- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
én tényleg értem hogy ti is pénzből éltek.
isten bizony.
de ilyet leírni???
"(ha elmegy, elmegy, amíg adblockolva van itt, nekünk sajnos már "semmit sem ér"). ez a három út lesz."
Egyszer valaki leírta hogy a ph FÓRUMon a fórumozó aki ért és megosztja tudásást tapasztalatát az érték. mert a fórumba is visszajárnak ezért az emberek. és emellé akkor már fogyaszt tartalmat stb.
ezen lehet vitatkozni meg nem egyet érteni.
de az hogy már a saját gépemen a saját otthonomban nem használhatok reklámszűrőt mert csak ez engem megborít rendesen. az én monitorom az én hardverem az én netem. azért megyek bárhova hogy azt lássam amire kiváncsi vagyok. Nem reklámokért.
Részemről is a viszlát kategória lesz. nagy fájdalommal mert rég itt vagyok és jó is itt. de fizess vagy reklámokat nézz vagy szétszopat az oldal.
a falhoz állításra sokan középső ujjal reagálnak.De mint leírtad szart sem érnek úgysem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest