Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Nekem tetszik a Sony 6000. Szerintem a 6000 vevőinek meg simán megfelel a vázból kijövő .jpeg is. Mert egész elfogadható egy átlag felhasználónak.
De miután most vettem életem első mft rendszerét ezért az Mft topicban ha lehetne szeretnék erről olvasni és nem a Sonyról. Bocs ha ezzel megbántok valakit. Aki ide jön olvasni és nem a "milyen cserélhető objektíves gépet vegyek" topicba az erről a rendszerről szeretne infót,tanácsot nem pedig azt hogy miért vegyen inkább Sonyt, Fujit stb..
Ez olyan mint amikor elmész ismerőshöz megnézni az újszülött babájukat és azzal kezded hogy a másik barátodnak sokkal szebb gyereke született.... Lehet, de ott nem illik ilyet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest