Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1014) kokov válasza randras (#1010) üzenetére


kokov
tag

Az szép. Részvétem. MS fiókból le lehet tölteni a telepítőt. Azzal utána egyszerűbb az élet. Persze nem biztos.

(Akkor egyszerűbb, ha nincs a fiókodban két tucat Office, mint nekem és tudod melyik kulcsot használtad már fel, mert időben tudod, hogy átvertek és a kártyán igazából nem termékkulcs van csak regisztrációs kulcs és elkezded te felírogatni a kártyára azt, amit nekik kellett volna. A termékkulcsot. Később ugyanis egy büdös kukk nincs arról az MS fiókban, hogy egy kulcsot sikeresen aktiváltál, semmi. WTF :F
Le vagy ejte.
Ugyanúgy az MS fiókos listában marad az aktivált kulcs is, mint az, amit még csak a fiókodhoz adtál hozzá a papír kártyával, de gépre még fel nem telepítetted. A kártyádon lévő kulcs persze nincs mellette a listában ergó fogalmad sincs, hogy melyik termékkulcsot melyik kártyán lévő regisztrációs kulcs felhasználásával "generáltad" és melyik szabad még, mert kapaszkodj meg az nem derül ki a vonatkozó grafikus felületen, hogy a lista egyáltalán fentről kezdődik vagy alulról, mert egy qrva dátum nincs ott.

Szóval teljes pályán két kézzel rángatod a hosszú cicit, ha ezeknek pénzt adsz. Úgy megbántam... pff nagyon. Elvárják, hogy én sz@rakodjak ezzel az Isten átka fiókozással egyesével. Egek szerelmére ennek egy többletnek kéne lenni, egy extrának egy tamponnak ami ha nem akarom nem kell, de a lényeg, hogy megtehetem. Ez tudod mi így? Ez egy hatalmas xopatás. Melyik az a kisvállalkozás szerintük, aminek egyetlen gépe van és egyetlen Officet vesz/tesz a fiókjába? Kinek ajánlják az OEM-et? Kisvállalkozásoknak. ...és banyek egy nyomorék dátumot nem képesek órával, perccel odatenni a fiókos listába, hogy legalább azt lást melyiket tetted be előbb és melyiket később annak utána, hogy köteleztek arra, hogy púpot vegyél a hátadra és MS fiókot regisztrálj. Legalább két tucat sün az összes púzójába. Ki tehet róla, hogy ciki volt nekik, hogy lekésték a dropbox-ot? Ha halálba szívatják az összes vásárlót attól majd jobb lesz?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Microsoft Office és Office 365 topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.