Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
"mert egy üvegben kiváltja az ekv. 35 és 50 mm-t"
wait, wut? akkor most megba...uk a fizikát?
hogy az 50-et kiváltja, az oké. de a 35-öt hogy? egy átlag utcában nem feltétlenül tudsz távolabb menni a témától úgy, hogy az elképzelt kompozíció meglegyen. a 17-essel, ha szűken is, de még pont elég a látószög általában, a 20-assal ellenben már szűk lenne.
én minden -túldimenzionált- hibája ellenére nagyon szeretem a 17/2,8-at és ha anyagilag úgy állnék, hogy össze tudjak rakni egy fix sort, akkor is kimaradna belőle a 20/1,7, inkább az optikailag gyengébb, viszont "élőbb" képet adó Oly 17/1,8-at venném helyette, illetve a 25-öst. (hogy Oly f1,8 vagy P-L f1,4, az mindegy)a méretibeli és optikai pozitív tulajdonságait nem vitatom, viszont azt hiszem arn fogalmazta meg múltkor nagyon jól, hogy mi a baj vele: megöli egy kicsit a témát. lehet, hogy pont azért, mert ennyire high performer optikailag, túl steril képet ad.
kicsit ez a bajom az Oly 45-tel is, ezért is adtam el végül (meg mert télen nem fogok annyit fotózni és volt más olyan projekt, amiben jobb helye volt az árának), de olyat majd szeretnék még, csak feketét. na meg az AF okos cucc, rohangáló témánál tudom értékelni, amúgy megvagyok a manuálokkal is
*amúgy a 45-ös szerintem az egyetlen nem "igazi" Olympus üveg. addig reszelgették, hogy eltűnt belőle a karakter.
Studi: bónuszként bedobom a 45-ös flémet is

Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hogy az 50-et kiváltja, az oké. de a 35-öt hogy? egy átlag utcában nem feltétlenül tudsz távolabb menni a témától úgy, hogy az elképzelt kompozíció meglegyen. a 17-essel, ha szűken is, de még pont elég a látószög általában, a 20-assal ellenben már szűk lenne.