Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz reflex06 #99894 üzenetére
Az olcsóbb végül esélyes, hogy drágább lesz. Rendeltem TD-ről /tabletet/, gond nem volt semmi, 20 nap alatt ért ide, viszont vám+áfát nem úszod meg, utóbbi 27%, vámot nem tudom pontosan. Olyan heyről érdemes rendelni, ahol EU-n belüli raktárból szállítják, mert úgy nincs vám+áfa.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
amol
addikt
válasz DrBubo77 #99893 üzenetére
Igen, ez sajnos csak átmeneti megoldás de jobb mint a semmi. Egybites tolvaj esetén hasznos lehet.
Ugyanez működik WP-on is.trebrona, zsloti: kifelejtettem de lejárt a szerkesztési időm és nem akartam ismételni magam
HD5570: G4 fórumában kérdezz rá van vele valami 6.0 felett asszem rootolni már nem tudod garvesztés nélkül bootloader nyitás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz reflex06 #99894 üzenetére
Szia, ha én venném biztos az Eustocknál rendelném meg, miért: biztos 1 év magyar garancia, adózva, áfa befizetve stb. A Tinydael, mint minden ilyen jellegű vásárlás körülményesebb, kezdve a szállítási időtől a garanciával járó bizonyítási hercehurcáig, ez időben sokszor sokáig tart.
-
reflex06
újonc
Sziasztok! Új telefon után nézelődtem és végül egy Redmi 3 Pro mellett döntöttem, jókat olvasok róla, eddig akivel beszéltem mindenki azt mondta árában nem nagyon találok jobbat (ha ti tudtok valamit szólhattok azért. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy honnan lenne érdemes megrendelni a telefont.
[link]
Ez az oldal megbízható? Valamint úgy olvastam, hogy itt a Tiny Deal saját ROM-ja van rajta. Ez mit takar pontosan? Nem fog frissíteni magától a telefonom? Egyáltalán tudok majd frissíteni?[link]
Itt kicsit drágább, nem egészen értem miért...Szerintetek honnan lenne érdemes venni? Inkább hajlik a szívem az olcsóbbra, de ez milyen hátrányokkal jár? (vagy jár.e nagyobb hátrányokkal?)
Előre is köszi a segítséget -
Bigemperor
senior tag
G4 Dual-ról nincs tapasztalat? -gyenge akksin kívül
Még mindig a 100k körüli dual sim telókat keresem, de egyszerűen valamiért egyik sem tetszik, mindegyik másért. Az egymegháromtól pl. azért is tartok, mert a kamerájával nincsenek általában megelégedve, ráadásul már 25-tel több, mint az eredeti keret.[ Szerkesztve ]
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Hi all!
Kérnék pár ajánlatot,h milyen androidos telót kéne vennem, 80-100 ezer között.
Böngészés,zene,youtube,messenger csak ezekre használnám.A márka nem izgat, legyen megbízható, esetleg a bootloader stb legyen nyitható,mert szeretem piszkálni a telót.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok!Okosmobilt vásárolnék,Telekomban van rá most nagyon durva kedvezményem de ahogy nézem elég szegényes a kínálat.Az legfontosabb szempontok nekem hogy garancia elvesztése nélkül lehessen módosítani/cserélni rajta az androidot,illetve ne legyen borzalmasan gyenge az akku.Kamera nem érdekel.Szóval Samu Sony kiesett a garancia miatt, LG G5 nem tetszik. Esélyes az LG G4(ez ajánlott?) vagy tudtok esetleg hasonlót hozzá?Egyéb alternatívát?
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
Scrydhan
senior tag
válasz aliens69 #99885 üzenetére
Z5c,nincsen nagyon más lehetőség, még IphoneSE az ami van,de az kisebb,nem HD, drágább és nem android.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
aliens69
csendes tag
Sziasztok!
100-150 ezer közt milyen telefont ajánlanátok!
Fontos:
- 4.6 coll körüli legyen, az 5 coll már nagy.
- HD felbontás
- androidos
- max 1 éve jöhetett ki a telefon
- telefonálás, egy kis játék, gps, fényképezőjét nem nagyon használnám, de ha igen, akkor vállalható képeket lehessen már vele lőni.
- min. 16 gb-os belső tárhely, bővíthető tárhely
- min. 4 mag
- hosszú távra venném min. 3 évNekem a sony z3c (lassan 2 éves már) és z5c tetszik, de itt sokaknak nem szimpi a 2 telefon.
Ilyen ár érték arányban ezeken kívül melyik érné még meg, melyiket ajánlanátok bátran?Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
válasz IMIIKE1998 #99878 üzenetére
Rendelhető az Expansysról,èn már arról írok...😉
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
bloo_1
újonc
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni, de nem igazán értek hozzá.
Amire használni szeretném, messenger, viber, netezés. Játszani nem szoktam, ezért nem lényeges. Fontos szempont, hogy hosszútávra szeretném használni, szóval ha lehet, ne lassuljon, fagyjon fél-1 év után, illetve a kamerája ne csináljon gagyi képeket.
60.000ft-ot szánnék rá, maximum 70ezret.
Samsungot nem szeretnék, illetve windows alapút sem.
Lenovo márkáról mi a véleményetek? Érdemes megpróbálni egy ilyen telefont? -
D@ve89
tag
Sziasztok!
100 ezer forint körül milyen telefont tudnátok ajánlani, ami megfelel az alábbi igényeimnek? Köszi!
- 4,7 - 5,1 -es kijelző
- semmiképpen se legyen nagyobb, mint egy galaxy S7-es (konkrétan a méreteire értem - szélesség/magasság)
- súlya is álljon meg 150 gramm körül
- viszonylag használható kamera
- legalább 16GB belső tárhely
- legalább 2GB memória
- mindenféle magyarországi frekvenciát támogasson
- jó rádiós képességek (értem ezalatt, hogy Budapesten kívül is tudjam értelmesen használni, akár utazás közben is. Most egy Alcatel Onetouch Idol 3 4.7 van, és sokszor alig van/ nincs térerőm, ahol Iphone-nal simán telefonálnak)
- játszani egyáltalán nem szoktam, ez nem szempont
- nem követelmény, de pluszpont, ha: víz-/porálló, fm rádió, 1 napon túli üzemidő (nem vagyok hardcore user, csak hírek olvasgatására, kapcsolattartásra, sok telefonálásra haszálom), dual simes.[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz DrBubo77 #99877 üzenetére
Az összes Android eszköz amire be vagy jelentkezve megkereshető és zárolható az Eszközkezelőben.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Kijött a Motorola Moto G 4 és a G4 Plus. Magyarországon mikor várható a beérkezésük? -
DrBubo77
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz 313313 #99858 üzenetére
Xiaomi telefonokon is van ilyen szolgáltatás, find device néven. Hiába nullázzák recovery alól, ha nem a regisztrált fiókkal jelentkeznek be, a készülék lopottnak nyilvánítja magát és letilt, használhatlanná válik. Nagyjából úgy, mint az almás telefonok.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
pipi69
csendes tag
Sziasztok!
Milyen okos-telefont érdemes venni manapság , abszolút nem vagyok képben, egy S4 minit váltana.
Stabil rendszere és elfogadható kamerája legyen.- Árkategória: 50 ezer környékén.
- Hol vennéd: Telekomos vagy független
- Használt vagy új: örülnék az újnak, de nem ragaszkodom hozzá.
- Méret: max 5 coll
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Kb 2-3 év
- Mire használnád: Főként játékra, YT, FB-re és hasonló nyalánkságokra lenne használva (tini).
- Oprendszer: Android.Előre is köszönöm!
-
mcdanger
tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni. Telefont szeretnék venni és Lenovo telefonokhoz elég jó áron jutok hozzá, újonnan, 1 év itthoni garanciával (a típusok mellett van az ár, amiért hozzájutok). A következőket néztem ki, de nem tudok dönteni.
Ami fontos számomra: telefonálás, netezés, fényképezés, zenehallgatás. A kiszemeltek:
Lenovo P70 - 33k
Lenovo Vibe K5 Plus - 38k
Lenovo Vibe K5 - 34k
Lenovo S60 Dual - 31k
Lenovo A7000 - 27k (5,5" lehet, hogy már kicsit sok lenne)Köszönöm!
-
Scrydhan
senior tag
Akkor viszont OP3 hisz valószínüleg 3+ évig fogják szoftveresen támogatni. De nem kapsz az s7-nél jobb fókusszal rendelkező kamerát,ha az edge nem tetszik akkor vagy együtt élsz az s7 5.1-es nagyságával vagy OP3.
G4-et azért nem ajánlanám mert nem annyira időtálló és gyengébb. Nézd meg hogy melyik kamerája tetszik jobban. Sajnálom,esküszöm hogy elfelejtettem hogy a HTC 10 és G5 az kissebb mint 5.5,elnézést mégegyszer
Még a Huawei Mate 8-ra nézz rá,annak sem rossz a kamerája és 6 col.2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Szerintetek érdemes Iphone 6s-ről ,6s plusra váltani?
A jövő most van
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz csakany2001 #99860 üzenetére
és (#99861) monti0222w: Köszi nektek, akkor még egyelőre marad
-
monti0222w
addikt
válasz ChrisDzsi95 #99859 üzenetére
Nem nincs olyan! Sajnos ezzel számolnod kell ha megveszed.
-
csakany2001
senior tag
válasz ChrisDzsi95 #99859 üzenetére
Egyáltalán nem,a RAM nem kerül kihasználásra jelenleg teljesen(gondolom senki se akar RR3-mal meg az Asphalt 8 játszása közben zenét hallgatni és böngészni),a gari vesztést egy gyári Room telepítésével és egy Unroot-tal meg lehet oldani,a fém hátlap mondjuk az egyetlen előnye de ott pedig bőr van,a kamera pedig meg se közelíti legalábbis minőségben biztosan nem.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
LG G4-ről megéri váltani OnePlus 3-ra?
Ami tetszik a OnePlusban, az a garivesztés nélküli mókolhatóság, teljes fém ház, 6 GB RAM, jobb proci. Viszont nekem fontos lenne a kamera is, ez van olyan jó mint a G4-é?
-
313313
addikt
válasz Humbucker #99856 üzenetére
Andoidos készüléken szerintem nincs értelme ilyenekkel szórakozni, a legtöbbet 1-2 perc alatt beépített recoweryvel nullázni lehet...
Iphone-ra raksz kijelző kódot, azt ki nem szedik belőle, max nulláza, de újra aktiválni nem nagyon fogja tudni csak az Apple iddel...
Talán windowsos telefonokat meg lehet akár távolról is zárolni...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
imcsoo
aktív tag
Kártyafüggetlen telefonokat ti honnan vennétek? Samsung S7 Edget néztem ki.
-
Humbucker
senior tag
-
Humbucker
senior tag
Mit lehet tenni telefonlopás ellene, illetve milyen védelmet tudok adni neki, hogy ne tudják használni?
-
Bjorngolf
tag
Amit keresek:
Max 250-300 USD-ért (vámmal együtt)
- strapabíró
- játékokra és hétköznapi felhasználásra egyaránt kellene
- Jó GPS
- Sokszor vagyok vidéken (külföldön is sokat tartózkodok és ott is város-vidék)
- nem baj h ha nincs magyar rendszer hozzá
- kb 2-3 év használatra tervezem
- sokszor szoktam videot nézni a telefononKösszönöm a segítséget
U.I. Jelenleg egy Coolpad F1-et nyűzök
(amit kinéztem eddig az a Letv Le 2 Pro - sehol se találtam arról infot hogy milyen karcolásvédelemmel van ellátva; valamint a Vernee Apollo Lite-ot;de nyitott vagyok más márkára típusra[ Szerkesztve ]
-
Scrydhan
senior tag
válasz hitchins #99850 üzenetére
huh,akkor nézzük:
Oneplus 3(legjobb all around ár-érték arány)
Galaxy S7edge (legjobb fókusz telefonos téren)
HTC 10
LG G5
LG G4 (legolcsóbb ezek közül nagyon nagyon jó kamerával)Én legjobban az S7E-et ajánlom kamerázáshoz ezek közül,jó a képstabilizátora videózáshoz, elképesztően gyors a fókusz és éjszaka is kb a legjobb (a sima S7 csak 5,1")
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
hitchins
őstag
5,5-6,0 meretben keresnek droidos telefont.
Fontos szempont hogy a kameraja hozza egy iphone 6 kamera szintjet foto es video teren is.
Manual beallitasok nem erdekelnek automata mod a lenyeg a gyors fokusz elony.
Koszi elore is -
Scrydhan
senior tag
válasz Tothgera30 #99847 üzenetére
H7 lite=p9 lite csak honor és nem huawei név alatt,többire meg rá tudsz nézni
(#99848)
Ha a csúcsak csúcsát akarod akkor ezeken kívül még HTC 10 lehet benne, ami engem illet én inkább Oneplus 3-mat vennék. Elvileg az s7-nek egy picikét hosszabb az üzemideje,fotókban a p9 jobb míg videóban az s7. A g5 és s7-nek is 1440p-s kijelzője van (IPS vs AMOLED) de a p9-nek "csak" 1080p (full hd). Ezen a szinten már csak preferencia kérdése,mindegyik tökéletesen használható és valószinüleg nagyon jó tapasztalataid lennének mindkettővel.[ Szerkesztve ]
-
szabessz
tag
Sziasztok.
Most tervezek telefont cseréni eddig S5 volt.
Eddigi ki szemelt P9.és S7 talán G5
Van valakinek tapasztalata esetleg S7-hez képest milyen szoftver gyorsaság,kijelző, üzemidő,szempontokból P9?
Ezek közül melyik lehet legjobb választás?
Kinézettre mind 2 tetszik.
Esetleg más típus van ami ajánlott?
Köszönöm. -
Tothgera30
Ármester
Honor 7 és Honor 7 Lite között mi a különbség?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Scrydhan
senior tag
válasz Richee11 #99845 üzenetére
Akkor nálad nem lesz probléma. Ez kicsit olyan mint amikor akarsz venni egy PC-t de gyenge benne a VGA,ha nem játszol jó lesz a gyenge is.
-
-
hroberto
veterán
válasz kicsicsuvi #99838 üzenetére
Ha meg voltál elégedve a Windows-al, akkor egy Lumia 640 a te telefonod. Jóval 60 alatt meg tudod venni az új függetlent.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
DrBubo77
veterán
válasz mantequilla #99841 üzenetére
Azt, hogy van egy nagy jól látható huawei felirat a telefon elején.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mantequilla
aktív tag
Sziasztok. Ez a Huawei P9 egész korrekt telefonnak tűnik árban és tesztek alapján leszámítva, hogy van egy nagy jól látható huawei felirat a telefon elején. Ti mit gondoltok erről a teloról?
-
csakany2001
senior tag
válasz kicsicsuvi #99838 üzenetére
Ilyen kicsi méretben nem is kapni már normális telefont.Szerintem 2 évre egy Moto G3 megfelelhet.
-
kicsicsuvi
tag
Sziasztok!
Mivel a régi Lumia 620-am kezd már meghalni, és abszolút nem vagyok képben az okostelefonokkal, új telefon vásárlásában kérném a segítségeteket.
- Árkategória: maximum 60.000 Ft, de örülnék, ha kevesebből is megoldaható lenne.
- Használt vagy új: örülnék az újnak, de nem ragaszkodom hozzá.
- Hol vennéd meg: Független új, vagy apró, de Telenornál vagyok előfizetéses, tehát ha ott van kiemelkedően jó ajánlat, azon is elgondolkodnék.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Kb 2 év lenne jó, az nem tudom, mennyire hosszú táv
- Mire használnád: elsősorban telefonálás, nem túl nagy igényű appok, netezés (átlag napi 1-2 óra, gyakorlatilag csak utazás közben használom). Ha még zenehallgatásra is jó, az külön extra, másra nem kell (nagyon zárójelben: ha ennyi pénzből megoldható lenne az, hogy Hearthstone is fusson rajta, az lenne az igazán jó).
- Oprendszer: eddig Windows volt, teljesen meg vagyok vele elégedve, de android is szóba jöhet.Bónusz: előny a kis méret, a lumiám 3,8 colos, sokkal nagyobbat semmiképpen nem akarok.
Köszi!
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
2 telefont néztem ki.
- Vernee Apollo Lite
- Letv Le2 ProSzerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni? Előre is köszönöm a tanácsokat
-
Ze4lOtx
csendes tag
http://west-tel.hu/termek/lg-h324-leon-dual/ itt találtam de nekik már nincs :S azért köszi h megnézted
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni a Meizu MX4 készülékről. Újonnan a 16gb-os verzióhoz 128€-ért hozzá tudnék jutni.
Nemrég futtában fogtam egyet, első ránézésre elég szépen képeket készít, de további tapasztalatok és vélemények is érdekelnének. Pl 1 év elteltével mennyire használható a készülék, tapasztalhatóak-e a szokásos androidos lassulások?
Esetleg milyen készüléket tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában? (vagy maximum 50-60k-ig) Jól jönne a dual sim + micro sd bővíthetőség.
Elég jó alternatívának látom a Xiaomi Redmi Note 2 Prime-ot 167€-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
A Honor 7, P9 Lite és a Nexus 5X közül melyik éri meg jobban?
-
98bja
senior tag
Sziasztok. 50 ezer Ft. környékén milyen okostelefont érdemes venni?
Ami fontos:
- Minimum HD kijelző
- Gyors, gördülékeny rendszer
- Lehető legtisztább UI
- Nem főként játékra használnám, viszont bírja a sok appot egyszerre megnyitva, meg ilyenek szóval legyen benne vagy 2gb ram
- elfogadható kamera (ez nem annyira fontos, de nem árt)Most egy Motorola Moto G LTE-t nyúzok. Nagyon szeretem hogy totál tiszta android van rajta, viszont már sok helyen megakad, és már amúgyis megérett a cserére.
Teljesen nyitott vagyok márkákkal kapcsolatban
Köszi előre is! -
Ze4lOtx
csendes tag
Sziasztok
Dual sim-es LG Leon vagy LG Spirit telefont szeretnék venni, de sehol sem találok ilyen modellt. Tud esetleg vki olyan boltot ahol lehetne ilyet venni?
Köszi
-
törölt tag
Üdv.
Posh, Anica, AIEK telefonokkal van valakinek tapasztalata? Vagy más mikro mobillal?
-
Ájvé
veterán
válasz bpmcwap #99825 üzenetére
Újabb SoC-ok már erre vannak optimizálva, VR miatt lesz még 8k-s kijelző is, ez nem teljesen olyan már mint az általad írt pixel háború. Te csak a SoC fogyasztást írtad, de legtöbbet maga a kijelző fogyaszt, mindegy hogy 5”-on HD vagy FHD, az a panel így is úgy is ugyan annyit fogyaszt, hardvertől függetlenül. Akkuk gyengék, eljárt felettük az idő, képzeld el, hogy 3210-ben is ugyan olyan akku volt, mint a mai készülékekben, csak kisebb.
-
bpmcwap
senior tag
én teljesen boldog lennék ha ugyanezekhez az akksikhoz nem tennének 4k-s meg gigemega fullhds képernyőket... nekem pont nincs rá szükségem és akkor máris jobban bírná a telo. Csak ez most kb olyan mint pár éve a fényképezőgépeknél a pixelharc... ez a trend.
Ezt a G4-et nézegetem, de ebben is ott van a 1.440 pixel x 2.560 pixel... hát ha ezen elkezdek pötyögni, darálja a 3000es(!?) akksit.
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
BenHans
addikt
válasz efegyke #99817 üzenetére
mobilkereskedes, smartshop, aqua ezekkel általában elégedettek szoktak lenni. Vagy expansys...
A nem szolgáltatós készülékekre 1 év garancia van. Az LG nem köti jótállási jegyhez a javítást, elég egy szabályosan kitöltött számla.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ájvé
veterán
válasz bpmcwap #99821 üzenetére
Nekem most 1,5 éves a Xiaomi Mi3-am és mindig kifogástalanul működik. ROM-ot is meg lehet oldani, van magyar a legtöbb Xiaomi telefonra, vagy multi is, de hamarosan talán Global ROM-ba is lesz magyar nyelv, akkor pedig már ROM-ni se kell.
Akku idő örök probléma, nagy kijelző, erős hardver, mind fogyaszt, akku technológia pedig maradt, vagy megszokod, vagy ne vegyél okostelefon (egyelőre, pár év múlva talán megoldják pl grafén alapú akksival). -
bpmcwap
senior tag
válasz szkorhetz #98876 üzenetére
a felsorolt telók tényleg nem igazán játszanak. nem elég hogy nem bírna ki nálam egy napig az akksi, de még méregdrágák is...
Benéztem a redmi pro topikjába, hát nem izgultam rá erre sem... Én nem értem mi van 1-2éve a telefonokkal, egyik vállalhatatlanabb mint a másik... annak idején egy 9500át vagy 9300as nokiát évekig tudtam nyúzni és napokig bírta az akksija(de még a jiayum is majdnem két évig bírta), ma meg a mindent vivő erőbajnok telefonoknak kikiáltott "szörnyek" is elvéreznek, romolni kell, vagy nem bírja az akksijuk, vagy egyszerűen pár hónap után meghal... Most pl egy P70-em van, már több mint egy éve, de ennyit talán az összes telommal nem szívtam még. egyszerűen nem jó a mikrofonja, nem hallanak a másik oldalon. Szerviz meg csak frissíti a szoftvert, az istenért nem cserélnék ki a mikit - bár lehet hogy az sem segítene... Vissza a múltba... kell egy jó pda meg egy hülyefon?Túrista vagyok
-
törölt tag
válasz MittuDomain_ #99819 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
-
törölt tag
Szerintetek,Galaxy s5,vagy Huawei p8?
-
BenHans
addikt
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Jelenleg jól szolgáló Xiaomi Note 2Prime telefonomat szeretném lecserélni.
A kameráját benti fotókhoz és videózáshoz nem találom megfelelőnek és a gyerekek miatt sokszor van használva.Kint ha van elég fény rendben is lenne.Szülinapozáskor is készült egy videó iPhone SE-vel meg ezzel és hát ég és föld...
Utánaolvasva az LG G4 lenne a kiszemelt.Meg tudtok ebben erősiteni?Vagy térithettek más irányba is csak akkor még gyűjtök hozzá... -
Richee11
senior tag
válasz csakany2001 #99813 üzenetére
Esetleg tudnál javasolni egy olyan boltot, amely megbízható és kedvező áron árulja a készüléket?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Egy átlag felhasználónak, aki többnyire facebook messengerezésre, böngészésre, alap játékokra, zenehallgatás, instagram, fényképezésre használja a telefonját, melyik készülég éri meg jobban?
Huawei P9 Lite, Iphone 5S, Nexus 5X éri meg jobban? Esetleg Honor 7
-
DrBubo77
veterán
Telenor mennyi garanciát ad az LG készülékekre?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
markix01
újonc
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy Leagoo Shark 1, Elephone P9000 Lite, Oukitel K6000 pro, Umi Touch, Xiaomi Redmi Note 2, Meizu M2 note avagy Elephone P8000 telefont vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz johnnie94 #99807 üzenetére
Vannak olyan gyártók akik IMEI alapján gariztatnak,ha a telefon nem régebbi mint 1-2 éves.(LG és a HTC pl.)Illetve csak olyan amin gyártói garancia van és legalább fél év hátra van belőle vagy több(annyi idő alatt kiderülnek a hibái),garancia nélkül szerintem iPhone-t vagy Nexus érdemes csak,mert általában ha azok hibásak akkor kiderül az első fél éveben vagy még előbb.Természetesen számlát és mindent kérj el.
[ Szerkesztve ]
-
johnnie94
csendes tag
Sziasztok!
Használt telefon vásárlás előtt állok és garanciával kapcsolatos kérdésem lenne valakitől, aki jártasabb ebben.
Amennyiben rossz topic-ba írtam, elnézést!"Egy mérés nem mérés!" - mondta a szaki, majd újra megfogta a fázist
-
Scrydhan
senior tag
válasz lezuvius #99800 üzenetére
Pontosan,G4 még mindig remek választás. A Lenovonak csak a marketing kampánya nagy és (véleményem szerint!) a VibeShot labdába sem rúghat a G4 melett semmilyen tekintetben,hacsak nem kinézetben.
#99803 (azthiszem)
Vagy Vernee Thor 10e ft-al olcsóbban,B20-al.[ Szerkesztve ]
-
nemigazmar2
csendes tag
válasz MittuDomain_ #99802 üzenetére
Köszönöm a tisztázást, pont erre volt szükségem!
Még megfontolom a oneplus 3-at, de 5,5" már túl nagy nekem szerintem.
-
Panthera
őstag
Üdv!
Édesanyám szeretne okostelefont (normál felhasználás, fényképezés, netezés).
Android, 50k alatt, megbízható legyen.Ezek tetszenek neki: LG Spirit 4G LTE, LG G4 Stylus. Ajánlanátok?
Vagy inkább Samsung, Huawei? Bár a Samsungról ebben a kategóriában nem sok jót hallottam.Köszönöm!
-
MittuDomain_
őstag
válasz nemigazmar2 #99801 üzenetére
Amire neked kell, a H7 és az 5X egyaránt jó.
Esetleg szar, optimalizálatlan honlapoknál látod majd a GPU gyengeségeit a H7 esetében. A fémház inkább csak burkolat, nem igazán merev/ít. Elvileg dual-active, ezzel fehér holló a mezőnyben.
Az 5X pure droid, talán még az O-t, P-t is megkapja. Nem fog akadni, takarékos az erőforrásokkal.120e körül a jelenlegi besbuy a OnePlus 3 (125e).
Nem bővíthető, de 64GB tárhely, dualsim, B20, és a hw megeszi reggelire mindkét alternatívát.
A design is nagyon eltalált, ha nem óckodsz az 5,5"-tól, szerintem erre csapj le.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
nemigazmar2
csendes tag
Sziasztok, pár napja írogattam már ide, igazából nexus 5x és honor 7 között vacillálok, honor 7 felé húz a szívem, főleg sd-bővíthetőség és esztétikai okokból, viszont többször is azt olvastam, hogy a gpu-ja gyenge.
az lenne a kérdésem, hogy nekem, mezei usernek, aki főleg netre, telefonálásra, zenére és fényképezésre fogja használni a mobilját, mennyiben zavaró egy gyengébb gpu? ezen műveletekből mit lassít / akadályoz? ha csak az alkalmi játékomat befolyásolja, az nem zavar különösebben, de a többi felhasználásra is jelentős hatással van a gpu?
ha igen, akkor tudnátok esetleg egy olyan mobilt ajánlani 100(-120)e körül, ami hasonló adottságaiban a fenti két mobilhoz, de a gpu-ja is erős, és sd-bővíthető is?
előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest