Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FÖNÖK
tag
Hi!
A jelenlegi gépem szabálytalan időközönként újraindul.
(Valószeg a az FSP BS2 táp a hibás (mivel a vezetékek között valamilyen sárgászöld habszerű anyagot találtam mintha megolvadt volna, de lepucolva nem találtam sérülést.
Találkozott már valaki hasolóval?)
Tápcsere mellett döntöttem, de a jövőre is gondolva olyan tápot szeretnék amit új gépnél is használhatok majd.
A baj az hogy a mostani gépem 4 tűs a 12 voltos alaplapi ága és a vga is 4 tűs ágon kap áramot. (Asus A8N-e és Asus HD4850)
A tervezett új gépnél 8tűs az alaplapi ág és 6 a vga (Asrock Z68 Pro3, Asus HD6850)
Az FSP HEXA 500 ill. Sharkoon 500 WPM tápokat néztem ki.
Ezeket a tápokat tudnám használni mindkét gépnél?
Milyen táp jöhet még szóba 10-15e-ig (fontos hogy csendes legyen)
Kérem segítsetek!
köszönöm.''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
BL@CK
tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni olyan ügyben, hogy van egy Seasonic X-660Gold tápom és szeretnék venni hozzá ilyen gyári corsair kábeleket. Kérdésem azlenne, hogy jók-e hozzá a kábelek mert a corsairekben ugyanilyen belső van és a csatlakozások is elvileg ugyanazok Segítségetekért előre is nagy köszönetShatter your limits!
-
atti_2010
nagyúr
Az autódat sem cserélik újra csak ha javíthatatlanul összetört, a javítást pedig nem eredeti hanem utángyártott alkatrészekkel végzik, amiknek a minősége messze a gyári alkatrészek minősége alatt marad.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Roke
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 5éves konfig, amibe anno egy Deer 400W (12cm hűtővel) tápot szereltek, tudom, látom olvasom mi a vélekedés róla de nálam pöpecül bírta, egészen párhéttel ezelőttig, amikor is ráugrott cimbi kutyája a tápkábelre, eltörve a keretet (bekapcsolt állapotban csak porzott, nem kapcsolt ki)... Szétszedtem utána, por az volt benne rendesen... De hozott helyette egy m-techet (500w), na most ettől azért be vagyok fosva, ez a Deerel szemben még első ránézésre is gagyi, rázza a házat, rezonál. Egyes egyedül a vinyót féltem... 10 éve élek itt, soha nem volt probléma az áramellátással, max kimarad néha, de túlfesz és egyéb mókák amik tönkre vágnak dolgokat még sose volt.
Mennyire jogos a félelmem?? Meghibásodások nagyrészt milyen jellegűek?[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz KAMELOT #26081 üzenetére
Nem áll módomba új tápot venni, mivel anyám nevén van a biztosítás ezért mai nap ő telefonál hogy mi ez, épp most akarok egy 6850-et beszerezni, de ezen a szaron nem hogy 6pines pcie csati nincs, de molexből is csak 2, esélyem sincs ráaggatni. Plusz ha lehet hinni az adatainak, 12V csak 15A-t képes leadni, 3,3-on meg 25-öt, ez még a P4-es korszakra volt jellemző, kérdem én ha most még meglenne a 8800gtx-em mit csináltak volna? Mert evvel a táppal csak sípolt volna a kártya h nincs elég kakaó.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Graphics
Jómunkásember
FSP Hexa 500W-ról mi a vélemény?
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Ez nagyon "hoki" tápegység? Inter-Tech Coba 400W
X2 4000 plus, 8600GT 512MB, 1HDD nagyjából ennyit kellene, hogy vigyen.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Gondolom rossz topik, de itt sok a szaki és abban reménykedem hogy tud valaki segíteni. Van nálam egy Chieftec CFT-1000G-DF szörnyeteg. Elvileg random újraindulgat vele a gép, én sajnos nem tudom itthon tesztelni. Tudnátok ajánlani valakit, aki tápokat javít? Garancia már sajnos nincs a tápra.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Krissz5435 #26084 üzenetére
Nem kellene.....hanem KELL adniuk. Azaz ugyan azt kell adni ami elromlott és nem mást hacsak a vásárlú nem kéri!!!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
atti_2010
nagyúr
válasz Krissz5435 #26084 üzenetére
Ezt másokkal is eljátszották már, ad perbe őket és ha 10 év múlva véletlen megnyered mehetsz az idegosztályra, egyszerűen nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
i3 2120
1 SSD
1 HDD
GT 440Ehez szeretnék lehetőség szerint halk tápot.
10K körül esetleg 12-13 az sem baj. Minél halkabb a lényeg!Köszönöm!
-
CHIPman
nagyúr
Ismét megkérdezem, hogy leégett(120V-240V switch+power utána halt be drága öcsém által) 350-es ASUS-Delta helyére valami minél kisebb cuccot minél olcsóbban kéne beszereznem, mit ajánlanátok? Akár használt is jó. Konfig az adatlapomon.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
KAMELOT
titán
Hát semmi jót ne várj! Tessék eladni aztán venni helyette egy minőségi tápot.
Mennyi a keret és milyen telejsítményű legyen max?
Itt egy jelölt esetleg ha gondolod. FSP Hexa 400W
Hálókártyát meg ahogy írtad 1500ft-ért már kaptál volna. link1 link2[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
mmdms
addikt
Pont egy hete vitte el a biztosító a gépemet, villámkárt szenvedett szegény, táp és alaplapi hálókártya szállt el. Az imént hozták vissza, egyből gép szétkap, belekukkant, és így idegesen megyek dolgozni.
FSP 400 60HLN helyett most valami LC Power 420, pontosan: lc420h-5 tápot kaptam, EZMIEZ?????
Ezt hogy gondolják? Egy ekkora trágyakupacot az fsp helyett, a lapomat se cserélték, most ott tartok kábé mintha el se vitték volna, vehetek megint tápot, egy hálókártyát meg én is szerezhettem volna egy ezresér.
No mindegy nem akarok eltérni a tárgytól, ettől a táptól gondolom ne várjak semmi jót ugye?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
KAMELOT
titán
Köszi szépen!
Akkor ezek szerint nem ajánlott. Akkor marad a régi jól bevált minőség. CoolerMaster Enermax FSP Corsair.(#26066) atti_2010: válaszodat kiegészíteném azzal ,hogy nagyobb teljesítményű ,de szintén GOLD táp....Fortron FSP650-80EGN 80PLUS GOLD....23 000ft
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
balpis
őstag
válasz Graphics #26070 üzenetére
egy közepes VGA-ig elég, ha nem húzod halálra a 2500K-t.
Egyébként épp pár sorral fentebb van linkelve ennek az 500-as változata 15-16k közötti árakon (kb. 1-1,5k-val a 400-as felett). (vagy itt) Az már komoly tuninghoz és erős VGA-hoz is biztosan elegendő.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Ribi
nagyúr
válasz atti_2010 #26066 üzenetére
Ezzel a táppal csak az a gond, hogy viszonylag kevés kábele van.
Persze akinek nem gond akkor nem rossz. Én is néztem még annó, pont amikor 13k volt iponnál, gondolkoztam hogy veszek a jövőre való tekintettel, de aztán kábelek maitt mégsem.
Valamint a tesztekben sem szerepelnek valami jól. Megvan a hátránya is hogy ez a legolcsóbb Gold táp. -
atti_2010
nagyúr
válasz Graphics #26067 üzenetére
Mostanában jó tápokat gyártanak de ha nem ragaszkodsz a Gold minősítéshez akkor itt egy másik ami még elfogadható minőség:[link]
-
atti_2010
nagyúr
válasz Graphics #26065 üzenetére
[link] Szerintem ez a most legolcsóbban kapható Gold minősítésű tápegység és neked megfelel még egy nagyobb VGA esetén is.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Beruháztam egy ilyen konfigba:
Gigabyte Z77M-D3H
G850 Pentium
2*4GB DDR3 Corsair XM3 , 1333 MHz
most ideiglenesen 80GB rendszervinyóJelenleg csak egy 300W-os táppal indítottam el a gépet, de mivel később elképzelhető K-s proci, illetve videókártya is, így azt szeretném megérdeklődni, hogy milyen tápot ajánlotok.
Zajterhelés nem érdekes tényező. Stabil, megbízható táp érdekelne, a legjobb ár-érték aránnyal És esetlegesen kellemes fogyasztási mutatókkal, de ez nem feltétel.
A konfig leginkább grafikai szerkesztésre lenne befogva, meg net, office.
Segítséget előre is köszönöm.ui: ha valaki jártas abban, hogy PH-n / HA-n ki kínál új tápokat azt is jelezze
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
-
FÖNÖK
tag
hi!
Fsp HEXA 500 tápot használ valaki?
Csendes? megbízható? stb.
Esetleg más tápot tud valaki ajánlani? kb. 13e-ért
A gépem az aláírásban (az előző tápom behalt - kilép minden előjel nélkül.)
A segítséget köszönöm.
[link]''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
XaraX
addikt
Még egy versenyző került a képbe...
Cooler Master GX-750W
Ugyanazok érdekelnének, mint az előzőeknél..
Venti hangja és a táp minősége. -
balpis
őstag
válasz vzsryl #26058 üzenetére
úgy tűnik, a jó tápokat, ha elkezdik venni, felmegy az áruk (pl. Sharkoon WPM 500 pár hete még 14k körül volt. Most az iponban már 17 - igaz, az argep mutat még 15 körül is...)
[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
MMIX
addikt
válasz KAMELOT #26055 üzenetére
Helló!
Xigmatek NRP-MC1002 eredeti belső: HEC Group HEC-K10TB
azonosak vele:
2 The Max VORTEX C1000
Cougar COUGAR 1000CM
Cougar CGR B2-1000
Thermaltake TRX-1000M TR2 RX-1000AH3CHTesztek: Hardocp.com (Fail)
Thelab.gr (88%)
"- Poor voltage regulation on the 3.3V rail
- In advanced transient tests showed a significant drop (off limits) in the voltage of 3.3V"[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Szeva!
Ennek a tápnak milyen a belseje! XIGMATEK NRP-MC1002
Thanks előre is!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
bélanéni
őstag
Sziasztok, melyik a leghalkabb 600W körüli táp a ~20.000 Ft körüli árkategóriában? Corsair CX, Chieftec CTG, Sharkoon WPM...?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
simsoner
tag
válasz Krissz5435 #26050 üzenetére
Értem, ez úgy szállt el, hogy elkezdett fagyogatni , aztán ujraindulásnál fagyot, éss utána már bekapcsoló gombra se csinált semmit.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz simsoner #26049 üzenetére
Azt így pontosan nem lehet megmondani. Mert pl nekem már halt meg a táp ugy, hogy nem vitt semmit, de olyan is volt, hogy a táp jó volt de az alaplap meghalt és valszeg a táp miatt. Ez csak akkor derül ki, ha leteszteled.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
simsoner
tag
válasz Krissz5435 #26044 üzenetére
Még annyit, hogy legutóbb elszállt a tápom és vitte az alaplapot, vajon vitte a többi cuccomat is? Memória, videókari, vinyó stb?
-
simsoner
tag
válasz Krissz5435 #26044 üzenetére
Rendben, akkor úgy mérem majd.
-
Krissz5435
aktív tag
-
Mans20
addikt
Sziasztok
Kerestem a sharkoon WPM-ről írást a topikba,azt írták hogy CWT beles,de pontosan melyik?mert olvastam azt is hogy a CWT nem a legjobb.
-
balpis
őstag
válasz simsoner #26038 üzenetére
akármilyen régi gép is, én csak akkor kockáztatnám, ha a HDD-ről van mentésem... - és valóban nem zavar, ha véletlenül elfüstöl belőle valami. (Persze nem nagy az esélye, de nagyságrendekkel nagyobbb, mint egy rendes táp esetén.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
simsoner
tag
11,55V-ot mértem a 12V-os ágon terheletlenül. Ez jó? terhelve beáll 12V-ra?
-
petata
őstag
-
prokxy
veterán
válasz rayoliviero #26026 üzenetére
Codegenhez képest, majd az lesz a válasz biztos!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
rayoliviero
veterán
válasz Mészi Zoli #26023 üzenetére
Belépőszintűek?
-
prokxy
veterán
válasz Mészi Zoli #26023 üzenetére
Egy Corsair HX széria belépőszintű? Hagyjuk már a hülyeséget...
vzsryl!
Köszi, végül mégis meglesz a HX1050 ma-holnap.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ace Ventura #26019 üzenetére
Én biztos nem cserélném le egy olyan tápra, ami az ipon-ban max. 18k. Meg sem közelíti egyik sem.
(#26020) xtevo: Chieftec CTG-500-80PB, FSP 400-60GHN, Sharkoon WPM-400, Cooler Master GX450.
Ezek a leghalkabbak. A GHN-es FSP-ről anno volt egy olyan véleménye az egyik ph felhasználónak, hogy a Corsair VX450-nél is halkabb. Ezt onnan tudta, hogy letesztelte. Ha ez igaz, akkor egyértelműen ez lenne a legjobb választás.(#26021) prokxy: A konfigodtól mindkettőnek kb. azonos lenne a hatásfoka üresjáratban és terhelésnél is, tehát kb. ugyanannyit fogyasztanának a hálózatból. Talán a HX650 kicsit jobb hatásfokkal dolgozna idle, mivel valójában az is silver hatásfokú, de elenyésző lehet a különbség.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
prokxy
veterán
Kérem nem röhögni, hülye kérdés következik:
Melyik fogyaszt többet a konfigommal,terhelés és üresjárat alatt: /mindkettő fontos/:
HX650
HX1050/Nem a villanyszámla miatt, itt már tökmind1, csak érdekel a dolog./Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
xtevo
őstag
Ezekre bővítettem a listát, amiből kéne egyet választani. A keret max 15k, és a lehető legcsendesebbet szeretném. Olvastam a jótápok listáját, és így se sikerült választanom.
(Előző hozzászólásban konfig) Chieftec tényleg annyira jó ár/érték arányban?
FSP 400W FSP400-60APN Active PFC 80+ ~9,2k
Chieftec 500W CTG 50080PB AktivPFC ErP 12cm OEM ~12k
CORSAIR CX CMPSU-430CXV2EU 430W ~12,3k
Cooler Master 500W - RS500-ASABL3-EU - GX Lite ~12,4k
FSP 400W FSP400-60GHN Active PFC 12cm ~12,7k
Sharkoon 400W WPM Series ~13,9k
Cooler Master GX450W 450W ~15,6k -
vzsryl
nagyúr
válasz Ace Ventura #26017 üzenetére
A régi Liberty hatásfokban erősen le van maradva a Liberty ECO-hoz képest, így zajszintben is, mivel csiszoltak a ventilátoron és a szabályzásán is. Tehát a Liberty ECO mondhatni hangtalan, a Liberty pedig ma már hangosnak számít. A Liberty ECO II ugyanolyan zajszinttel rendelkezik, mint a sima változat. Az eltérés az, hogy a gép lekapcsolása után még egy percig járatja a ventilátort az alkatrészek hatékonyabb lehűlése érdekében, továbbá nem lehet kirántani a hálózati tápcsatlakozót a táp hátuljából, mivel van a hátulján egy kis pánt, amit először ki kell akasztani.
A CX-ek kb. hulladékok pl. az említett Enermax-hoz képest, de még azok is ajánlottnak számítanak. A különbség az, hogy a CX-ekben alsó-kategóriás CWT bél van, a Liberty ECO-ben pedig alsó-kategóriás Enermax. De az Enermax alsó-kategóriája minőségben simán hozza a legtöbb gyártó által alkalmazott felső-kategóriát. Természetesen azonos kaliberű tápokról beszélve, és nem úgy, hogy pl. a másik gyártónak egy platina hatásfokú tápját nézzük.Szerk.: Az Enermax NAXN-okban nem alsó-kategóriás Enermax bél van, hanem CWT, Sirtec és FSP.
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz vzsryl #26016 üzenetére
Aham, köszönöm szépen.
A Liberty széria a táblázatban eléggé hátul van a többihez képest.Vagy az ECO II már halknak számít?
CX-el szemezgetek, viszont picit gyengébbnek látom a többi 500W körülinél 12V-on.Valamint azt is olvastam, hogy ciripelnek....[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
vzsryl
nagyúr
válasz Ace Ventura #26011 üzenetére
Ha ipon-t nem írtad volna oda, akkor Be Quiet Straight Power E7, E8 400-450W-ot ajánlottam volna. Mindkét széria nagyon halk, az E9-es meg még halkabb, de az kicsivel feljebb van árazva.
Ipon-ob körülnézve nem találtam az elvárásodnak megfelelő tápot. A Chieftec CTG, a Sharkoon WPM és a Corsair CX is halk széria viszonylag, de nem extra halk. Amik megfelelnek ennek a kitételnek, azok a következők: Be Quiet Straight Power, Seasonic S12II vagy Enermax ECO80+ és PRO82+, illetve az említett Liberty ECO is rendkívül halk.(#25972) KAMELOT: Ahogy írtam is, nem jó vételek. A Corsair TX V2-es szériája olcsóbb, ráadásul sokkal komolyabb az elektronikájuk is.
(#26014) Haart: Nem kell 10-15 tápot egyszerre meghallgatni, mert egyrészt óriási zajt csapna annyi táp egy idejűleg, másrészt vannak olyan tesztoldalak, melyek zajszintmérővel kimérik minden tesztelt táp zaját, és így nagyon könnyű megmondani, hogy mi számít extra halknak. Javaslom megtekinteni a Technid3D táptesztjeit.
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Volt egy jó cx400-am, azt visszasírom.Az új cx ekkel szemezgetek, hátha azok is némák.A mostani Liberty ECO II-nél vannak halkabbak ha jól tudom.
Valaki csak tud válaszolniÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Haart
addikt
válasz Ace Ventura #26013 üzenetére
Sztem kielégítő választ nem fogsz senkitől hallani, ugyanis ez a "halk" dolog nagyon szubjektív. Hacsak nincs egy olyan ember aki 10-15 tápot egyszerre meghalgatott füllel, de ilyen nem hiszem hogy van
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Ace Ventura #26011 üzenetére
Egy passzív táp elegendő lesz halkságra?
-
Ace Ventura
addikt
Ajánlanátok nekem egy 450-500 W körüli EXTRA HALK, de megbízható tápot? Fekete szín, és harisnyázott kábelek fontosak.Árban kb 18K a max.
Iponba lehessen kapni.[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
rayoliviero
veterán
-
XaraX
addikt
válasz Krissz5435 #26005 üzenetére
Passziv tápokból nem láttam elég nagy teljesítményt, azt is marha drágán, vízet meg nem rakok a gépbe sehova.
Nem néma gép, mivel vannak benne ventik természetesen, de lehetőség szerint csöndes tápra van szükségem.
A fent említett tápok tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak, az 520, 620 Corsair is, (Corsair-ből csak az 550-el voltak gondjaim, az veszett hangos volt).
Mivel 620-as Corsairt nem találok, ezért keresgélek hasonló teljesítménnyel alternativát.[ Szerkesztve ]
-
építész
aktív tag
válasz pschio #25996 üzenetére
Szia!
Én a helyedben nem a teljesítménnyel foglalkoznék meg a nemesfémekkel. Javaslom, hogy először nézd meg a HDD gyártójának honlapján, hogy induláskor mennyi áramot is vesz fel +12V-ról. Az indulási áramokat szorozd be a HDD darabszámával és még a gépre is hagyjál valamit. Aztán olyan tápot keressél, ami tényleg le is ad ekkora áramot +12 Volton. Mivel az indulási áramra méretezted a tápot és működéskor töredék a fogyasztás, így röhögve elviszi évekig 7/24-ben, ha amúgy normálist és nem gagyit veszel.
üdv:
bye
-
Krissz5435
aktív tag
Mivel egy ágas, ezért a molexekből kijön még pár 6 pines vagy 8 pines pci-e csati, szóval azzal sincs gond Egyébként szerintem neked inkább valami passzív vagy vízhűtéses kéne, ha extra halkat akarsz
-
XaraX
addikt
válasz Krissz5435 #26002 üzenetére
Persze, nem is az "ereje" miatt gondoltam, hanem a csatlakozok száma miatt.
Az Enermax 525-öm [link] gond nélkül viszi ezt is, pedig csak 480-ra képes elvileg 12 V-on.
De két 5850-et, 6850-et is vitt CF-ben.
Ez meg papíron legalábbis többre képes.
Kár, hogy nincs viszonyítási alapod a hangját illetően, de hátha lesz valaki, akinél megfordult e mellett valamelyik a 2 közül.
Nagyon csendes konfigba keresek tápot, azért nem mindegy.
Az Enermaxnál lehet monitorozni a tápventi fordulatát, 600 rpm fölött még n3em láttam forogni. -
Krissz5435
aktív tag
Egyik tápom sem volt még, de amit én tudok az az, hogy táp felől ha 300-at vesz fel és kb 240-et ad le(közepesen erős konfig) furmark burnin + aida stress alatt nem meleg, még csak langyos sem, így pl a ventinek alig kell dolgoznia, ami által nincs hangja sem. Egyébként én meg merném kockáztatni, hogy egy 100 watt körüli procit két 6850-el simán elvinne.
-
XaraX
addikt
válasz Krissz5435 #25999 üzenetére
Aha, értem, thx.
Ott nem kerestem.
SLI-hez vagy CF-hez kevés így is, de egy kártyához már ok.
Hangja milyen,- kérdezném tulajoktól-, egy Corsair vagy Enermax-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest