Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz FEDman #69676 üzenetére

Nem szidlak én se nem utállak, ez most kifejezetten személyeskedés meg minden egyéb mentes olvasmánynak sikerült :D
    Azért vállaltuk el, mert a banda fele a családom. Manuálok között is vannak viszonylag jellegtelen képűek, nyilván ezeket használtuk.... hogy miért pont a sokat fikázott manuálokat? Egyszerű a válasz: a sigma volt az egyetlen natív kistele, mert egyelőre ennyi cuccra futotta a büdzséből, nincs $$$. Hogy miért használtunk különböző vázakat? Szintén pénz kérdés, ha lesz még pana akkor hanyagoljuk a kölcsöngépeket, pl a sonyt. A két pana kit, varind-k, akksik, sdxc kártyák meg egyebek így most egyszerre elég sokba kerültek, majd még bővítjük a felszerelést jobb üvegekkel is.
    Fórumot nekem is hanyagolnom kéne picit, vagyis inkább a topikot, mert nekem is olyan érzésem van nem sokan szeretnek itt... És még engem kértek fel nemrég topikgazdának, természetesen nem vállalom inkább, nem akarok háborút

madgie:
    Ad2: Nem volt idő beállítani ráadásul nem az enyém a gép, nem én kezeltem javarészt, tudtommal valami normál vagy standard profil volt beállítva (már nem emlékszek mi a neve), full manuálban videóztunk összehangolt wb-vel. Annyi tényleg az én hibám, hogy egy standard profil sz*r színei miatt kijelentettem, hogy a sony színei rondák, miközben a panán a standard profillal sincs semmi gond a színekkel. Ezért bocsánatot is kérek.
    Ad3: Nem vagyok biztos benne mire érted, de mondjuk igen, ez baj?
    Ad3.1: Nem minden fenékig régi manuál, 98%-ban E bajonettes samyang 24mm t1.5 volt rajta, vagy ez is szétk*rja a tónusokat?
    Ad4: Az elején én emlékszek rosszul hogy egy "jó" gépet ajánltál (gh3, x-e1) a két "sz*r" panámmal szemben (gh2, g6)? No meg ha most már azt írod, hogy 2-3 gép kell a feladathoz, akkor mégis miért kapom meg a fejemre állandóan, hogy gyűjtöm a kacat panákat (2 darab pana)?
    Ad5: egyszer leállt a felvétel még az elején egy régi instabil hack-el, azóta raktam rendes hack-et és még SOHA nem fagyott le a hackelt gh2 azóta sem, ha nálad lefagyott valaha, akkor szerintem valamit nem jól csináltál
    Ad6: Többször leírtam, hogy videóban még nagyon amatőr vagyok, nem is kell rám bízni, idegennek el sem vállalnám...

(#69677) hito: Nem fagy az, csak rendes hack kell rá. Az enyém legalábbis soha nem fagyott eddig flowmotion-al, lehet csak ilyen szerencsés vagyok

Új hozzászólás Aktív témák