- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Milyen tápot ajánlanátok egy ilyen konfigba?
(pontos márkát/típúsokat még nem tudok mert még csak tervezek)I7 17300kf
4070 super
Z790 alap
2db HDD
2db M.2 ssd
AIO cpu hűtésHáznak meg vagy h5 flow vagy h6 flow.
Extra igény: Fehér kábel (vagy moduláris és külön fehér kábel)
Valamint ha nagyobb tápot veszek mint az ideális" (pl. 700 helyett 1000) az indításkor felveszi a többletet vagy semmibe nem lesz különbség fogyasztásba csak nem lesz kihasználva?
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Trebron09 #154998 üzenetére
Elméletileg igen. Amik szerintem most megérhetik:
SilentiumPC Vero L3 500W Bronze (SPC265) - 15k (ismét akciós)
Deepcool PF500 500W (R-PF500D-HA0B) - 15-16k -
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Egy Xeon 1270 V3 / RX470 pároshoz elég lehet egy 350-es táp?
Melyik a legolcsóbb ajánlható táp most a piacon a fenti cuccokhoz?
-
palfitom
félisten
válasz
oszkarfincs #154994 üzenetére
Nem volt semmi konkrét infó a leendő vga-ról, ezért természetesen nem tudok mihez tápot ajánlani.
Mivel a 4070 kifejezetten egy "éhező művész", ezért 550-es táp is bőven elég mellé, de ha már 200-250k-s vga tervben van (4070 / 4070 Super / RX 7800XT), akkor legalább 650-eset vennék, pl. Asus TUF 650W / Asus Strix 650W / be Quiet System Power 650W / be Quiet Pure Power 12M 650W / Corsair RM650 / Corsair RM850e / Corsair RM650x / Fractal Design Anode 650W / FSP Hexa 85+ 650W / FSP Vita GM 750W / MSI MAG A650GL / NZXT C750 / Seasonic B12 650W / Seasonic G12 650W / Seasonic Focus 650 -
MMIX
addikt
válasz
ATI90210 #154992 üzenetére
A kábelek mások a dobozban.
Asus oldalán láthatod.
ROG-STRIX-1000G
ROG STRIX 1000W Gold (16-pin cable) -
F_Zolee
nagyúr
válasz
oszkarfincs #154994 üzenetére
Abban az árban 4070-ek vannak. Ahhoz meg azért 650W alá ne menj inkább.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Rowon #154993 üzenetére
Írtam oda, ezeket a tápokat ajánlották:
Táp: pl. be Quiet System Power 550W / be Quiet Pure Power 550W / Corsair CX550 / Deepcool PF500 / Fractal Design Anode 550W / FSP Hyper Pro 550W / FSP Hexa 85+ 550W / Seasonic B12 550W / Seasonic G12 550W / Seasonic Focus 550
Ebből a 10-ből mindegy melyiket veszem?
-
válasz
oszkarfincs #154991 üzenetére
Meg nem mondom, hogy a 14500-hoz milyen VGA passzol (talán 4070?) meg egyáltalán azt is tudni kellene, hogy milyen monitoron játszol. 4070-hez a 650-es táp biztosan elég, még sok is.
Inkább írj be és kérj ajánlatot, az a biztos: Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek? Mintaconfigot is szoktak írni, ha bizonytalan lennél a választásban. -
ATI90210
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ASUS ROG STRIX 1000W Gold-ból van
90YE00A5-B0NA00 ebből 21 ajánlat van árukeresőn és van
90YE00AA-B0NA00 ebből 8 ajánlat van az árukeresőn.
És hogy itt tulajdonképpen mi a különbség a kettő között?A válaszokat előre is köszönöm!
-
oszkarfincs
aktív tag
Üdv, a linkelt ajánlás alapján próbálok összerakni egy gépet: [link]
- Alaplap: MSI B760 Gaming Plus
- CPU: Intel i5 14500
- SSD: SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V7S1T0BW
- HDD: 3db sata3-as régebbi típus
- VGA: jelenleg ASUS STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING, de később bővíteném egy korszerűbbre
- Ram: még nem tudom pontosan, 2x16GB DDR5
- Ház: Fractal Design Define R4 ház (már megvan): alsótápos, hangszigeteltEhhez keresek tápot, figyelembevéve a jövőbeli VGA bővítést. Ebben még nem mélyültem el, de VGA-ra 200-250k-nál biztosan nem fogok többet költeni.
Tuning nincs tervben. 20-30k körül jó lenne megúszni.
Milyen tápot ajánlanátok?
Korábban több FSP Hexa+ Pro 400W-ot is vettünk a családba, de rövid idő után elkezdtek nagyon hangosak lenni. Ezt kerülném.
Van egy 10 éves THERMALTAKE Hamburg 530W tápom is, kb ennek keresem a mai megfelelőjét, az új PC adottságait figyelembe véve. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Ch4r0n #154988 üzenetére
Szia ,
Inkább normálisabb boltból kéne vásárolni ahol rendes garanciát adnak és az elállás és a garanciáztatás is korrekt.
Seasonic Focus GX-750 ATX 3.0 ATX 10 év garancia
Be quiet! PURE POWER 12 M 850W - Feltételezem FSP beles normális ventilátorral ,de kijavítanak a többiek ha tévedek. 10 év garancia
Corsair RM750x SHIFT - Csak felbontott ,teljesen új 10 év garancia
Corsair RM850x SHIFT - Csak felbontott ,teljesen új 10 év garancia
ASUS ROG STRIX 750W Gold Aura Edition - Seasonic beles ,10 év garancia -
CriticalHit
addikt
válasz
Ch4r0n #154988 üzenetére
Eenermax Revolution: Dongguan SANR Electronic Technology OEM de 100% japán kondikkal (Rubycon, Nippon Chemi-Con és Nichicon). Bíztató.
Deepcool PN750M: Channel Well Technology OEM. Japán (Chemi-Con) és kínai ( Chengx) kondikkal hangos ventivel és átlagos teljesítménnyel, viszont kedvező áron. Jó ár-érték arány. -
Ch4r0n
tag
Sziasztok! Érdeklőnék, hogy ezekről a tápokról mit gondoltok?
- Enermax 750W 80+ Gold Revolution D.F.12 Black ATX 3.1 (ETV750G)
- Deepcool 750W PN750M 80+Egy AMD Ryzen 5 7600X proci és egy ASUS GeForce RTX 4070 Dual OC mellé kellene valami. Úgy emlékszem ez a VGA még sima 8 tűs táppal rendelkezik.
Viszont gondoltam időtállóbb lenne már atx3.1-ben gondolkozni új táp esetén.Nem láttam még MO-n csak ezt a kettőt és gondolom még jóval drágábbak is az újdonság varázsa miatt, de biztosabbnak érzem egy esetleges VGA bővítés esetén az új szabványt.
Meg innentől kezdve ha eladná is az ember biztosan többet érnének mint egy 3.0 ATX amit mindenki veszélyesnek hisz és kerül...Én az Enermax-ot többre tartom mint márkát ha már tápokról van szó, de egyáltalán nem értek hozzá. Annyiban csak, hogy Enermax nekem a tápoknál ismerős, a Deepcool meg hűtési fronton nagyon jó szerintem, de őszintén nem tudom tápokból milyet csinál...
-
KAMELOT
titán
-
MMIX
addikt
Computex 2024
Techpowerup-on lesz minden is, és lesz magyarul a PH!-n
Seasonic
Then we spotted the new version of the Seasonic Prime 1600 W PSU with a Noctua NF-A12x25 fan. This power supply meets ATX 3.1 and PCIe 5.1 standards. It is fully modular with Noctua themed cables while being 80 Plus Titanium and Cybernetics ETA Titanium certified.[Computex 2024] Super Flower Releases the Leadex VII 2800W Beast
hwbusters.comÚj csatlakozós.
-
mcs
veterán
A múltkori kiszemelt Asus Strix Aura Gold 750W helyett az FSP Vita GM750 lett a befutó 10 éves jótállással 47 ezerért. Véleményem szerint ezzel sem fürdök be.
-
MMIX
addikt
Computex 2024
Corsair SF ATX3.1 750W/850W/1000WHagyományos PCI-e
---------
MSI (majd később lesz minimum angol nyelven, vagy fordító )
Ai1600T és A1200GS ATX 3.1
---------
Az alap Seasonic TX-1600W is 200-250 ezer Ft. -
Werkly
őstag
EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80+
Ez ajánlott? Kösz! -
Werkly
őstag
1000W+ PSU van a hardveraprón amit érdemes megvenni? EVGA, Corsair esetleg Seasonic. Kösz a segítséget!
-
MMIX
addikt
Computex 2024 (bilibili.com)
Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition (nem Hong Hua)
-
woci01
tag
Sziasztok, új VGA-t tervezek venni és a mostani tápom egy FSP RaiderII 550 Silver. Gyanítom ez nem lesz elég az új konfighoz.
1.: Mennyit szánnál rá?
Nem tudom mi különbség egy 30k-s 750W-os és egy 50k-s 750W-os táp között
2.: Milyen gépre kötnéd?
R7-5800X, 2x8GB DDR4, TUF 4070TIS, 2HDD, 2SSD
Ház is új kell vszínüleg: https://kazycomputers.hu/be-quiet-Pure-Base-500DX-Midi-Tower-Fekete
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
Moduláris legyen -
HUNRobar
tag
válasz
Rowon #154965 üzenetére
Köszi, akkor a PL szériát lehúztam a listáról.
Keresgélek tovább, nem sürgős a váltás de azért lassan cserélném a 6+ éves Cooler Master G550M-t. Idle-ben már elkezdett visszafogottan zörögni a ventilátor, de terhelés alatt még egész csendes. Végül is derekasan kibírta az 5 év gari időtartamát különösebb zaj nélkül. Nálam valamiért az a tapasztalat, hogy mindig a gari lejárta után pár hónappal kezdenek zörögni a tápok
Már csak babonából is inkább legyen az 5 év, mint 2 vagy 3
-
HUNRobar
tag
válasz
KAMELOT #154964 üzenetére
Tudsz jobb 550-650w tápot 20-25 körül vagy ma már nem is érdemes 30 alatt nézelődni? Én csak nézem a tier list C szekcióját és ez volt a szimpatikus, 5 év gari is nyom a latban. A budget Be quiet-ről és Gigabyte-ról rossz véleményeket olvastam, olcsó FSP-vel pedig nekem nem jók a tapasztalataim a múltból. Biztos van jó is köztük, de régebben vagy három volt a családban amiknek 2-3 évesen már elkezdett zörögni a ventilátora. Az Adata xpg pylon jónak túnik de nekem az jött le hogy ez egy régebbi modell ami éppen kifutó széria, már csak néhány helyen lehet kapni és kis idő múlva lehet hogy már nem is lesz elérhető. Szerinted érdemes kivárni hogy az új generációk kijöjjenek budget fronton?
-
Ránéztem a CapXon honlapjára és van feltöltve egy laza esti olvasmány (~850 oldal) mindenféle érdekes dologgal a kondikkal kapcsolatban. [link] Elég megosztó a cég hírneve, ahogy olvasgattam külföldi fórumokon, valaki szidja, valaki bizakodó velük kapcsolatban és a múltbéli tapasztalatok helyett inkább a jelenre koncentrál. A termékkatalógus egyébként elég komolynak és jól megszerkesztettnek tűnik, látszik az, hogy egy 40+ éve működő vállalatról beszélünk, van mit a tejbe aprítaniuk. Elég sok CapXon kondis tápegység van az olcsóbb árszinteken, bízzunk benne, hogy ez már más minőség, mint ami anno volt.
-
HUNRobar
tag
Pusztán feature-k terén érdekelne a PL vs PK széria kérdése. Majd remélhetőleg lesz aki belenéz és fel fog kerülni tier listába. Azért szomorú lenne ha az újabb PL széria visszalépés lenne a PK-hoz képest. Maximum veszek egy PK650D-t, arról legalább tudni hogy C. Egyébként a dokumentáció a PK-ra "Taiwan capacitor"-t ír, de nem csak a PL-nél de még a jóval drágább PN szériánál is "Chinese electrolytic capacitor" van feltüntetve. Biztos hogy ez önmagában elég ahhoz hogy elvessük?
-
HUNRobar
tag
A leírás eleve 3.0-t ír, én nem vagyok annyira képben ezekkel a szabványokkal. Másképpen fogalmazva, a PK550D egy ajánlott budget táp szokott lenni, nekem elég is lenne. Annyira vagyok kíváncsi hogy megéri-e ezt a "frissített verziót" venni ha odáig jutok, én nem vagyok benne a témában hogy mi az aktuális trend, és mi a BS, 6-8 évente cserélek tápot. Épp feljebb volt téma a 12VHPWR kábel, a PL-ben már van, a PK-ban még nincs. Nekem most egy 8-pines RTX2060 Super van amit egyelőre nem fogok leváltani a közeljövőben. De egy új táp valószínűleg túl fogja élni, és egy videókártya cserénél már lehet hogy kelleni fog a 16 pines táp kábel
-
HUNRobar
tag
Az év későbbi részében tervezek tápot cserélni, egyelőre a DeepCool PK550D volt a jelölt. Viszont most látom hogy kijött az utód, a PL550D. Ez már tud ATX 3.0-t, kicsivel 25k felett kapni jelenleg. Gondoltam érdekes lehet, esetleg vélemény?
-
válasz
Amunn #154957 üzenetére
Szívesen! Mármint úgy értettem, hogy a Focusnak elégnek kellene lennie mindenhez, a BQ kalkulátora egy kicsit túloz, na meg mindenből a legdrágábbat ajánlja neked elsőnek... trükkös!
Ha az új procival lekapcsolgatna a táp, akkor írj be és ajánlunk helyette valami mást. -
válasz
Amunn #154953 üzenetére
Szerintem elég lesz hozzá. A Focusnál arra kell majd figyelni, hogy a 3080 tüskéje lelövi-e esetleg. Az nem azért lesz, mert túl kicsi a táp, hanem azért, mert a benne lévő védelem emlékeim szerint nem jól lett beállítva, de egy adott gyártási időtől kezdve már azt is javították. Lehetőség szerint a 3080-nál is a legújabb neki való driver legyen fent, mert a tüskegondokat az újabb driverek is orvosolták (állítólag).
-
Amunn
újonc
Sziasztok!
Épp most újítok egy gépet és a segítségeteket szeretném kérni táppal kapcsolatban.
Jelenleg egy Seasonic Focus Plus 1000 Gold van a gépembe,és nem vagyok biztos benne hogy elég lesz az új confighoz bár utánna néztem számoltam (képet csatoltam),elméletileg elég,de szeretnék biztosra menni.
A config amihez kellene: i7 13700kf,RTX 3080,Kingston FURY 32GB 5200hz 36cl,2db 3TB HDD,2 SSD,1db M.2 ssd.Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket -
válasz
M5Norbi #154950 üzenetére
Vegyél egy "jobb" minőségű bronz tápot. 650-es untig elég a géped alá. Pl.:
ADATA XPG PYLON 650W (PYLON650B-BKCEU) - 22k
Deepcool PK650D - ~24k
be quiet! System Power 10 650W 80 Bronze (BN328) - 26k
Corsair CX Series CX650 650W Bronze (CP-9020122) - 27k
FSP Hexa 85+ Pro 650w (PPA6505301) - 30k -
M5Norbi
őstag
válasz
CriticalHit #154949 üzenetére
Nagyon jók. Nézegetem a HA-t mert kb a felét szántam volna rá
De azért persze köszönöm!
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
Szeretnék kis segítséget kérni. Tervezek némi gépújítást.
Jelenlegi konfig:
Lap: MSI B150M Mortar Proc: Intel® Core™ i5-6600 Ghz Mem:16 Gb DDR4 Kingston HyperX Videokártya:Zotac RTX3060 FSP Hexa+ 500W +2SSD és 1 HDDUtód(terv):
Lap: ASROCK B760M-HDV/M.2 Proc: Intel® Core™ i5-14600 vagy i7 13700 vazy Ryzen 7 7800X3D Mem:32 Gb DDR4 Kingston Videokártya:Zotac RTX3060 +2SSD és 1HDD FSP Hexa+ 500WAz lenne a kérdés hogy vajon a jelenlegi táp el e bírja az új konfigot bármelyik procival?
-
jeni
félisten
válasz
KITYOF #154938 üzenetére
Ha meg lesz a VGA és berakva a mostani gépedre. Teszteld , hosszab üzemmód alatt,ha bírja rendesen terhelésre és nem lesz zajos meg CW akkor maradjon meg a CM 600W. Ha azzal nem bírja/bírná akkor cserélje le jobb tápra. Ha játék alatt lefagy vagy újra indul akkor egyértelműen cserélni kell a tápot.
-
jeni
félisten
válasz
KITYOF #154938 üzenetére
A két kártya közt méretre eltérés van. Egyik 3 ventis a másik 2.
A chip azonos de egyik az húzott is egyben az OC verzió.
Fogyasztás is eltér de nem oly mértékben az OC javára picivel több.
Ennek ellenére bírnia kell azzal is. Fogyasztásra a kártyákra 220W írnak. Ez persze labor körülményekre igaz.
A tüskék felmehetnek akár 350W-ra is de ez nem 0-24 használat alatt.
Ha nem BíZOL a tápodban akkor vehetsz nagyobbat,jobbat.
Nekem a 3070 Msi 3 ventis van és alaphelyzetben 160W ,bekapcsolásnál picit felmegy 230W körül van,teszt alatt meg 315W volt a max a fogyimérőn az érték egy 5900X procival.Ezekben benne volt a többi hardver is ezt is vedd figyelembe. -
jeni
félisten
válasz
KITYOF #154934 üzenetére
Sorba haladva.
A tervezett VGA-z elegendő az a tápegység.
A nagyon gyenge tápegység ez nem igaz. Az a CM nem egy Akyga vagy Vargáné változat. Nem egy gagyi tápegység a tied.
A Giga gyártó az Elite 650W ajánl a Gamingra 600W-t javasol.
HA alul feszeled már kevesebb fogyaszt majd.
Ott mindig többet ír a gyártó mint a valódi fogyasztást.
A procid meg takarékos.
HA pedig már vagy 6-7 éves a tápegységed akkor és késztetést érzel annak lecseréléséhez akkor lehet venni nagyobbat.
Ezek beleférhetnek a keretedbe,bár nem modulárisak.
Készleten vannak.
BeQuiet System Power 10 650W
GIGABYTE P650G- Gold
Nagyobb tartalékkal 750W
ADATA XPG PYLON 750W
Vagy vársz egy jobb akciósra és 30-35 ezer cuccot megvehetsz 25 ezer Ft áron is amik már Gold többségében és modusak.
Esetleg az aprón körbe nézel garisakat. -
KAMELOT
titán
-
KITYOF
csendes újonc
Hello, külföldi oldalon nekem aztmondták hogy ez egy nagyon gyenge minöségű táp.
Egy GIgabyte Aorus Elite RTX 3060Ti 8G vagy egy GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB gondolkozok.
TÁP: Cooler Master Elite V4 600W (MPE-6001-ACABN)
SDD: ADATA LEGEND 800 1TB M.2 SSD (ALEG-800-1000GCS)
alaplap: ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap (90-MXBCY0-A0UAYZ)
RAM: Kingston FURY Beast DIMM 2x8GB 3200MHz DDR4 memória (KF432C16BBK2/16)
CPU: AMD Ryzen 5 5600G processzor (100-100000252BOX)
Azért megkérdezlek titeket is hátha félre értettem amit ott mondtak vagy teljesen igazuk van.
Ha kell egy jobb tápot vennem akkor kb 20-25 lenne a keret persze ez mehet +/-5,10k.
Ha van jobb akkor melyiket ajánljátok?
Válaszokat elöre is köszi. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Rowon #154929 üzenetére
Egyre többet fogyasztanak a cpu-k és a vga-k.
Már ott tartunk ,hogy egy középkategóriás i5 re is kevés lehet a léghűtés és a csúcs vga k fogyasztása is rekordokat döntenek.
Lehet ,hogy egyből nem 14900k meg RTX 4090-el kezdi az ember ,de jó felkészülni rá és mint tudjuk ,tápegységet nem egy-két évre veszünk (gondolunk a jövőre).Soha nem volt ekkora a fogyasztás cpu szinten mint napjainkban ,régen azért egy mezei i5-öt gyári hűtés is bőven le hűtött ,most meg leolvadna tőle az egész lap.
Mobil fronton van fejlődés (pl. Apple M cpu és stb) nem asztali fronton ,itt inkább visszafele haladunk.
Szerk.
Eddig soha nem kellett leszorító keretre vetemedni cpu beépítésnél (azt sem tudtuk mi az) ,manapság meg szinte már kötelező.“ 2019-es RX 5700 XT-t és a 2024-es RTX 4070 Supert. Mindkettő 220 wattos kártya és az utóbbi kétszer olyan erős.
Azt tedd hozzá ,hogy régen egy 5700xt csúcs kártya /fogyasztás volt a 4070 super meg napjainkban egy középkategória. -
Én azt látom, hogy egyre inkább afelé megyünk, hogy a számítógépek kisebbek lesznek, ezzel arányosan nem is fognak annyit zabálni. Meg lehet nézni az új AM5 APU-kat, hogy mit tudnak. Lehet fikázni őket, hogy "csak" egy GTX 1650-hez mérhető GPU van benne, de könyörgöm, az is a prociban! Aztán akkora az egész gép, mint egy tápegység? Vicc az egész. NVMe SSD-k ilyen ujjnyi kis sz*rok és több terányi adatot tárolnak, 20 éve meg több terányi adathoz kellett egy teremnyi HDD.
-
KAMELOT
titán
Vegyél egy 1000W ATX3.0 vagy 3.1 tápot és bőven elég lesz.
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Adata XPG Core reactor II 850 W és Raijintek Cratos 850 W között vacilálok.
Mindkettő kb 40k körül kapható most, az Adata mellett szól, hogy 10 év gari van rá vs 5 év. Viszont a netes tesztek alapján viszonylag a hangos az XPG. A Raijintekről nem találtam túl sok infót/review-t a neten, itt a topicban keresve láttam róla 1 jó véleményt.
Ha a garanciától eltekintünk ti melyiket választanátok? Szerintem 5 év múlva úgyis gépet/tápot cserélek újból. -
MMIX
addikt
ASRock Innovates First AMD Radeon RX 7000 Graphics Card with 12V-2x6 Power Connector
-----
ENERMAX Innovates Once Again with Industry-Leading Power Supplies and CPU Coolers
2000 W at 80 Plus Gold efficiency (230 V only)
Platimax 2400 W
Platimax D.F. Ultra 1600 W
---------------------
Zalman DecaMax 600W 80PLUS (LX3) ATX2.31
--------------
FSP DAGGER PRO 12VO 750W
-
athomi
veterán
válasz
CriticalHit #154905 üzenetére
A régi Teapokkal van a gond vagy a mostaniakkal is? Mert az FSP Fortron HYDRO K Pro-ban sem japán kondik vannak gondolom, különben hencegnének vele.
-
MMIX
addikt
-
KITYOF
csendes újonc
válasz
KAMELOT #154901 üzenetére
SDD: ADATA LEGEND 800 1TB M.2 SSD (ALEG-800-1000GCS)
alaplap: ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap (90-MXBCY0-A0UAYZ)
RAM: Kingston FURY Beast DIMM 2x8GB 3200MHz DDR4 memória (KF432C16BBK2/16)
CPU: AMD Ryzen 5 5600G processzor (100-100000252BOX)
kb. 1éves a táp. De azt mondták küldölfi oldalon hogy rossz minöségü ez a táp és hogy ne rakjak mellé egy rtx 3060ti mert nem lesz elég/jó.
ha egy másik táp kell akkor a keret kb 20-25 ezer lenne ha meglehetne oldani e kereten belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged