- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lezuvius
őstag
válasz
98bja #103833 üzenetére
Xiaomi Mi4C jelenleg elegge best buy ennyiert.
-
cs.zs.
veterán
ESZEDBE NE JUSSON BANKKÁRTYA MINDKÉT OLDALÁT ELKÜLDENI!
LENYÚLÁS LENYÚLÁS LENYÚLÁS!
Ha megtetted, azonnal jelentsd be a bankodnál hogy elhagytad, tiltasd,és kérj új kártyát!Pay-U rendszeren nem kell pin-kód a vásárláshoz, számlák kifizetéséhez, csak a kártya adatok.
Nem töltöttél még telefont netes felületen ?
Nem fizettél még számlát netes felületen ?Ne légy naív, a teljes rajta lévő összeg (elérhető hitelkeret) oda lesz !
-
dorika87
őstag
Nem az a legfőbb szempont, csak ha már telefont veszek, akkor egy telefonhoz képest ne készítsen rossz képeket. Nem használnám olyan sokszor fotózásra, hogy új telefon vásárlása mellett pluszban még fényképezőgépre is költenék. Nem kell nekem hiper-super, csak hobbi fotós vagyok. Lényegében a két készülék fényképezőgépéről szerettem volna véleményt, mert a teljesítményükkel tisztában vagyok.
-
Morris
veterán
Nekem volt olyanom. Nagyon szerettem!
Elég hangos a hangerő is, gyárilag frissül OTA 4.2.2-re.
Mivel szolgáltatónál nem volt kapható, így a szoftver sem fog akadni, még csak microlagg sem lesz rajta megfigyelhető! Én saját tapasztalatom alapján ajánlom!
A kijelző gyönyörű, az akku lehetne erősebb, de vállalható.
Ha nem lenne az S4 minim, akkor még mindig ez a telefonom lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max