Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz Madridista84 #100898 üzenetére
-
Madridista84
csendes tag
Sziasztok! milyen telefont ajánlanátok 20-30 nagyon nagyon max 35 ezerért. Márka teljesen mindegy bár inkabb ne samsung... független is jó vagy vodás.
Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Samsung okostelefont. Futár hozta, garancia papír nem volt benne (csak a gyári warranty card papírfüzet). Regisztráltam a terméket a my.samsung.hu oldalon, ahol azt írja most a termékeim menüpontnál, hogy gyári garancia: 12 hónap, plusz garancia: 12 hónap. Ez így akkor rendben van és megvan a 2 év gyártói garancia? Mehetek bármilyen Samsung márkaszervízbe ha baj lenne? Tehát akkor ez nem összeeszkábált ázsiai készülék? Azokat nem lehet így beregisztrálni?
Köszi előre is.
Üdv: Balázs
-
SybenX
őstag
válasz diegho #100889 üzenetére
Én úgy tudom,hogy valódi marhabőr.De mindegy,szerintem nincs jobb ennél a fajta anyagnál.Se a fém se semmilyen üveg nincs olyan jó.
atike: Azért annyira nem kell túlzásba esni.A g4 ram kezelés sem utolsó.
Egyszerű: Ha a jobb anyagminőség,jobb kamera és kijelző valamint nagyobb méret vonz akkor G4-et ajánlom.De szoftveresen sem rossz vagy sokkal rosszabb mint a nexus.Jól tud az lg is optimalizálni.
Az a duma pedig,hogy több évig kapja a legújabb androidot az n5x az enyhe túlzás.Hivatalosan jövő ősszel lejár a támogatása.[ Szerkesztve ]
-
-
Scrydhan
senior tag
válasz guest666 #100885 üzenetére
Elvileg nagyon jó a ram managementje.
Abry: szoftver support (több évig a legújabb android) vagy jobb kamera,kijelző?
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scrydhan
senior tag
válasz lezuvius #100882 üzenetére
Én is fogtam bőr hátlaposat,az tetszett nekem (mondjuk oneplus 3 után gagyi érzése van annak is). Az 5x az gyakorlatilag full műanyag,de szerintem akkor el is döntöttük hogy neked az 5x lesz a jobb választás
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
-
laceb
tag
Sziasztok!
Telenornál készülök telefont venni!
LG Leon 4G LTE
LG Spirit 4G
Lenovo A6000
Melyik ajánlott?Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
Scrydhan
senior tag
válasz kekesi132 #100877 üzenetére
Nexus 5x vagy LG G4.
Ezek feletti kategóriában a oneplus 3 van,de az már 125e.
5x mellett:jobb szoftver support (mert hát nexus)
G4 mellett:jobb anyagokból készült,jobb fényképező és jobb kijelző (WQHD VS FHD)
mondjuk a nexus olcsóbb is.2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, mert a régi (Samsung Galaxy S3) már haldoklik. A lényeg, hogy maximum 100 ezer forintot szánok rá (max 5-6 ezret még hajlandó vagyok rászánni), tehát az Apple készülékek kizárva az áruk miatt, a Windows alapú eszközöket pedig kerülöm. Nekem eddig 2 választottam van: Nexus 5X és Samsung Galaxy A5 2016. Ezekről mi a véleményetek, melyik a jobb? Esetleg ajánlhatnátok mást is, ha van jobb ezeknél.
Annyi kikötésem lenne, hogy friss android fusson rajta és viszonylag gyors is legyen. Elsősorban csak Messenger, Spotify, YouTube ami használva lenne, illetve neteznék rajta, minimális játék is lenne (de komolyabbak pl: GTA Chinatown Wars, mert a P2W és P2P vackokat kerülöm), meg néha fényképeznék is vele (ritkán).
Előre is köszi a válaszokat!
-
ghiottone
nagyúr
válasz diegho #100875 üzenetére
A Honor és a Moto-t nem írtam, azt hittem 50 a max. Honorom volt, épp most adtam el - remek teló, nem valami jó kamerával, vagy inkább kamaeraszoftverrel. A Motoban már múlt évtől nem veszik ki a magyar nyelvet. A kisebb, IP67-es 3. genes G 5 colos, az se rossz.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
diegho
nagyúr
50k környékén hüvelyeseknek milyen telefon most a best buy? Főleg facebook, messenger, böngészés és némi fényképezés menne rajta. Az igazi valami kicsi lenne, de mivel az nincs, így mondjuk 5"-ost néznénk. Redmi 3-ra gondoltam első körben (vagy megkapja a Redmi 3 Note-omat, de ebből tuti az lesz, hogy adjam el a Note-ot és vegyek neki arany színű másikat...) szóval van most a Redmi 3 kivételével valami jóféle telefon? Én azt mondtam neki Iphone 5s, de a 100k nem tetszett neki. A 4s még vállalható? P8 lite esetleg? HTC 728?
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Lumia 930-am van, de meguntam, hogy WP-re nem jön ki semmilyen app, ezért váltok androidra. T-mobiltól tudok csak telefont vásárolni. A Huawei P8 Lite és a P9 Lite között gondolkozok. (De ha tudtok a két telefontól jobb ajánlatot a T-mobiltól, akkor annak csak örülnék. ) A P9 Lite megéri a havi plusz 1 ezer forintot? (Előfizusan, kamatmentes részletre vásárolnám meg a készüléket.)
Úgy gondolom, hogy ár/érték arányban ez a 2 telefon most a legjobb. Természetesen használnám játékra is (HS, Pokemon GO), 1 évre tervezek vele.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz AngerFîsT #100840 üzenetére
Nem hiszem, hogy G4 kettő törne vagy inkább hajolna, ipone-nál hallottam ilyet régen, már nem tudom melyik szériánál.
mobilkereskedes.hu-t ajánlottam, 1146 értékelés van róla nagyrészt pozitív, azt írják gyári garanciát biztosítanak, egyik kommentben ezt cáfolja egy vásárló. Másik boltnál is olvastam a vásárlói értékeléseket, itt azt írta senki nem tudta pontosan megmondani, ezért felhívta a márka (Samsung amúgy, de nem lényeges szerintem annyira) ügyfélszolgálatát ahol pontos tájékoztatást kapott. Talán ezt tudnám neked is ajánlani.
Egyébként számlával (IMEI fel van tüntetve rajta) igazolva elvileg van gyári garancia, több kommentben is reagáltak a boltoktól.
De ha ez nem jó akkor expansys is árul G4-et, ez biztos megbízható, de külföldi, vagyis a számla is külföldi, ha ez lényeges neked (céges telefon esetén). -
haladó
tag
válasz Postas99 #100859 üzenetére
Király, nagyon köszönöm! Esetleg a sim kártyás dologra tudod a választ? Vagy ennél ilyen a függetlenített verzió és csak ennyi? Ami még érdekes hogy a settings>apps -running és egy csomó alkalmazás fut csak nem tudom miért most nyomtam restore-t...
A teló pedig nagyon ott van, nagyon tetszik, remélem sokáig teljesít majd! -
Scrydhan
senior tag
válasz gyarmatipeti #100868 üzenetére
Xiaomi redmi 3,vernee thor.
-
gyarmatipeti
csendes tag
Sziasztok!
50 ezer forintos felső határral mi a "legjobb" telefon, amit kaphatok? (Nincs semmi speciális igényem)
-
amol
addikt
válasz lezuvius #100860 üzenetére
Abban mindenképpen igazuk van hogy akit elkap a gépszíj annak leegyszerűsödik az élete mert nem kell végignéznie a teljes kínálatot, lényegében csak azt kell eldöntenie milyen színben vegye meg a legújabbat, ráadásul a régit még egész jól el is tudja adni. Ennek fényében már nem annyira túlárazott, bár bizonyos dolgokban le vannak maradva. Olyanok mint értesítési led, vezeték nélküli töltés, NFC, nagyobb memória, bővíthetőség, vízállóság stb egy ideig még nem lesznek jelen, bár a célközönségnek ezek valószínűleg nem is olyan fontosak. iTunest nem szeretnék minden gépre telepíteni amivel hozzá szeretnék férni, bluetoothon nem megy át semmi (persze van email stb) és nem szeretem ha állandóan az orrom alá dugják mi az amiért pluszban fizethetek. Ennek ellenére nem tartom kizártnak hogy lesz, de valahogy mindig a következő tűnik majd jónak. Szép a 6s, de kicsi az akksi, nincs túl sok RAM, kijelzőből most is nagyobb van és igazából nem kínál többet specifikációban mint egy középkategóriás androidos telefon féláron. Persze gyors, nem akad, jól futnak rajta a játékok már akinek ez fontos és rendszeresen jönnek rá frissítések évekig meg a rövid garanciaidőn belül cserélik, viszont mi van utána? Márkaszerviz nuku, barkácsoljon vele a garázsgsm. Nem is tudom szerviz nélkül hogy lehet hazánkban terméket értékesíteni.
Én a számítógépeikkel vagyok kapcsolatban, szerintem az inkompatibilitás szót ők találták fel. Nem beszélve arról hogy hiába hívnak valamit például pronak és adják drágán, nagyvállalati környezetbe nehezen illeszthető be egy más rendszeren futó fényes kijelzős dokkolhatatlan laptop aminek bővíthetősége korlátozott és egy ventilátortisztításhoz is darabokra kell szedni. Akinek megvan hozzá a kellő kerete lecserélhet mindent, hogy kompatibilis legyen...magával. És érezheti magát különlegesnek ahogy ezt sokan teszik, tisztelet a kivételnek.Ha valaki kölcsönad egy iPhonet egy hétre el tudom dönteni hogy érdekel-e az a platform de ilyet nem ismerek és ahhoz drága mulatság hogy vakon beleugorjak. Persze volt már kezemben, használtam rövid ideig, működik de nem éreztem sosem hogy erre van szükségem.
-
Madridista84
csendes tag
Sziasztok! Nem tulságosan szeretett Ace 4-em megérett a váltásra. milyen telefont ajánlanátok 20-30 nagyon nagyon max 35 ezerért. Márka teljesen mindegy bár inkabb ne samsung... független is jó vagy vodás. mostanában nem követem az okostelefonok világát ezért lemaradtam
Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
Khaosz55
addikt
Nos 2 darabra szűkítettem a listát:
Huawei P9 lite
Vodafone smart platinium 7A G2 leejtés és elhalálozása miatt ingyen cserélik az általam választottra.
Vodának kicsit zavar az alacsony üzemidő.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Khaosz55 #100835 üzenetére
Az hogy ne szívasd magad.
Biliműanyag szappantartó kinézet (a belbecs azért nem annyira gyenge), elavult vas (32bites pl, de a többihez képest erőben is bőven van hátralék), nincs fingerprint, a RAM csak 2 giga...
Ne félj a voda-tól, legalábbis egy esélyt adj neki, hogy bemész a boltba megnyomkodni. Ha lehet, keress olyan üzletet, ahol a többi is van.
(Pláne ne ennél a telónál, ami valójában a jelenlegi legkomolyabb alca, csak voda logot szitáztak rá. Még a 3D szemüveget is megpróbálhatod ingyen kialkudni hozzá a boltban, hátha.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
AngerFîsT
tag
Srácok használ közületek valaki S6 vagy s6 edge-t ? csak pár tapasztalati infó érdekelne róla.
Aksi idő - Zenei hangerő - Elő / hátlap mennyire tud karcolódni. meg ilyenek
I Say Anger you say FisT!
-
Belako
tag
Üdv!
Szeretnénk vásárolni egy Asus zenfone pegazus 3-t.
De a legnagyobb probléma ami aggaszt hogy külföldről rendelném, és így a garanciális ügyintézés elég nehézkes.Valamint magán a gyártói oldalon sem találom a készüléket. Kizárólag a zentalkba volt valami de azt se vitték túlzásba.
Magyarországon márkaszervizben intézhető ilyen esetben valamiféle garanciális ügy hiba esetén?
Illetve maga a gyártó milyen formában foglalkozik a készülékkel frissítéseket tekintve, ha nem rakja ki a honlapjára sem.Választ köszi.
B.Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
lezuvius
őstag
Sajnos kialkult egy igen jelentos reteg, akik bizonyos testi/lelki hianyossagukat probaljak potolni az iPhone-nal, de nem szabad minden Apple usert ezen kalap ala venni, mert sokan vannak akik azert hasznaljak, mert nekik egy jol mukodo telo kell es a leheto legtobb ideig.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Postas99
senior tag
válasz haladó #100845 üzenetére
Nagyjából semmit sem kell megtartani max a Moto ZAP. Amolyan NFC-s fájlküldés.
A többi dobható, arra kell figyelni, hogy van egy APK amit nem szabad tiltani mert nem talál 3G,4G-t.
Ennek utána nézek még ma, most éppen Nexust heggesztek.
Ha a képernyőt bekapcsolod(hangerő feletti gomb) akkor bal felső sarokban írja a szolgátató nevét. Amúgy csak a signal strength jel látszik.[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
Ma megint teszteltem a telefonokat a plázában. P9 lite és A5 2016-ot de mindkettő csalódást keltő teljesítményt nyújtott. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez egyszerűen elfogadhatatlan, hogyha az ember rányom egy app-ra akkor 0,5-1 másodpercet kell várni arra, hogy betöltődjön a kép. És nem animációt mutat, hanem félig betöltődik az app és aztán nem történik semmi.
A P9 az egy jó telefon ott minden azonnal jön. Meg a többi zászlóshajó. A középkategóriában nincs jó versenyző.
-
-
andrisbandi
őstag
válasz ger15xxhcker #100849 üzenetére
Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z3 Compact
- Használtan.
Csak garival vegyél, hibátlant.Pár hónapig használtam egy Z1C-t, imádni való teló.
Egy Allview A5 Easy-re cseréltem végül, mert kellett a két sim. Méretre ugyan akkora mint a Z1C.
De azért nem egy leányálom ez a A5 Easy.
Nem akadozik, hétköznapi használatra elmegy.
A fényképezője szinte nulla, csak makrót lehet vele lőni ami még felismerhető. Melóban szállítóleveleket kell néha lefényképeznem, arra elmegy.
A bluetooth elvileg zenére is alkalmas, de gyakorlatilag max webrádiózásra való.
Betekintési szöge csak szemből van, ennyi :-)Próbáltam több kétkártyás kicsi telót, de csak ezt lehet használhatónak nevezni.
Én már ott tartok, bármennyiért megvennék egy kicsike (4-4.3") kétkártyás telót. Normális kamerával, átlagos vassal. De nincsen.Szerintem gondold át, és ha lehet menj fel 5 colig, és picit 50 ropi fölé.
Ott már lesz választék. Pl Xiaomi Redmi 3 PRO░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
kerxy
őstag
válasz Teodor52 #100842 üzenetére
Ennyiért szerintem Lenovo A536 Vagy ha találsz Doogee x5 pro. Ha picit többet rá tudnál szánni, már 40 körül sokkal jobb választás a Vernee Thor
-
Scrydhan
senior tag
válasz ger15xxhcker #100849 üzenetére
5 col belefér még?
-
juve600
nagyúr
üdv
honor5c vagy redmi3 pro ?
vagy esteleg mi az ajánlott ebben a kategóriában ? -
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
tudnádtok segíteni abban milyen telót ajánlanátok 40-50e Ft körül?
-fontos hogy 5" alatt legyen
-márka megkötés nincs
-nincs semmi extra app ami futni fog rajta, csak viber,mail kliens lenne rajta meg persze a telefon funkciókalig találok 5" alatti telókat már a kínálatban.
Köszi,
Gergő -
ghiottone
nagyúr
válasz haladó #100845 üzenetére
Meg kell kerdezni postas99 kollégát. Azt skippelni kellett volna + amúgy is írja az elején, meg bekapcsolásokkor a simet, de azzal nem kell foglalkozni. Ha jól emlékszem akkor a beállításokban belehet x-elni valahol, hogy kijelezze-e a szolgáltatót vagy sem
-
haladó
tag
válasz ghiottone #100826 üzenetére
Van belőle hasznos, amit érdemes megtartani vagy ugyse lehet használni mert verizon-os?
Meg ami érdekelne, hogy nyomtam egy restore-t és mivel nem verizonos a sim olyan opciokat adott hogy segélyhivás, kikapcsolás vagy wifin (aktiválás) asszem. Ez utóbbira nyomva és nagyjából a többit végig skippelve minden oknak tűnik, tudok hívni, de a szolgáltatót nem jeleníti meg a felső sávban. Restore előtt mintha ott lett volna de valószínű csak képzelődöm. -
Teodor52
senior tag
válasz kerxy #100823 üzenetére
A szüleim részére telefonra maximum 30000ft-ot tudnánk fordítani.
új legyen
megbízható boltban
hosszú táv
felhasználás köre: hívás, sms,email,receptek egyéb infók olvasgatása(havi szinten nem sok esetben leginkább tényleg csak az email miatt lenne fontos az internet használata),fotózás de 5 MP bőven elég.
4" kijelző is elég lenne
könnyű kezelhetőség
oprendszer: android
márka: nem feltétlen kell samsungnak lennieNagyon fontos lenne a segítséged/segítségetek!
-
AngerFîsT
tag
Szia !
Szerinted s6 vagy G4? nem tudok dönteni G4 jó meg minden csak félek ,hogy a zsebemben megtörik. xd tudod ketté. S6 meg olyan vastagabbnak tűnik a másik van olyan ajánlott bolt ami nem egy házi bolt tudod ha később gariztatni kell zökkenő mentesen megy a termékkel ? röviden fontos ,hogy legyen a boltnak háttere.I Say Anger you say FisT!
-
Khaosz55
addikt
válasz MittuDomain_ #100832 üzenetére
S5 neo-ról mi a vélemény?
-
Pepe
újonc
Sziasztok! Aktuálissá vált egy új telefon vétele nálam csak nem tudom eldönteni milyet vegyek. Eddig Sony-m volt, nem igazán voltam vele megelégedve ezért úgy döntöttem váltok. A két telefon, ami között hezitálok az Iphone 6s és a Huawei p9. Eddig határozottan úgy voltam vele, hogy az Iphone mellett döntök, mert többen mondták meg olvastam, hogy megbízható időtálló stb. és nem kell aggódnom az androidos szoftver gyengeségei illetve frisitései miatt sem. Aztán nagyon sokan, hozzáértő emberek is ajánlották, hogy a Huawei p9 nagyon jó és erős telefon lett és megéri megvenni már csak azért is mert árban is jobb, de még mindig kételkedem egy kicsit az android szoftverben így nem tudok dönteni melyiket lenne érdemesebb megvenni. Tehát a nagy kérdés hogy Iphone 6s 64 GB vagy Huawei P9?
-
Khaosz55
addikt
válasz MittuDomain_ #100832 üzenetére
Igen azt olvasgatom, bár kicsit tartok tőle. Nem tudom mennyire jók ezek a saját márkás cuccok, viszont spec alapján és teszt alapján tényleg nagyon jó. Néztem a G3- tesztet és nálam a "néha kicsit megakad a lapozás" kiverte a biztosítékot. Kár hogy ráfizetéssel nem hozhatom el a G4-et.
Kb a lista is olyan, hogy fentről lefelé sorolja a piaci értéknek megfelelőket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ájvé
veterán
válasz AngerFîsT #100828 üzenetére
iponon minden telefon drága, itt megkapod 96-ért gyártói garanciával.
-
-
AngerFîsT
tag
Na ez komoly ,hogy a 16gb verzió 110k környéke 32gb 34-40k val több fura am iponon keresve nem írta ki a g4 et pedig 16gb fölött kerestem de lehet fáradt voltam >.<
(#100757) koxx Köszi! a V10 van olyan jól bevált mint a G4 ?
Samsungban mit ajánlotok ebben az árban? 120 -160 keretet bővítek mivel tetszik a V10
I Say Anger you say FisT!
-
Postas99
senior tag
Bloatware mentesítő tudok adni + hozzá hogy mit kell kikattintgatni. Amúgy meg rootjunky itt nézz körbe.
-
-
Khaosz55
addikt
A G3-nál csak az akadozás aggaszt, meg kevesebb készenléti idő. Ha valamitől idegbajt kapok az az akadozásos telefon.
Vodafone Smart Platinum 7-et olvasgatom jelenleg.
-
ghiottone
nagyúr
válasz csakany2001 #100819 üzenetére
A Vodafone Smart Platinum 7 = Alcatel Idol 4S-l. Ez a legjobb szerintem a fentiek közül. Majdnem stock droid + a vodafone szokta is frissíteni a saját cuccait - legalábbis a Smart 6 mini is kapott frissítést, pedig az csak egy kis, egyszerű teló. Csak a QHD helyett lehet elég lett volna az FHD.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Az első okostelefon vásárlás előtt állok így nagy szükségem lenne a segítségetekre.
Első körben a szüleimnek szeretnék venni egyszerű kicsi telefont amivel hívás, email, sms néha néha interneten recept és egyéb okosságok olvasgatására elég lenne.
Én mint laikus egy Samsung galaxy J1 mini-re gondoltam.
Vélemény?
Saját részre meg szintén egy samsungot jobb konfiggal pl egy Galaxy sm-j500f j5, galaxy j3 2016,Galaxy j1 2016 közül választanék.
De nagyon nehéz döntenem mert szerintem a j5 lenne a legjobb választás de az 5"-os kijelzőével nekem egy kicsit nagy és ami fontos a számomra a minél kisebb kijelző.
Kár hogy nem dobott piacra a samsung egy olyan terméket ami 4"-os kijelzővel rendelkezik viszont lenne benne j5-ös hátlapi kamerája, j3-as processzora és 1,5GB ram,a rom pedig 16GB.
Szóval mit mondtok a 3 készülékre?
-
csakany2001
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Nos most voltam a vodánál.
Leejtés miatt tönkrement a LG G2 kijelző biztosítás érvényes, ezért szervizbe kell küldeni és kapok egy csere készüléket. A csere készüléket egy másik üzletbe kell átvennem. Át is mentem és ott kiderült, hogy már nem javítható ez a típus, ezért egy listából kell választanom egy másik készüléket. Mondtam, hogy szívesen ráfizetek pl egy LG G4-re, de nem lehet kizárólagosan cserélni tudnak a következőkből.
Mellékeltem a listát. Nem értek a mobilokhoz, viszont olyan telefon kellene ami megüti a G2 szintet.Persze első körben G3 -at mondtam, de azért ti jobban értettek hozzá mit válasszak.
volt még 2 oldal de azon már nem is telefonok hanem modemek meg rooterek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz csakany2001 #100815 üzenetére
Augusztusban jön a stabil global.
Frissítés tényleg néha várat magára, de legalább az aktuális MIUI-t gyakorlatilag minden készülék megkapja, főverzió frissítésre meg annyit tudok mondani, hogy Mi 2 kapott legelőször MM-et.
Stabil globalra meg egyébként nem lesz még egy darabig magyar nyelv (csak develpoer vagyis fejlesztőibe lesz), azzal meg az lesz a gond. -
csakany2001
senior tag
válasz Peppo #100812 üzenetére
Én már többször leírtam az okát,egyszerűen alig frissítenek a főverziót,felnéztem a MIUI Global oldalára hogy kész van-e már a Stable ROM de még mindig nem,Redmi Note 3 Pro már simán bevállalható lenne mert arra már van de így hogy a magyar ROM egy zsákutca ilyen szempontból végig kell játszani: BL nyitása,ROOT,CM telepítése amíg nem jön rá a Global...
Minőségben és mindenben teljesen rendben van de hosszútávra addig amíg nincs kész én nem nagyon ajánlom persze ez egyéni preferencia,de 47K-ért kuponnal még így is jó vétel lehet ha veszi a fáradtságot a tulajdonos.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Peppo
őstag
válasz csakany2001 #100809 üzenetére
Miért nem vennél Redmit hosszú távra?
-
Postas99
senior tag
válasz haladó #100810 üzenetére
Droid Turbo.
De nincs B20 csak B1,2,3,4,7 . Viszont 3Gb ram 32Gb tárhely. Snapi 805.
Only english. Magyar nyelvet még nem fejeztem be hozzá.
21Mpix kamera. Csak Lollipop és ha nem nyitott a Bl (only SU4TL-44) akkor sosem lesz magyar nyelvű és nem lesz frissítve MM-re[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
Sztetek droid turbo 50ért vagy style 70ért?
-
csakany2001
senior tag
válasz Yettihun #100807 üzenetére
Hosszútávra szerintem Moto E 2015 vagy ha belefér Moto G 2015.
A Redmi 3 is jó de én hosszú távra nem vennék,Vernee Thor meg azért mégiscsak első telefonja a gyártónak.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
-
Yettihun
újonc
Helló,
Régi teló halála miatt esedékessé vált új beszerzése, viszont nem vagyok otthon a témában.
Igényeim:- 40ezer forint a keret (max. 45)
- Telefonálás, net, időt elütni játékok a fő felhasználási kör.
- Hosszútávra lenne, örülnék ha legalább 2 évet kibírna
- Mindenképpen új függetlentElőre is köszi a segítséget.
-
kukulec
őstag
hali, a microsoft 650 dual sim mennyire jó gép? szüleimnek kellene telefonálásra, gps-hez, egy-két fotóhoz, de semmi komolyra. legyen betonbiztos és jó az offline térképe. nekem 735-öm van, ami szerintem parádés, ezért gondoltam megint windows-os készülékre.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #100801 üzenetére
Az igen! és mi nem volt jó az s6-ban ami jobb az s5-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Nincs még tapasztalatom az Eustock oldallal, de már többen is ajánlották. Mennyire megbízható? Kicsit gyanús, hogy ennyivel olcsóbb, mint más boltok.
1-2 napja 55000-ért írták a Redmi Note 3 Pro-t (,igaz, venni épp nem lehetett ) , ami már túl jónak tűnik.
Egyébként Redmi 3 ill. Redmi 3 Pro között vacillálok, de ha lenne Note ennyiért, akkor nyilván inkább az lenne a befutó.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest