkodj meg az nem derül ki a vonatkozó grafikus felületen, hogy a lista egyáltalán fentről kezdődik vagy alulról, mert egy qrva dátum nincs ott.

Szóval teljes pályán két kézzel rángatod a hosszú cicit, ha ezeknek pénzt adsz. Úgy megbántam... pff nagyon. Elvárják, hogy én sz@rakodjak ezzel az Isten átka fiókozással egyesével. Egek szerelmére ennek egy többletnek kéne lenni, egy extrának egy tamponnak ami ha nem akarom nem kell, de a lényeg, hogy megtehetem. Ez tudod mi így? Ez egy hatalmas xopatás. Melyik az a kisvállalkozás szerintük, aminek egyetlen gépe van és egyetlen Officet vesz/tesz a fiókjába? Kinek ajánlják az OEM-et? Kisvállalkozásoknak. ...és banyek egy nyomorék dátumot nem képesek órával, perccel odatenni a fiókos listába, hogy legalább azt lást melyiket tetted be előbb és melyiket később annak utána, hogy köteleztek arra, hogy púpot vegyél a hátadra és MS fiókot regisztrálj. Legalább két tucat sün az összes púzójába. Ki tehet róla, hogy ciki volt nekik, hogy lekésték a dropbox-ot? Ha halálba szívatják az összes vásárlót attól majd jobb lesz?

(#1015) bon válasza randras (#1010) üzenetére


bon
őstag

Közel se biztos, hogy az office hibája. Jó lenne látni egy hibaüzenett.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#1016) randras válasza kokov (#1014) üzenetére


randras
veterán

Azzal telepítettem eleve is. Úgy tűnik egy teljesen új telepítés megoldotta (újra futtattam ezt a bizonyos exét), remélem nem fog behalni megint.

Már csak olyan kérdések gyötörnek: hogy van merszük alapértelmezés szerint a megadott bankkártyának nem csak a számát hanem a CVC kódját(!) is menteni az azzal történő fizetés után, egy gépre telepítés után miért jelenik meg két telepítésként a Saját fiókban a cucc, ezzel gyakorlatilag 1-re redukálva az amúgy 2 gépes előfizetést (nem, az újratelepítés előtt is kétszer szerepelt ott - már nem mintha az újratelepítés utáni duplázódás kevésbé lenne gáz), azonos felbontású-android verziójú-mennyiségű rammal rendelkező, azonos gyártó tabletjével (LG G Pad 8.3) miért nem kompatibilis az Office Mobile, ami a hasonló telefonnal igen (LG G2), stb, stb...

kokov: Rendszeresen hasonlóan azt érzem, hogy szándékosan szívatják a vásárlóikat a nagy cégek.

Sasos: Egyetemi, igen. Hallgatói jogviszony igazolást szkenneltem be, és 24 órán belül jóváhagyták, és tudtam checkoutolni. 4 év (és 24K volt).

szerk.: Tabletra nincs, OK. Nem mondom, hogy logikus, de legalább magyarázat.

[ Szerkesztve ]

(#1017) whited


whited
addikt

Sziasztok
Ha én most leszek végzős nyáron akkor ne is vegyem már meg a diák csomagot?
[link]

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#1018) randras válasza whited (#1017) üzenetére


randras
veterán

Végig ellenőrizhetik a jogosultságodat a 4 év alatt, és hanem tudod igazolni, a kedvezményes és aktuális piaci ár közti különbözetet kifizettetik, ami 4 évnél ha jól számolom 60K körüli összeg is lehet, szóval én nem tenném.

(#1019) Diego!


Diego!
senior tag

Sziasztok!

Win 8.1 alatt, telepítés során ezt a hibaüzenetet dobja be mindig:
[link]

Valaki tud segíteni?

(#1020) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

Sziasztok!
Feleségemnek vásároltunk HP laptopot.
Járt mellé 1 évre ingyen Office 365, ami tartalmaz havonta 1 óra ingyen Skype beszélgetést.
Beléptem a Skype-ba, de nem tudtam német vezetékes számot felhívni.
Hogyan tudok telefonálni 1 órát ingyen?

(#1021) randras válasza GEPESZ66 (#1020) üzenetére


randras
veterán

Elvileg aktiválni is kell a My Account-nál (vagy mi).

(#1022) GEPESZ66 válasza randras (#1021) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Köszi!Jó lett így.

(#1023) Deck


Deck
titán

Hogyan tudnék olyat csinláni, hogy pl akarok 3 oszlopot csinálni 1. oszlop pl név, 2.szám és a harmadik betű ezeket egymás mellé majd, hogy ugyanakkora távolsággal egymás mellett legyenek. Ha megnyomom a tabot akkor arréb viszi a szavakat de nem tudom beállítani mekkorát, hogyan stb. Íme a példa:

Gábor 1 A
István 2 B
József 3 C
Márk 4 D

Amint látszik ezek nincsenek egymás alatt szépen. Szóközzel állítgatva folyton elcsúszik.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#1024) randras válasza Deck (#1023) üzenetére


randras
veterán

Vonalzón állítgatva?

(#1025) bon válasza Deck (#1023) üzenetére


bon
őstag

Tabulátorral.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#1026) Deck válasza bon (#1025) üzenetére


Deck
titán

Igen, ezaz csak elfelejtettem. Köszi!

PS5

(#1027) Unteroff


Unteroff
aktív tag

Üdv!

Az itthoni gépeken, a legtöbbön az Office 2003 (!) fut, és szeretném, hogy egy frissebb kiadású Office legyen, de nem tudom, melyik a legjobb az MS-es között (most fogom fejleszteni az itthoni gépeket Win xp-ről Win 7-re). Nemrég felraktam a 2007-et a gépemre, amely már alapból tudja 'x' végződésű fájlokat megnyitni (a 2003-ashoz kell valami frissítés, hogy tudja kezelni, asszem'). Viszont múltkor kicsit átvert a 2007, mikor küldtek nekem egy xml file, és próbálta megnyitni. Nem ismerte fel, mikor hozzárendeltem az Excel, akkor hibaüzenet fogadott, hogy sérült, és nem tudja megnyitni, stb. Később egy másik gépen megnéztem ugyanazt a file-t, de Office 2003-mal, gond nélkül felismerte, és meg is nyitotta.
Kellene váltanom, de nagyon nem ismerem az új office-okat, illetve a 2007-et is ki kellett egy kicsit tapasztalni az új menüsor miatt.
Melyiket tudjátok javasolni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

(#1028) Deck válasza Unteroff (#1027) üzenetére


Deck
titán

Régen én utáltam az új officeokat, márcsak a menü elrendezés miatt is. De miután felraktam kipróbálni rá kellett jönnöm, hogy sokkal gyorsabb és a menü is sokkal jobb mint eddig volt. Én a 2013-at ajánlom!

PS5

(#1029) Sasos válasza Unteroff (#1027) üzenetére


Sasos
senior tag

Szintén zenész. Én is a 2013-at ajánlom. Lesz rajta mit szokni, főleg 2003-után, de ha megszokod, akkor teljesen jól használható.

(#1030) Unteroff válasza Unteroff (#1027) üzenetére


Unteroff
aktív tag

Annyit még, hogy a családom annyira nem szereti az újdonságot, és legalább egy hónap, míg megszokják (Akkor meg megy majd a "nem találom xy, hol van", stb). Arra gondoltam, hogy egy gépre felrakom a 2003-mat és a 2013-mat, is a lehetséges. Lehetséges, vagy ütközik a kettő? :F

Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

(#1031) Vegitaa


Vegitaa
senior tag

Üdv!

Nem tudjátok esetleg hol lehet beállítani MS-Wordben, hogy jobbról balra menjen a sorvezetés?

Köszi!

(#1032) Sasos válasza Unteroff (#1030) üzenetére


Sasos
senior tag

Nem ütközik, nekem 3 verzió szokott fent lenni (2007, 2010 és 2013). De... Ha elindítod az egyiket, akkor bekonfigolja magát alapértelmezettnek. Ha legközelebb is őt indítod, akkor semmi gond, de ha másik verzió indul, akkor megint konfigolás. A régebbieket kell előbb felrakni, és haladni az újabb felé.

(#1033) alratar


alratar
addikt

Remélem jó helyre írok.

Outlook 2010-ben be lehet állítani at ídözitett levél küldést?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1034) Delila_1 válasza Sasos (#1032) üzenetére


Delila_1
veterán

Eltévesztetted. Előbb a magasabb, majd az alacsonyabb verziójút kell telepíteni, másképp az újabb itt-ott felülírja a régit.

Nálam is 3 verzió van, nem ütköznek. A közösen használt personal.xls-t a 2003 megszokott könyvtárába tettem, xls kiterjesztéssel, így semmi gond nincs vele.
Ha intézőből, vagy commanderből indítok egy fájlt, akkor a legmagasabb verziót hívja be. Többnyire az éppen szükséges Excelt indítom, utána már indíthatom intézőből is a fájlt, elfogadja az általam kiválasztott verziót.

Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.

(#1035) Sasos válasza Delila_1 (#1034) üzenetére


Sasos
senior tag

Az MS szerint (oprendszernél biztosan, lehet emiatt rémlik így) mindig a régebbi verziót kell előbb feltenni, mert az új már ismeri a régit és fel is van rá készítve, hogy ott lehet mellette a régebbi, míg ez fordítva kizárt ugye, mert a régebbi megjelenésekor még nem volt meg az újabb. Ettől függetlenül lehet igazad. Én a régivel szoktam kezdeni, és haladok az újabbak felé.Úgy is működik szépen.

Szerk: A telepítés könyvtárnak kézzel szoktam megadni a nevét, így minden verzió saját könyvtárban csücsül, és nem írogat keresztbe senki semmit. Adobe esetén is ezt a módszert követem, ott is dolgozik.

[ Szerkesztve ]

(#1036) Delila_1 válasza Sasos (#1035) üzenetére


Delila_1
veterán

Nálam a 2007-es kérdés nélkül felülírta a 2003-at, 2010-től már rákérdez, hogy meg akarom-e tartani a régebbi verzió(ka)t.

Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.

(#1037) Sasos válasza Delila_1 (#1036) üzenetére


Sasos
senior tag

Erre nem tudok mit mondani, mert nálam csak 2007, 2010 és 2013 trió szokott egyszerre szaladni. Lehet, hogy a 2007 ilyen különleges babszósz és belerúg a 2003-ba. :R

[ Szerkesztve ]

(#1038) Sasos válasza Delila_1 (#1036) üzenetére


Sasos
senior tag

Kifutottam a szerkesztési időből...

Közben ilyet találtam, mint hivatalos ajánlást: LINK

(#1039) Bunken


Bunken
tag

Üdv mindenkinek!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy excel táblám amiben egy oszlopban van 3011 db számjegy.
Azt szeretném megtudni, hogy milyen számok vannak és, hogy melyik hányszor szerepel.
Van erre valamilyen megoldás, képlet?

Előre is köszi!

(#1040) Sasos válasza Bunken (#1039) üzenetére


Sasos
senior tag

Itt olyan megoldásokat adnak majd a szakik, hogy csak úgy na. :K

(#1041) Bunken válasza Sasos (#1040) üzenetére


Bunken
tag

Ezer köszi! :)

(#1042) whited


whited
addikt

sziasztok
ha szeretnék 2010es office-ban olasz nyelven (ékezetes betűk miatt kell) akkor azt, hogy tudom megoldani? :R

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#1043) Sasos válasza whited (#1042) üzenetére


Sasos
senior tag

Az Office az oprendszer nyelvi beállításait használja (íráshoz). Ha Windows van a gépen, akkor start menü-->Vezérlőpult-->Terület és nyelv. Majd itt a "Billentyűzetek és nyelvek" fülön telepítheted a kellő billentyűzetet (van előnézet is). Ha megvan, akkor csak be kell váltani a kellő nyelvre. (A Word azt fogja használni, ami a megnyitásakor be van állítva, ha jól rémlik.)
"B"terv: Start-->futtatás-->charmap<enter> Kiválasztod benne a kellő karakter, másolod, beszúrod.
"C" terv: Csinálsz egy táblázatot a kellő ékezetes karakterek alt kódjával (a charmap is kiírja a jobb alsó sarokban), amikor kell kilesed a táblázatból a kódot és begépeled.

Attól függ mekkora a szöveg, mennyit fogod használni. 1-2 alkalomért nem telepítenék billt, viszont egy könyv megírását alt kódozással nem vállalnám. :-)

(#1044) whited válasza Sasos (#1043) üzenetére


whited
addikt

igazság szerint 1 beadandót kellene írni, és van valami billentyűzet kombináció (alt + ?? ) ami előhozza

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#1045) Sasos válasza whited (#1044) üzenetére


Sasos
senior tag

Ha megismered az olaszban használt karaktereket akkor a charmap (karaktertábla) elindít, betűre egyet rábök, és a jobb alsó sarokban már látod is az alt kódot amit be kell csak írnod (ALT+....).
Vagy Google "alt codes list" és már keresheted is.

Szerk: Itt vannak csak az olasz alt kódok

[ Szerkesztve ]

(#1046) Bossi


Bossi
őstag

Valaki meg tudná mondani, hogy a Microsoft Office 365 Personal software használható cégnél is vagy csak otthoni felhasználóként?

(#1047) whited válasza Sasos (#1045) üzenetére


whited
addikt

:R :R :R

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#1048) sanzi89


sanzi89
addikt

Fel van telepítve a gépemre a Microsoft Office 2010 Professional Plus úgy, hogy a telepítésnél kiválasztottam, hogy csak a Word, Excel, Access, PowerPoint települjön. Amikor elkezdek keresni a Windows Update-en, akkor mégis kijönnek olyan frissítések, amik a Visio-hoz, Outlook-hoz, stb. készültek.
A kérdésem, hogy ezek a nevükben készültek csak a Visio-hoz és van a frissítésben olyan rész esetleg, amire az én környezetemnek is szüksége van, vagy csak az MS akkora béna, hogy felajánl olyan frissítéseket is, amikre nincs szükségem?

Pár példa:
Frissítés: Microsoft Visio 2010 (KB2880526) 32 bites kiadás
Biztonsági Frissítés: Microsoft Outlook 2010 (KB2837597) 32 bites kiadás

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#1049) WinPho


WinPho
senior tag

Üdv emberek!
(bocs, ha már meg volt válaszolva, de nem fogok visszakeresgélni most többszáz hozzászólásban. :B)

Az a harci helyzet, hogy regisztráltam ingyenesen az O365-re ebben a diák-akcióban. Nos, az a kérdésem, hogy ez összevonható-e a MS fiókommal? (Kellene az az 1TB felhőtárhely, még nem tudom mire, de kell. :B)

I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.

(#1050) pzstm válasza WinPho (#1049) üzenetére


pzstm
titán

korlátlan nem 1 TB és tudtommal nem, mivel educatio-s accountot/címet kapsz emlékeim szerint.

Sajnos már nem vagyok középiskolás időtlen idők óta :DDD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.