Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz lugosi #104311 üzenetére

Na, azt meg kell venni de azonnal.

Még ha túl nagy, akkor is. Ezer éves egyik első szériásból van, most már kicsit szorultak a lábai ezért egyik szombaton felszívtam magam, szétcsavaroztam, áttöröltem, kész. Régen míg melóhoz is kellett sok gagyi állvány, addig akadt Hamám, azok tizes csomagban fogytak :-D Egyik Vanguard most végleg megadta magát és ha belegondolok, hogy a Manfrotto 055 mit kapott eddig a szájára, hát ja. És máig van hozzá alkatrész, támogatás. gyári csavar, műanyag gyorszár.

Most cseréltem le a talpat arcásra, feje egyelőre maradt, az is eléggé el van találva és kibírja a gépeimet. Újabb fejek nekem csak bonyolultak ezzel a sok tekerővel és funkcióval :DD

Persze mindegyik fejhez más típusú közdarab kell 6-8ezer pénzekért. Mondanám, hogy ennyiért Alin már komplett állványt adnak, de ennél bonyolultabb a dolog:

Arca-Swiss Quick Release Clamp Adapter for Tripod Ball Head of Gitzo, Manfrotto - Picture 1 of 12

Ugyanitt 200 PL alap, Sony A alap, utángyártott cseretalp, fél fej meg mindenféle majd felszámolás tárgyát képezi csak igazodjak ki rajta :-D

Új hozzászólás Aktív témák