Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Ezt az oldalt csak óvatosan olvasom mostanában, mivel elég látványosan ellenséges és pánikkeltő a rendszerrel, de különösen az Olympussal (jip) kapcsolatban, és már komolyan fárasztott a folyamatos károgása.

Én azt gondolom, hogy az m43-ban még van potenciál, nem is kevés, de a mostani töketlenkedés ami egyrészt az Olympus, másrészt a Pana oldaláról folyik, komolyan akasztja a rendszert és lassan tényleg úgy tűnik, hogy mennek azok a szögek a koporsóba, de az a két gyártó áldásos munkájának a gyümölcse. Ez a szisztematikus aknamunka még az olyan alapból pozitív hozzáállású embereket is megingatja, mint amilyen én voltam. A Jip csak a pro vonallal akar foglalkozni, míg a Pana meg már csak méregdrága vlogger vackokban látja a jövőt miközben mindkettő szépen elengedi (átengedi?) a kezdőbb és haladó amatőröket.. Kiváló munka, csak gratulálni lehet hozzá.
Már csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz így utánpótlás.Throme: ez sajnos nem így működik. Nem csak agyártónak kell nyitniuk (Pana, Oly), hanem a külső lencsegyártóknak is (Tamron, Sigma). Igazából egy lencserendszer tervezésénél szerintem a profit az első. Alapvetően minden optikát ugyanannyiba kerül megtervezni (ez csúsztatás, de most a képlet kedvéért fogadjuk el), viszont a profit az eladott darabok után termelődik. Tehát, te megtervezel egy lencsét m43-ra, majd eladsz belőle x darabot, vagy tervezel egy másikat FF formátumra, amit aztán adaptálsz Sony, Nikon Z és Canon RF-re is (és opciónak ott van még sz L bajonett is). Vajon melyik esetben tudsz nagyobb mennyiséget értékesíteni, ezáltal nagyobb profitot termelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz így utánpótlás.