- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w4dk0rt3
tag
válasz
#86973952 #58399 üzenetére
Azt hittem csak én nem tudok aludni
Nagyon szépen köszönöm ezt a gyors reakciót mindenkitőlporterocka: tudnál ajánlani az 1-2 jobbból? újonan szeretném... és legalább majd 10 évig használni
ez a bármelyik androidosra letölthető, ez ugye nem a 30 napos vacak, ami törlődik a telefonról?
cs.zs.: az elég erősen túllépi a rászánt pénzecskét... majdnem 20 éve használok mobilt és elvből nem veszek 20e.-nél többért... egyszerűen nem érnek többet... szerintem...
dekrer:
megnéztem
630-as dual simes... csak drága
-
mike1334
veterán
válasz
#86973952 #58332 üzenetére
Annyira nem gáz az sem szerintem..biztosan van sokkal szebb meg jobb, de ha az ember kiismeri akkor egész vállalható képeket csinál..
töltenék fel én is példának, de amik a gépen vannak képek azokon az asszony van, és személyiségi jogait most nem sértegetném
kábel meg most nincs nálam..
-
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #58264 üzenetére
Jó is az a Q10, de még a Q5 is
Most fognak jönni a csúcsok, Classic és Passport
Abból nekem a PP nem tetszik, de a Classic nagyon.. én is elgondolkoztam már egy párszor, hogy cserélem a Z10-em, persze droidra sose, Q10en gondolkodtam én is.. de ugye ott az appok macerásabbak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU