- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab13
aktív tag
válasz
szab13
üzenetére
Jelentem, elakadtam a D90-ről való váltásban.

Ha eladok mindent akkor kapok kb 450k -t . Ami kijönne ebből az összegből: jelenlegi árakon M10 14-42 , oly 60/2,8 oly 25/1.8 (530k )kedvezménnyel 450k. Ehhez még kell egy vaku pl (használt FL-36 a vezeték nélküli mód miatt). És nincs nagylátóm, alap zoom nem 2,8 (ez az egy nem zavar) , szűrők, állvány (ND, polár) .
És jön a dilemma, hogy a polcon álljon a cucc vagy feladom a nagylátót és velem van a gép...
Még egy baj van, KELL az M10! Nagyon tetszik, szolgáltatások, képminőség stb... de kell a nagylátó is
Sajnos nagyon drága a 9-18 , de tájképeknél szinte csak a 10-20-at használom.Nagyon agyalok de nem jutok előre. visszaolvastam a topicba rengeteget, néztem teszteket .
Ami tetszik: live composite, a D90-hez képes jobb képminőség, magasabb ISO, dönthető kijelző , MAL-1, és kis méret, van af videó közben(D90 nincs) .
Sajnos a méret nagyon számít, lehet én vagyok kényelmes de pl nyaraláskor, kiránduláskor, napi használatban, gyerekkel játszótéren, sokszor nyűg "cipelni" a DSLR (+ állványt). Vagy csak 1 obit viszek és persze hiányzik a többi ami otthon maradt.
Ha pénzt keresnék a DSLR-el lehet nem gondolkoznék, de hobbi szinten + pályázgatni nekem tökéltess lenne a M10, csak a fránya anyagiak...
Lehet kicsit várok, hátha lentebb megy az M10 ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos nagyon drága a 9-18 , de tájképeknél szinte csak a 10-20-at használom.