- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Speeedfire #89865 üzenetére
Nekem variND van, egy ideig szenvedtem vele, aztán hagytam a francba. De lehet újra játszom majd vele nyáron. Szerintem beszerzek fixet is. Két bajom volt vele, nagyon könnyen tükröződött. Valamint, hogy valahogy macerás volt nekem állandóan tekergetni, mert ha nem figyeltem könnyen keresztsávosodásig tekertem. +1 pedig a minőség L.C.W. gondolom nem a csúcs.
Van ebből olyan amin van végpont határoló?
shakedown: Jó lesz az a Lumix 25-ös. Ha hosszabb kell akkor most a 42,5/1.7-t ajánlanám. G80-nak a fhd-ja is szép éles, abból vissza lehet lassítani. Érzékenységben a maximum az iso3200. A linkelt videóban A7SII meg 1300, 2200 dolláros obik vannak, ezzel szinte csillagfényben is lehet forgatni, ezt messze ne várd a G80-tól.
Ha nagyon sokat tolod napközben és powerbankot is tervezel vinni, akkor egy usb-s akkutöltőt is ajánlok még magaddal vinni, 1200-ft-ért vettem ebayen, pár gramm a súlya, egyből töltheted a lemerült akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest