- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
CriticalHit
addikt
[link]
Lian Li SP850 SFX (Helly). Kerülendő, amíg a csatlakozók nem ATX kompatibilisek és nem javítják a tűzveszélyességet/kondenzátor olvadási hibát. -
válasz
FuRiONight #155197 üzenetére
Nem, sőt, inkább az a jó, ha kérdezel! Csupán úgy tűnt a kérdéseid alapján, hogy nagyon bizonytalan vagy.
-
KAMELOT
titán
válasz
FuRiONight #155192 üzenetére
Elég a GT Pro is.
Rowon: Azért írtam 1000W neki, mert a 850W és 1000W között pár ezer Ft a különbség.
-
válasz
FuRiONight #155190 üzenetére
850W is elég neki.
-
KAMELOT
titán
válasz
FuRiONight #155190 üzenetére
1000W mehet nyugodtan.
Milyet néztél? -
FuRiONight
addikt
7900Gre + 13600k-nak 850w vagy inkább 1000w táp ajánlott?
-
Akyga passzív táp LOL 80k [link]
-
-
jeni
félisten
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Kicsit későn eszmélve de most a 12VHPWR és a 12V2x6 csatlakozás eltér egymástól? Én eddig úgy voltam, hogy egyforma de már kezdek kételkedni magamban.
Előbbi lenne a vgan és ha az új tápon meg az utóbbi lenne az gond? -
válasz
Stormrider #155181 üzenetére
Azon a tápon, mintha több csati lenne, vagy rosszul emlékszem?
-
válasz
Stormrider #155179 üzenetére
Szia,
A jelenlegi 750-es tápodnak elégnek kellene lennie hozzá.
-
Stormrider
tag
Sziasztok!
Ha az adatlapomon szereplő gépbe VGA-t cserélnék /7900 xt/xtx/ mekkora tápra lenne szükségem?Proci esetleg később 7800X3D lenne!
-
omfgk
veterán
EVGA G7 esetén várható ráncfelvarrás amiben már lesz az új csati?
Még külön kábel se kapható hozzá.
Cablemod-ot meg nem veszek. -
válasz
ladasz #155174 üzenetére
Szívesen!
Amit én eddig tapasztaltam az legyen mondjuk egy olyan példa, hogy 15.000 forintért keres valaki tápot. Ennyiért újonnan eléggé belépőszintű terméket kapsz, gyenge minőségű belsővel. Ugyanakkor a használt piacon 15.000 forintért már ki lehet fogni jó minőségű dolgokat, viszont azok meg már vagy lefutották az életük felét, vagy valami olyan baja lehet (nem feltétlenül), amit esetleg az eladó elhallgat. Használt tápot szerintem személyesen a legjobb venni, ahol esetleg ki is tudjátok próbálni.Amiket ajánlottam 22.000 forint körül, azok egész jó tápok, vadi újak, viszont a használt piacon 22.000-ért megint már sokkal jobbat fogsz kapni, viszont nyilván az is használt... A használt piac sok esetben adott összegért mindig előrébb jár, mint, ha újonnan vennél bármit is.
Annyiból érdemes új tápot venni, hogy az általában újabb szabványú, van rá jótállás, te vagy az első tulajdonos, stb. de egyértelműen drágább. Másik oldalról használt tápot meg azért éri meg venni, mert ott meg adott összegért akár egy sokkal jobb terméket is meg tudsz venni, csak hát az meg használt... és az előéletét sem ismered.
Neked kell mérlegelni a dolgokat, hogy melyik lehetőség mellett döntesz.
-
CriticalHit
addikt
válasz
TurboK0 #155161 üzenetére
Köszönöm a megerősítésed, arról, amit mindig is leírtam az 50%-os optimális terhelésről, illetve a jelzett rendszer max. terheléséről ami szintén egyezik az általam megadottal. A 300W< viszont meghaladja az 500W-os FSP (BQ! 11) táp optimális működési tartományát, ami nemcsak a max hatékonyságot, hanem a hűvös, csendes és hosszú élettartamú működést biztosítja.
A védelem miatti kikapcsolás/lefagyásból fakadó sorozatos helytelen leállások pedig nem tesznek jót sem a op rendszernek, sem a perifériáknak sem pedig a felhasználó idegeinek.
A konkrét esetben pedig "combosabb VGA" tervezése is szóba jött de konkrét táp ajánlatáig nem jutottunk el.
"Szóval nem kell rábeszélni a gyereket". Kérlek, hogy idézz tőlem egyetlen rábeszélési kísérletet is bárhol, bármikor, bármiről. A döntés joga az ajánlást kérőé.
Az ajánlások megvitatása pedig csak segítik a segítséget kérőt a választásban. A fórum lényege a vita és az eszmecsere akárcsak a Forum Romanum-on. -
LC-Power GP4 650W teszt. [link] Great Wall az OEM.
-
válasz
ladasz #155167 üzenetére
Használtan apróról 10-15k között Corsair CX650m és BitFenix Formula 550W Gold, de igazából ezek is lutri, hogy van-e valami bajuk.
Újonnan:
ENDORFY Vero L5 500W (EY7A004) - 18k
Deepcool PK550D - 21k
Corsair CX550 (CP-9020277-EU) - 22k -
mcs
veterán
válasz
Csokishurka #155160 üzenetére
Terhelés alatt lekapcsol és/vagy lefagy a rendszer.
-
Csokishurka
őstag
válasz
TurboK0 #155161 üzenetére
Köszi a levezetést!
Csak 5 darab 12cm-s ventik vannak.
Nem akarok én semmit sem húzni, legutolsó alkalom mikor ilyennekel vacakoltam az még a 2800+ amd sampon körszak volt
Az FPS meg hát, pont azért veszek combosabb konfigot, hogy legyen FPSUtána meg kiderül hogy nem a gép a noob hanem a user
-
TurboK0
tag
válasz
Csokishurka #155160 üzenetére
Van rajta OPP (over power protection) védelem, ha túltolod akkor egyszerűen kikapcsol. Játék közben kellemetlen tud lenni, de nem kell amiatt aggódni hogy elkezd varázsfüstöt eregetni magából a géped.
Szerintem az fog történni hogy 4-5 évig megy hibátlanul, addigra kiszáradnak a kondik és esik annyit a hatékonyság + új játékok miatt növekszik a terhelés, hogy már nem fogja bírni a gyűrődést és néha le fog kapcsolni. De mint írtam, nekem egy gyengébb minőségű táppal, 10 év napi 24 órás működéssel jutott el arra a pontra, hogy "néha játék közben újraindul".
-
TurboK0
tag
válasz
CriticalHit #155148 üzenetére
Minőségi ATX tápoknál általában 30-80% között van a csúcs teljesítményt, természetesen a görbe csúcsa 50% körül van, de a görbe csúcsához képest csak pár százalék az eltérés 30%-on és 80%-on. Amíg van rajta aktív hűtő addig meg bírja a gyűrődést magasabb terhelésnél is.
Konkrétan a szóban forgó tápnál lásd: https://occlub.ru/testodrom/45371-be-quiet-pure-power-11-500-vt-obzor-da-chto-ty-znaesh-o-peregruzkah/5
30%-nál 91.2%, 50% terhelésnél 91.9%, 80%-nál 91% a hatékonyság. Sőt, 110% terhelésnél (550W) 89.4%.A videokártya normál esetben 206W körül használ, csúcs támadások esetén is olyan 250W-ig megy fel (20ms). Ezek mért értékek, lásd:
https://www.igorslab.de/en/nvidia-geforce-rtx-3060-ti-ampere-fatter-far-far-far-away-and-point-on-quiet-path-from-this-claw/10/Alaplap/proci/mem fejből olyan 130-140W körül lehet (proci 120W, többi alaplap/memória). Az X3D chipek nem tolják fel a feszültséget annyira hogy szalonnát lehessen rajtuk sütni (a 3d memórián alacsonyabb a tűrőhatár), így nem is zabálják annyira az áramot. Egyéb komponensek kb +40W csúcsérték bekapcsoláskor (7200rpm vinyó felpörgéskor sokkal többet fogyaszt), menet közben szerintem csak feleannyi, kivéve ha van ott valami nagyobb dolog amit nem írtak pl. fél tucat 4000rpm "industrial" ventilátor (sima venti 1-2W csúcsra pörögve, industrial ventik akár 10W-ig is felmennek darabonként).
Tehát így saccra 360-380W-ot használna játék közben, de mivel játék közben pl. a proci nem éri el a csúcsértéket, ezért lehet hogy inkább olyan 330-350W. Az bőven belefér egy jobb 80+ Gold 500W táppal. Még ha a csúcs támadásokat belekalkulálod akkor is, mivel ATX tápok mind magasabb értéket bírnak mint ami rá van írva (persze az nem egészséges, de 1-20ms-ig nem gond). Konkrétan a belinkelt teszten azt írták hogy 665W-nál kapcsolta le magát a táp, és 550W terhelésen még 89% volt a hatékonyság.
Amire érdemes vigyázni az az hogy hogy több 12V szálas a táp, úgy látom a 12V1 többet kezel, de mintha nem írnák hogy melyik csatin melyik szál van. De azt írták a teszten hogy a 12V1 bírta 46 amperig, a 12V2 meg 33 amperig, ami 550 és 390 watt, szóval én nem aggódnék. Megjegyzem nálam egy három 12V szálas 520W tápon, ami csak 85%-os hatékonyságot ért el, tíz évig ment egy hasonló teljesítmény felvételű konfig (és abban volt 1-2 év bitcoin bányászat is).
Szóval nem kell rábeszélni a gyereket hogy kidobjon 50 ezret, a mostani tápja bírni fogja 3-5 évig simán, feltéve hogy nem tervezi extrém módon túlhajtani. De akkor meg nem kérdezne ilyeneket hogy 500W táp elég-e. Ha nagyon aggódsz miatta akkor alul kell feszelni a kártyát, vagy tenni rá 60fps limitet, akkor még kevesebbet fogyaszt.
-
mcs
veterán
válasz
Csokishurka #155140 üzenetére
Nálam az 5800X3D és RTX 3060 Ti kombóval is hideget fújt ki magából az előző 550es Bitfenix Formula Gold tápom, és egyszer se csinálta össze magát teljes terhelés mellett sem. Ennek ellenére az 5 éves jótállás lejárta után cseréltem combosabbra biztos, ami biztos alapon a jövőre nézve.
-
válasz
Csokishurka #155153 üzenetére
Ha be tudsz áldozni 6-7k forintot, akkor vegyél egy fogyasztásmérő dugaljt. Nekem pl. egy ilyenem van: [link] De vannak olyanok is, amik wifin keresztül működnek, rá lehet őket csatlakoztatni és alkalmazáson keresztül vezérelni és leolvasni az adatokat. Praktikus kis dolgok ezek.
-
Csokishurka
őstag
válasz
CriticalHit #155154 üzenetére
Hát pl igen, gondoltam ilyenre. De a jelenlegi konfiggal majd megint elleszek jó pár évig
-
CriticalHit
addikt
válasz
Rowon #155151 üzenetére
Mindig készülj a váratlanra. Akkor leszel biztonságban és nem ér meglepetés.
Csokishurka: Sirfa/High Power. Soha nem ajánlanám. Olcsó húsnak...
Mi a tervezett "combosabb VGA"? A 850W sok mindenre elég. Ha 4090 + 7800X3d a terv oda már egy minőségi 1000W tápot ajánlanék. -
válasz
Csokishurka #155150 üzenetére
[link] Ez az én 7800 XT + 5600X gépem Superposition alatt, DE ebben a mérésben benne volt a monitor és a router fogyasztása is. Szóval én a valós teljesítmény igényt valahová 360-370W köré teszem.
Én nem azt mondom, hogy ne vegyél új tápot, ha akarsz, de azért ilyen lóbaxó tápokat teljesen értelmetlen venni csak azért, hogy ~10-20 wattal hatékonyabban működjön a géped. Évek múltán se hozza vissza a villanyszámla.
-
válasz
esetleges csúcs támadások
Ez egy 200 wattos kártya. -
Csokishurka
őstag
válasz
Húzva nem lesz a a gép az tuti, de ha későbbiekben tervezek mondjuk egy meg combosabb vgat, akkor még jobban ajánlott a bővítés?
-
Csokishurka
őstag
válasz
CriticalHit #155146 üzenetére
Ezek tudom olcsón beszerezni, ezt a Thermaltaket láttam az ajánlottak között, ezért gondoltam rá.
-
válasz
CriticalHit #155139 üzenetére
Ha megnézed a topikösszefoglalóban az egyenletet, akkor ennek a tápnak pedig elégnek kellene lennie. Avagy:
A megfelelő méretű tápegység meghatározása((körülbelül, átlagos gépek esetében))
(CPU max fogyasztása+VGA max. fogy.+egyéb hardverek fogy. ~ 40w)×1,2(117+206+40)*1,2 = 435,6.
Én nem látom értelmét annak, hogy új tápot vegyen, de ezt le lehet ellenőrizni egy pár ezer forintos fogyasztásmérű dugalj segítségével is. Nagyon erősen kétlem, hogy valaha is a peak fogyasztás közelébe fog érni a kérdező játszás során.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Akkor ezek közül valamelyik jó lehet?:
Thermaltake Toughpower Grand RGB 850W Gold (PS-TPG-0850FPCGEU)
AORUS P850W 80+ GOLD Modular
GIGABYTE P850GM 850w 80 Plus Gold (GP-P850GM)
Köszi a választ! -
válasz
ladasz #155141 üzenetére
Szia,
Mennyi a keret? Költséghatékony megoldásnak egy jobb minőségű 550-es bronz tápot ajánlanék DC-DC átalakítóval. Például:
Corsair CX550 (CP-9020277-EU) - 22k
be quiet! System Power 10 550W 80 Bronze (BN327) - 22kA ház milyen? Elférnek benne a fix kábelek?
-
Atla
senior tag
Sziasztok.
Jelenlegi tápom Seasonic Focus Plus ATX 650W 80+,több mint 6 éve teszi a dolgát,de szeretnék lassan váltani.
ATX 3.1 lenne,ha már váltok.
Vitaminról,lassan jönnek a tapasztalatok,de látom ti se ajánljátok tiszta szívvel még.
Van az MSI-nek is valami ,de azt köszönöm nem.
Seasonic 3.1-ekről tud valaki infót mikor jönnek? -
ladasz
csendes tag
Helosztok.segitseget szeretnek kerni.Gepfejlesztesbe vagyok de nem tudom eldonteni milyen tapot vegyek.gepem:
Ram:corsair vengeanfe lpx 2*8gb.
Alaplap:Asus Prime z270-P
Vidikari: 1070ti. Processzor:i7 8700k.meg 2 ssd winyo -
Csokishurka
őstag
válasz
Akkor most még sem elég?
( Jah meg van 5 venti is a házban, az gondolom nem nyom sokat)
-
CriticalHit
addikt
válasz
Csokishurka #155136 üzenetére
117 + 225 X 2 = Nem
-
TurboK0
tag
válasz
Csokishurka #155136 üzenetére
Simán elbírja a jelenlegi táp.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Gépet tervezek tuningolni és félek, hogy a jelenlegi bequiet! Pure power 11 L11-500W elég lesz-e.
A jövőbeli konfig:
GIGABYTE B550 GAMING X v2
AMD Ryzen 7 5700X3D
Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (CMK32GX4M2D3600C16)
Gigabyte RTX 3060 Ti Aorus Elite
SEAGATE Barracuda 1TB 3.5" 7200 rpm 64 MB
Crucial BX500 2.5 240GB
Crucial MX500 500GB M.2A bequiet! kalkulátor szerint kell, csak biztos ami biztos inkább megkérdezem azokat akik jobban értenek hozzá.
Előre is köszönöm!
-
Zol33
tag
Sziasztok!
Konfig:
Ryzen 7 7800X3D
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GMelyik lenne jobb:
FSP VITA GM 850W ATX 3.1
Seasonic Focus GX 850W ATX 3.0 -
Joacoking
tag
Sziasztok! Ajánlást szeretnék kérni ehhez a setuphoz:
Ryzen 7 7800X3D
ASUS TUF RTX 4070 DUAL OC
Szeretnék minél kevesebbet költeni tápra, de akár egy kis helyet is hagyni minimális overclock-olásnak, de nem tudom, hogy elég lenne-e így 650W, vagy szükséges a 750W?
Amiket én kinéztem, bár nem tudom mennyire lőttem túl azon, amivel még "túl lehet élni"illetve szívesen fogadok ezen kívüli ajánlásokat is:
FSP Hydro K PRO 750W 80Plus Bronze (PPA7506901)
Seasonic G12 GC-750W Gold (1Y751GCRT3A10X) -
nyozo
aktív tag
válasz
Motion_Blur #155112 üzenetére
Köszönöm, a Hydro Ti PRO 1000w szimpatikusnak tűnik
eddig ezzel szemezgettem Be Quiet Straight Power 12 1500W 86k körül tudnám megvenni újonnan, akkor ezt inkább hanyagoljam? Illetve vajon ideiglenesen elbírna egy 4080 Supert a jelenlegi tápom?
-
mcs
veterán
válasz
KAMELOT #155124 üzenetére
Igen, megbízható az is, és mindenre be is tartják a gyári jótállásokat.
Egyedül a saját boxukba szállítás fura, nekem legalábbis ,,csupaszon" tették bele a Beyer DT 770 Pro X fejhallgatómat extra bubizacsis vagy kartondobozos csomagolás nélkül. Szerencsétlen gyári doboz jól be is retkesedett. -
mcs
veterán
válasz
Rottweiler89 #155122 üzenetére
Ki tudja, hogy miért álltak el tőle vásárlás után.
-
Cs1csó
titán
válasz
CriticalHit #155116 üzenetére
Trükköznek, zavaró. Szerencsére az ilyen gari mizériát leszámítva pozitív a véleményem róluk: lassan 10 éve, hogy komplett gépet (nulláról, tokkal, vonóval) építtettem velük és máig muzsikál (kopp-kopp-kopp)
-
Lac-coo
őstag
válasz
CriticalHit #155114 üzenetére
Köszi, ezt jó lesz szerintem !
Iponnal amúgy miért csak 3 év a gari, máshol meg 10 ? Beregisztralos okosság? -
CriticalHit
addikt
válasz
Bl@tty #155108 üzenetére
Amennyiben a jelenlegi vagy a tervezett rendszered max terheléses fogyasztása eléri az 500W-ot, akkor inkább választanám a Vita 1000W-t 10 év garanciával, mert ha esetleg elszáll valamelyik tajvani kondi akkor gariban csere. Az alkatrészeket pedig ilyen esetben védi az FSP védelmi rendszere.
Lac-coo: [link] -
Lac-coo
őstag
Sziasztok! Ryzen 7800 es 4080 hoz keresek tápot... olyan 70 k kornyeken. Semmi extra nincs , pár SSd es kész. Hosszabb távra tervezem, lehet picit nagyobb teljesítményű is, ha később éhesebb alkatrészeket kap esetleg a gép...Mindenkeppen teljes moduláris szeretnék.
Köszi!
-
nyozo
aktív tag
Sziasztok, új alkatrészek vásárlásán gondolkozom, a kérdés az, hogy ezt a tápot: "Seasonic FOCUS GX-850W Gold" milyen tápra lenne érdemes cserélni?
1.: Mennyit szánnál rá?
● Maximum 95.000Ft
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Proci: I7 13700KF,
Ram: 32GB 6400MHz DDR5 RAM G.Skill Trident Z5 RGB (2x16GB)
Alaplap: ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI alaplap
Processzorhűtő: Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB
Videokártya (Ez a kiszemelt): RX 7900 XTX
Ventillátorok: 9db 14cm-es RGB
Ház: FRACTAL DESIGN Meshify 2 XL
HDD és SSD: 2db 3TB-os Sata HDD, 2db Sata SSD, 2db M2 SSD.Moduláris legyen, minél halkabb annál jobb, illetve az elkövetkező 5 évben nem szeretném cserélgetni, szóval ha ehhez a konfighoz overkill az nem baj. OC max a videokártya lesz majd egy minimálisan, esetleg 1-2 év múlva egy processzor csere 14900K-ra
-
gerejoe
tag
Lehet ez buta kérdés,de a hirdetésekből nem tiszta mindegyik seasonic focus gx ATX 3 vagy vannak belőle régebbi modellek is?
-
jeni
félisten
válasz
Bl@tty #155108 üzenetére
A 3.0 az picit korábbi kiadás. A 3.1 az újabb javított verzió.
Az ATX 3.0 alattiak bármely minőségi tápegységnek hátránya az csak későbbiek folyamán lenne jelentős,mikor a 12VHPWR vagy a 12V-2x6 minden VGA terméken rajta lesz. Vagyis az eladáson bukik majd el,nehezebben lesz eladható évekkel később. -
Bl@tty
tag
válasz
CriticalHit #155107 üzenetére
És ha figyelembe vesszük az ATX 3.0 vs. 3.1 (illetve a vele járó 12VHPWR vs. 12V-2x6) különbséget, mennyire "hátrányos" az a Focusnak? Érdemes ennek ellenére is megvenni, van akkora jelentősége ennek a jövőre nézve?
Én is pont a kettő között rágódom még mindig pár hete. És bár a Focus 850W árába belefér a Vita 1000W is, valamiért jobban vonz az előbbi...
-
CriticalHit
addikt
válasz
gerejoe #155106 üzenetére
Az új SeaSonic Focus GX-850 ATX 3.0 jól sikerült modell. Csak japán kondenzátorokat használ, letisztult szépen elrendezett belsővel, viszont jóval drágább, mint a Vita amelyben vannak japán kondenzátorok. Szerencsére a 10 év garancia megmenti. Jó választás mindkettő de ebben az esetben a Seasonic jobb minőséget produkált, mint az FSP.
-
gerejoe
tag
Üdv urak.Táp modernizálás előtt állok,config:ryzen 5 5600g,rx6700xt,pussz a sallang SSD,hdd-k ventik, két kiszemelt van seasonic focus gx és az új játékos az fsp vita,itt a márkahűség miatt néztem az fspt most is az van egy régi hyper 500 semmi probléma nem volt vele szerintetek melyik lenne jobb a seasonicot csak netről ismerem nem volt még.
-
Trebron09
őstag
Melyik az ajánlottabb?
be quiet! SYSTEM POWER 10 450W (BN326)
Seasonic B12 BC-550 bronz tápegység, 550 Watt (B12 BC-550)
Köszönöm a választ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest