- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Kültéri fényben valóban jól használhatók ezek a kitzoomok vagy statikus témánál.
Én eladtam a 14-45-t mert megszaporodott a beltéri használat, otthon lámpafénynél kevés volt a fényereje, én és a stabi csak-csak kitartjuk, de mi értelme ha az alatt mindenki bemozdul. Kevés fénynél meglepően rossz értékek adódnak F4-en 20mm-en jó pár lámpa mellett is Iso 1600-nál 1/8 sec adódik, ami elég karcsú. Persze vakuval lehet durrantani.14-es végén kívül meg nem is nagyon használtam. A 20-asal viszont általában pont beleférnek a dolgok (meg éles is) és a fényerő miatt elég a lámpafény és ha jól kapom el a pillanatot nem mozdul be az alany. Szobai videóra pedig nem nagyon van alternatíva. Végül hogy legyen azért valami nagylátó vettem egy kis pinduri 14-est, talán kisebb mint az Industar 50/3,5. Telére persze választék híján maradnak a kit telék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sony A7S3
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest