Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
én meg amúgy túl-komplikáltam
Építészként rögtön épületekben gondolkoztam (hiába volt ott az 1:1 - bár detaileknél mondjuk elképzelhető lenne
), szóval gondolom itt max a5-a4-a3 nyomatokról lenne szó, azaz 20-30-40 cm nagyságrendű tárgyakról, pontosan megmérhető méretben, néhány méterre a kamerától. Szóval nem kell majd ehhez semmiféle "perspektívikus segédszerkesztés", főleg nem a teljes fotogrammetriai fegyvertár bevetése, hanem tényleg csak az hogy mennyi a tárgy valós mérete, és ez mennyi pixel a képen.
(sőt, photoshopban még ennyi sem, mert ott a képhez (canvas) tartozik egy felbontás, így rögtön tudsz centiméterben/akármiben mérni, és utána már csak arányosan nagyítanod/kicsinyítened kell az egész kép fizikai méretét (amivel változni fog persze a felbontás, hacsak nem nyúlsz bele a pixelszámba is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Nvidia Quadro P2000 5GB
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Építészként rögtön épületekben gondolkoztam (hiába volt ott az 1:1 - bár detaileknél mondjuk elképzelhető lenne