Hirdetés
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok, másik fórumon már érdeklődtem, de gondoltam nem veszítek vele, ha itt is megteszem! Igazából egy MILC gép vásárlása előtt állok és a végleges döntés meghozatalában kérném a segítségeteket. Összesen három típusra korlátoztam le a lehetséges befutókat, azonban ezek között nem nagyon tudok dönteni. A három gép: Pana GM1, Pana GF6 és Oly PL6. Most mindegyik nagyon jó akcióban megvásárolható a digitcamnál és még szeretném az akció ideje alatt megcsípni valamelyiket. Az igazság az, hogy nincs a közelünkben MM és a munkám miatt most nem tudok elutazni sem, hogy kézbe vegyem őket. (tudom, hogy ez fontos szempont). Nekem teljesen átlagos használatra kellene a gép, mindennapi használatra, családi eseményekre, illetve nyaraláshoz. Sajnos ahogy többen írtátok, a tesztek teljesen elbizonytalanítják az embert, így a személyes tapasztalatokban jobban bízom. Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- EAFC 26
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Haditechnika, harcászat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest