Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
rumos14
üzenetére
Az első benyomásom, hogy hogy tudtak egy ennyire bűn ronda gépet összerakni.

Az egyik véglet mikor egy mirrorless kínosan DSLR-nek akar látszani, na erre van példa bőven a m43 vonalon. A másik véglet meg ez, mikor úgy néz ki mint egy ronda igénytelen szappantartó kompakt. Ebből is jól látszik eddig miért halogatta mindezt a Canon és mintha még most is azt üzenné ezzel a gyártó, hogy a DSLR A fényképezőgép.

Ettől függetlenül lehet ez még egy nagyon jó fényképezőgép.
Nagy kérdés lesz a szenzor mérete. Állítólag APS-C, de én ezt nehezen tudom elképzelni látva ezt az obit. APS-C-re nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ennyire pici 22/2 obit tudtak fejleszteni. Persze lehet kitolja majd az orrát, de frontlencséje még így is túl picinek tűnik ehhez a szenzormérethez és fényerőhöz. Elég csak a Fuji X100-ra gondolni, amin szintén ilyen obija van amit ott az eltolt mikrolencséknek köszönhetően nagyon picire össze tudták hozni, de érzésre még az is nagyobb ennél.
Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ez az obi a Canon G1X-el bevezetett szenzormérethez igazodik. Így már mindjárt okés lenne a mérete is.
Ahogy korábban is írtam az APS-C lapkát nem zárom ki a Canon mirrorless-nél, de elsősorban úgy hogy a rátervezett obik a kicsit kisebb G1X méretre tervezettek, azaz ilyen obiknál nem használna a szenzor egész felületét, ellenben lehet multi-aspect-es mint a Pana GH modellek. Plusz mikor adapterrel DSLR EOS obik kerülnek rá, akkor meg használhatná a szenzorának egész felületét.
Hamarosan kiderül az igazság. Ha netán kiderül hogy ez a pici 22/2 tényleg APS-C-re lett kitalálva akkor..

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Plazma TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest