Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az a baj, hogy amit meg tudok szokni azt beütöm magamba, amit nem azt nem évek alatt sem, ez laptopokban is így van és nem 10 darab után mondom ezt
. A retesz az kuka, a csere dettó nem nekem való, ilyenkor jó csak, mert lehet váltani. Sajnos előbbi és utóbbi is annyi oldalról okozott vagy okozott volna gondot, hogy teljesen mindegy. Ha lesz is cserebere az max videózás miatt később egy valamilyen szintén széles fixre, de házon kívül max 1 obi.
Méret nem érdekes, a vázat kis kezem átéri ez a fontos, a 42-es is nyílik duplára centi ha van a kettő között, nem szempont. Képminőségben nem kell ugrani vagyis nem muszáj, most tartok monitorban a 200k-s szinten és még mindig ez fogy el hamarabb, nem a nyers kép. Az a baj sok variáció nincs, 12-32-t néztem még, de ezt ha levámolják kintről lesz egy nagy szatyor pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bestbuy játékok
- Arch Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Billentyűzet gondom van
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A retesz az kuka, a csere dettó nem nekem való, ilyenkor jó csak, mert lehet váltani. Sajnos előbbi és utóbbi is annyi oldalról okozott vagy okozott volna gondot, hogy teljesen mindegy. Ha lesz is cserebere az max videózás miatt később egy valamilyen szintén széles fixre, de házon kívül max 1 obi.