Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel asszonynak sikerült elhagyni a 46mm-es obisapkát az egyik Pana fixről, hát gondoltam rendelek egyet. Persze boltban sehol nincs még listában sem, de a panashopban legalább van. Meg is rendeltem január 10-én. Majd visszaírnak, hogy beérkezés március vége! Tulajdonképpen ez előrelépés, mert tavaly nyáron nyaralás előtt rendeltem egy 46-os minőségi ND-t, mert elegem volt a menetátalakítós szopásból. Azt szimplán 2 hét múlva úgy reagálták le, hogy belátható időn belül nem tudnak beszerezni. Eltelt két hónap, rákérdeztem: semmi. Ennyit a panasonic magyarországi/európai/globális (?) lúzerségéről.
(elmebajról meg 2x annyiért lehet, hát kapjákbe! Valakinek nincs egy 46mm LUMIX obisapija? Nem ingyen...)
Tervezek egy GX7-et venni. Most két út lehetséges: 1) vagy nem veszek, mert miután ezek eladtak bármit, onnantól kezdve le se szarják, azaz ha egyszer beüt a szar, akkor bajban leszek mert a szervizelés majd negyedévre (se?) lesz meg; vagy 2) nyugodtan veszek külföldről, hiszen ha gariztatni kell így is úgy is megszoptam, azaz akkor már legalább olcsón veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs