Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Váltanék Lumia 640 XL-ről a WP rendszer hiányosságai miatt Androidra. Sajnos, mivel nem volt még Androidos mobilom, egyáltalán nem értek hozzá. Nem tudtok valamilyen guide-ot, ahol olyan dolgokra kapok választ, mint:
- Az egyes SOC-k hogyan befolyásolják a telefont, milyen felhasználáshoz milyen SOC kell? Ugyanez a kérdés RAM/ROM méretben is.
- Milyen kijelző felbontás az ideális, az appokat hogyan befolyásolják a különböző felbontásokAmire én használnám az tul. levelezés két fiókkal, skype (illetve viber, whatsapp) a háttérben, navigálás, internet bank, online repjegy, pokemon go (!), bluetooth zenelejátszás.
Dual sim szükséges, a kijelző pedig 5,2-5,7 között lenne jó. Magyar nyelv nem fontos, B20 sem.Azt nem szeretném, hogy akadozzon, túl gyorsan elavuljon, mindenféle problémám legyen vele szoftveresen.
Nagy rajongója vagyok a kínai termékeknek, de nem tudom, hogy aliexpressről szoktatok-e rendelni esetleg ilyen termékeket? Október végén megyek Szingapúrba és Pekingbe, érdemes lehet ott helyben telefont venni esetleg?
Előre is köszönöm!
Üdv. Yush -
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Szeretnek venni egy Lenovo ZUK Z1 et, az a kerdesem hogy a GPS vevi milyen minosegu benne,mert nekem van egy LG G2 es abban nagyon gyenge, pont azert akarok masik telefont venni, ami nagyon eros, es sokaig borja, valamint szamithatok a GPS re benne.
-
Khaosz55
addikt
Az a kérdésem, hogy a vodafone smart platinum 7-hez van ilyen PC-s program amivel importálhatok telefonkönyvet pl ?
-
lezuvius
őstag
válasz oliver7777 #101084 üzenetére
Siman odamerem tenni a Z5-t ezek melle. Minosegre siman pariban van veluk es teljesitmenyben G4-t leveri es az S6-tol nincs messze+ Ip vedelem,Sd kartya bovithetoseg es meg FM radio is van benne meg persze fingerprint sensor.
Szervize meg olyan, hogyha engeded magad, akkor nem leszel komolyan veve...
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
lucika566
újonc
Sziasztok! Hosszútávra szeretnék telefon vásárolni. Fontos, hogy jó legyen a kamerája és az akkumulátora. A kijelző nem kell, hogy nagy legyen, illetve alkalmazásokat se nagyon telepítenék rá. A lényeg, hogy jó képeket lehessen vele csinálni és ne lassuljon be az alapfunciók használata közben.
-Ár: 30-40.000-ig
-Jó állapotban lévő használt telefon is érdekelne, hogyha van hozzá garancia
-Vodafone-nál tudok venni a legkisebb csomagban telefont, függetlenül gyártótól vagy apróról is vennék
-Hosszú távra tervezek
-Kamera + alapfunkciók
-Android op.rendszerElőre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Deck
titán
válasz oliver7777 #101084 üzenetére
Sony szervize a legrosszabb ami csak van. Felejtsd el a Sonyt.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
oliver7777
tag
LG G4, Samsung S6 duót kiegészíteném a Sony Z5-tel.
Mert esetemben szempont lehet a por és vízállóság.
Teljesítményben gyengébb mint a másik kettő? Sony-nak milyen a szervize? -
IMIIKE1998
őstag
LINK
Wow! Ha nem verik fel nagyon az árát az EU-ban, bestbuy gyanús, legalábbis nekem. -
ghiottone
nagyúr
válasz attiati #101080 üzenetére
Ha nem kell a B20:
- Redmi Note 3 Pro,
- Zuk Z1,Ha kell a B20:
- Huawei P9 Lite / Honor 7 Lite
- Moto G4 PlusHasználtan:
- Moto X Play
- LG G4 Dual is van rögtön 3 a hardveraprón
- OnePlus 2"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz attiati #101074 üzenetére
Nekem a Vernee Apollo Lite esti fogyasztása nem tetszik - több mint 20%-ot merült - kelzsoca írta, hogy "Bekapcsolt wifi-vel tettem le az este, emailek, és messenger üzenetek érkeztek, illetve az időjárás is küldött értesítést, továbbá a battery hd is folyamatosan futott."
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ájvé
veterán
válasz Munkas #101072 üzenetére
Igen, úgy néz ki nem támogatja LTE 800 Mhz-et (ezt találtam róla, pedig azt hittem támogatja).
Van kereső (Telenor, T-mobile, Vodafone) ez alapján meg tudod nézni település szerint milyen hálózatok vannak.(#101074) attiati:
Annyira nagy durranásnak nem mondanám, egy erős középkategóriás készülék "csak". Nekem Xiaomi Redmi Note 3 Pro jobban is bejön még, S650 valahogy szimpatikusabb, ennél viszont LTE 800 Mhz hiányozhat egyeseknek.
(#101075) attiati:
Rádió és magyar nyelv van, kamera kérdéses (ugyan ilyen van mondjuk a Redmi Note 3 Pro-ban is), 3180-as akku kicsit karcsúnak tűnik, IGZO panel mondjuk azért sokat segíthet, de MT6797 viszont nem biztos, hogy túl takarékos. Optimalizáltság Vernee Thor után vélhetően jó (annál is csak jót írtak), ez mellett stock droidról van szó. -
hans989
tag
válasz attiati #101073 üzenetére
Egyáltalán nem rosszabb, sőt...
A G4 főleg az árával hódít, ami az LG gyári garanciához való hozzáállásának is köszönhető. (LG telefont sokkal bátrabban lehet venni GSM boltból)
Ráadásul sokan keresnek általános felhasználásra lagmentes, és emellett jó kamerával is szerelt készüléket a 100 ezres lélektani határ alatt.
Számukra pedig jó választás a G4. -
attiati
veterán
válasz attiati #101074 üzenetére
Egyébként mi lehet a gyenge pontja majd ennek a telónak? Gondolkodom rajta, hogy berendelem teszt előtt.
optimalizálatlanság, gyenge kamera, magyar nyelv hiánya, gyenge aksi,
azt látom, hogy rádió nincslehetséges, hogy presale után elfogy, vagy felmegy az ára, ha kijönnek az első review-k? mi a gyakorlat a pre-sale után általában?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
jaja van benne, ebben az unboxing videóban látszik is 2:36-nál a led helye
2 hete azt mondtátok itt a topikban, hogy nincs nagyon várós telefon, de ez az Apollo Lite nagyon az, ha jól gondolom
még unboxing videók:
[link]
itt meg egy részletes életszagú videó teszt németülElvileg múlt héten postázták az első darabokat. Vajon mikor várható teszt?
A fehér nagyon jól néz ki, de a hivatalos kínálat szerint csak szürke és fekete van.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
lg g4 vs. samsung s6 edge?
g4-et gyakran ajánljátok, de s6-ra nem nagyon láttam ajánlást. Ennyivel rosszabb?
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Samsung S6 vagy LG G4?
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Megéri a +20e-t a Samsung?Köszi a segítséget.
-
szabí
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretné kérni tőletek. Új telefon vásárlása előtt állok.
Eddig Galaxy S4-e használtam.
Minden féle képen új kártyafüggetlen készüléket szeretnék, kb. 170e szánnék rá.
Az egyik kiszemelt a Galaxy S7 lenne. Egy problémám van, hogy azokon a helyeken, ahol kb. ebbe az árkategóriába meg tudnám venni, csak bolti garanciát ad, és élek a gyanúval, hogy külföldi készülék lenne vagy az áfával játszanak. Tudnátok megbízható boltot ajánlani?
Ha ez nem jönne össze akkor az alternatíva egy Iphone SE 64Gb-ra gondoltam. -
Andi-74
tag
válasz hans989 #101067 üzenetére
Igen -igen az a mátrixos...
Sajnos a 60-65 is már nagyon erős ármeghúzással jött ki, nem kellene többet költenem rá.. a családi béke többet ér...
Nagyon leragadtam annál a három telefonnál, amit legelső hozzászólásomba írtam. Talán rugalmasabban kellene hozzáállnom. Még v an pár órám a vásárlásig... -
hans989
tag
válasz Andi-74 #101029 üzenetére
A weboldalukon nem találtam olyat, hogy Mátrix előfizetés, így a Move XS áraiból indultam ki.
Ha egy Samsung Galaxy J5 2016 (67350Ft-ért) beleférne a keretbe, azzal már tényleg tervezhetnél hosszabb távra is. Nem mellesleg egész pofásan néz ki fehérben és feketében is. -
Ájvé
veterán
-
novakalex
aktív tag
Xiaomi Redmi 3 nem jó eustockról?
-
Ájvé
veterán
válasz novakalex #101060 üzenetére
Zopo Speed 7
vagy
Xiaomi Redmi 2 Pro, ha LTE 800 Mhz nem olyan fontos.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
válasz troland26 #101053 üzenetére
Én is hasonló kalibert keresek a Z1C utódjaként, ráadásul műtét előtt állok, egy könyökmankóval járkálok, nekem is fontos az egykezes, meg hogy könnyen kiszedhető legyen zsebből. Vállalkozó vagyok, sokszor keresnek és kell hívnom. Az IP-t kezdem feladni, mert csak Sony, meg Samsung van, inkább tok+üveg lesz a védelem. Sony-t unom, Samsung meg nem biztos, hogy hosszútávra jó. Most a Hue P9-cel szemezek.
-
psg5
veterán
válasz troland26 #101053 üzenetére
Persze csak vicceltem, értem én.
Én speciel alig vártam, hogy megjelenjenek azok a telók, melyek egy tablet és egy telefon közt vannak. Éppen hordhatók akár nadrágban, de mégis elég nagy a kijelzőjük. Számomra a tabletek megszűntek ezek után létezni. Amit ekkor telón nem tudok, azt a tableten sem, ahhoz már úgyis PC kell.F.K.T.
-
troland26
őstag
Na jó nem kell túl kombinálni ... kényelmetlennek érzem a nagyobb telefont a bal első farmerzsebben ( ami nem sztreccs ) . A másik az , hogy relatíve "egykezes" telefont keresek .
Sungoo ja szerintem se lesz más .... és , ha lemondanék az IP védelemről a készülékház olyan 130-135 mm legyen max
[ Szerkesztve ]
-
Szöcsbi
tag
válasz csakany2001 #101044 üzenetére
Hát igen ezt valószínűleg nem gondoltam át rendesen.És akkor 3 év távlatában melyik telefon lenne jó?
-
csaba1203
addikt
válasz férfiállat #101034 üzenetére
P9 Lite ha nagyobb kijelzőt szeretnél,akkor LG G4
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok
Egy telefon vásárlás előtt állok, max 50e forint értékben vásárolnék.
Mit tudtok ajánlani?
Játék, közösségi alkalmazások, fényképezés jöhet szóba. -
csakany2001
senior tag
válasz Szöcsbi #101039 üzenetére
5 év fél évtized,nézd meg mi váltózott ennyi idő alatt illetve mi jöhet még.A Google bármikor azt mondhatja hogy mindenki csináljon saját OS-t telefonra mert ez így nem jó támogatás szempontjából,de az is lehet hogy jöhet egy új platform ami átveszi az egész piaci részedést stb.
Max 2-3 évet lehet előre tervezni illetve csak idei Flagship-el,az iPhone 7 és az idei Nexus lesz támogatva legtovább de azok is max 3 évig kapják meg a frissítéseket.A középkategóriába pedig talán egyedül a Moto telefonok amikkel lehet előre tervezni frissítés szempontjával mert mindenki más adja ki havonta az új telefonokat ami általában a frissítés rovására megy.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
troland26
őstag
üdv
Haldoklik a Z1C m és szeretném rövidesen lecserélni . Csak reménykedek , hogy van az igényeimnek megfelelő . Tehát keresek egy Új készüléket ami max 5" ( írhatnám azt is , hogy ne legyen nagyobb a készülékház mint a Sonymnak ..max 130-135 mm ) Lehetőleg fullhd felbontású panel legyen benne , erős aksi , jó gps és wifi min 16 gb belső tárhely és 2gb ram és ami a csavar , hogy legyen valamilyen IP védelemmel ellátva . Hosszú távra tervezek az ár ennek függvényébe másodlagos ....( Sony-t nem szeretnék ismét , tehát Z3C és Z5C kizárva )
-
Szöcsbi
tag
Üdvözlet,
új telefont szeretnék venni max 65.000Ft értékben. Mindenképpen újat akarok venni.Nem feltétlenül Magyarországról szeretném venni(telekomos vagyok).Hosszú távra szeretném, minimum 5 évre.Windows Phone-t nem akarok, mert most is az van és kicsit csalódtam benne.Fontos a multimédia és szeretnék rajta játszani is.
-
Shingen
addikt
-
kadli01
csendes tag
Sziasztok!
Nexus 5, Sony Xperia Z C6603 vagy Vernee Thor közül melyiket választanátok?
Mindegyik 40k körül van. A Nexus, Sony ebayes, Vernee pedig eustock.eu.
Én a Nexus felé hajlok. Esetleg van ezeknél jobb 40-ért?
5"-es kijelzőnél nagyobbat nem szeretnék.
Köszi! -
89BDave89
tag
Sziasztok
Barátnőmnek kellene telefont találni. Max 50 ezer forint környékén, de inkább olcsóbbat.
Ne legyen lassú, wifitől ne fagyjon le.
Ami menni fog rajta maximum:
Facebook
Messenger
Viber
SkypeÚj telefon kellene, és max 4.6" kijelzővel
Köszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
Joker88
őstag
szeretnék egy okostelefont vásárolni,azonban a mai felhozatal eléggé sűrű.. Ezért fordulok hozzátok tanácsért.
- új telefon
-kártyafüggetlen ( lehetőleg Micro-SIM-es legyen, végső esetben nanoSIM)
- ára : max 70.000 Ft.
egyéb kívánságok:
legyen azért jó a kamerája, lehetőleg zajszűrés mikrofon, kielzője minmum 1280*720 , lehetőleg AMOLED , mérete max 5, vagy öt és fél hüvelyk, 4G.operációs rendszer mindegy.
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
csaba1203
addikt
válasz férfiállat #101031 üzenetére
Használtan vagy újonnan?
-
férfiállat
tag
Hali 100k Körül mi most a legjobb teló?
-
Teodor52
senior tag
válasz csakany2001 #101028 üzenetére
A lehetséges készülékek listáján szerepelt az sm-j500f galaxy j5 de nagy az az 5'.Pedig az lett volna a legjobb választás
Nem tudom mit vegyek
-
Andi-74
tag
válasz Andi-74 #101013 üzenetére
Akkor pontosítok, vagy legalább is próbálkozok vele:
Árkategória: max 60-65 ezer
Használt vagy új: Új
Hol vennéd meg? Mátrix előfizetésre, T-mobil
Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú
Nem ragaszkodom az op. rendszerhez, android, windows, mindegy.
Könnyen használhassam a line/vibert. ezenkívül telefonálásra és sms-re, multimédia használatra (fotózás, zenehallgatás), e-mailezés, hosszabb szövegek begépelésére, használnám
Egyedül alcatelt zárom ki, valahogy azzal mindig befürdök.... -
Bozso68
őstag
válasz Viktor0610 #101026 üzenetére
Én csak én vagyok . Pont egyszerre futott be kettőnk kérése.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Több napja gondolkodom illetve nézelődök a neten, hogy milyen telefonok vannak kínálatban ami kompakt, kijelzője kisebb mint 4,5 coll(max annyi), viszonylag jó konfiggal rendelkezik,és hosszútávra megbízható.
Árúkeresőn keresztül eljutottam a samsung márkán belül a galaxy s4 mini,s4mini plus és az s5-ig!
Melyiket ajánljátok?
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Viktor0610 #101003 üzenetére
Köszi, sony-t unja, valami más márka kellene
-
arny14
tag
Üdv ! Apróról 50-70 körül mi a best buy?
Egyedül az érdekel hogy ne essen szét fél év után , meg egy min 4,5-5" kijelző legyen benne.Visszaírni luxus?
-
Ármester
válasz IMIIKE1998 #101010 üzenetére
Aprón 50k környékén akad jópár iPhone 5S
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Munkas
aktív tag
Kösz a tanácsokat! Még azért kérdeznék:
Akkor a Samsung Galaxy A3 jó lehet?
A gyerektelefon meg Xiaomi Redmi 3 Pro?
A b20 és társaiban nem igazán vagyok képben. Középmagyarország, Telenor? A 4G erre felé inkább csak elméleti lehetőség. Persze van ahol van, de állatában E és H szintű hálózatokat mutat a telefon. -
Andi-74
tag
Sziasztok!
Bedöglött a telefonom, és holnap megyek újat venni. 3 telefonra szűkült a kör, de nem tudok köztük választani. Melyik mellett szól a legjobb érv?
- Samsung Galaxy J3 (2016)
- HTC Desire 530
- Huawei Y6 -
JackFeryll
őstag
válasz mantequilla #101011 üzenetére
Mammutban a MM-ban van próbálható. Persze a hátán van egy nagy korong a lopásgátló berendezés miatt így kézbe venni nem tudod rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
Az LG Nexus 5x-et budapesten hol lehet kipróbálni?
Westendben nem nagyon találtam se media markt-ban se a szolgáltatóknál.Az A5 2016-ot meg a P9 lite-ot már alaposan leteszteltem. Már csak ez a versenyző van kb ebben az árkategóriában.
@JackFeryll Köszi
[ Szerkesztve ]
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, átolvastam rengeteg hírt és tesztet, de annyi telefon van hogy nem nagyon tudok dönteni. Főként filmnézésre és böngészésre kéne a telefon (tablet sajnos kilőve), ezért ami fontos a szép kijelző (minimum 5.7) és a nagy akksi. Főként olyan telefonokat nézegettem amik max pár hónapja jöttek ki, illetve amik még ki se jöttek. Maximum 200 ezret szánnék a telefonra. Nem sürgős a vétel, ha lesz idén valami ami jó lehet, megvárom. Valami ötlet esetleg?
Köszi előre is.
-
MODERÁTOR
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Sony Z1C leváltására keresek hasonló adottságú telefont max 5"-ig. Fontos, hogy zsebben hordom apró, meg kulcsok között, nem az én stílusom tokból, meg övtartóból előkotorászni. Inkább tokot, meg előlapot rakok rá. Szóval stabilabb házas, IP (por,víz) védelemmel ellátott kellene jó akkuidővel, és akadásmentes működéssel.
Árban 100 körül, de a jóért több is lehet .Köszi előre is: Zsolt
Mod: a Sony-kat kezdem unni .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
rankesz
veterán
Sziasztok!
Hölgy ismerősömnek kellene xperia z1c leváltására valami hasonló méretű telefon, nagyobb semmiképp, kurrens hardverrel. Iphone kicsukva. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest