Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer J.
csendes tag
válasz
bence007
üzenetére
Kattintottam párat a Pana 25 1.7-tel. Sajnos a hétvégi karácsonyi őrület miatt nem volt sok időm, így képeket sem tudtam feltölteni, de talán holnap...
Azt azért szeretném leszögezni, nem vagyok profi, de még amatőrnek is rookie.
Sok objektív még nem fordult meg a kezeim között, legtöbbet a standard oly kitobi-duóval lőttem, egy hónapig volt egy 45-ösöm szintén az istenek otthonából - ami szerintem is csodálatos eszköz a valóság digitális leképezésére -, illetve pár hétig kóstolgattam az oly palacsintáját, ami viszont semmilyen előnyt nem nyújtott standard testvérével szemben, hacsak nem a nyugalmi állapotában mért apró hosszát.
Kézbe véve full műanyag, de szerencsére nem az Euro Family-s műanyagpohár, inkább mercis ajtóbehúzó-anyag. Hosszra körülbelül a zárt helyzetű kis kitobi, viszont annál vaskosabb, férfiasabb darab. A fókuszgyűrű elég széles még az én virsli ujjaimnak is, finoman, zsírosan jár, érzetre sokkal jobb, mint a 40-150 kitüvegé. Kinézetre nem nagy szám, sokat spórolhattak a feliratokra szánt festéken, egy ikeás Värdera tányér is izgalmasabb nála. A napellenző-fetisisztáknak jó hír, hogy csomagolnak hozzá egy gyári darabot, szintén a jobbfajta bakelitből.
Képminőségre - a néhány kép alapján - az én szememnek adja azt, amit a 45-ös. Elég közeli fókuszpontot tud akár portréhoz is, az AF is elég gyors, nem nagyon jár vadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok objektív még nem fordult meg a kezeim között, legtöbbet a standard oly kitobi-duóval lőttem, egy hónapig volt egy 45-ösöm szintén az istenek otthonából - ami szerintem is csodálatos eszköz a valóság digitális leképezésére -, illetve pár hétig kóstolgattam az oly palacsintáját, ami viszont semmilyen előnyt nem nyújtott standard testvérével szemben, hacsak nem a nyugalmi állapotában mért apró hosszát.