Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbchris
    senior tag

Dettó. Múlt évben vonatoztam Ausztriában és Németországban. Ami feltűnt kb. fél óra után, hogy a vonat nem zötyög, hanem siklik. Nincs az a tádám-tádám, tádám-tádám.

A tisztaságról, pontosságról inkább ne is beszéljünk. Mikor reggel felszálltam Münchenben, és délután leszálltam Kelenföldön, olyan rosszkedv kapott el, hogy nekem itt kell élnem.

Nagyon komolyan fontolgatom, hogy az egyetemi diplomám után elmegyek innét, kezd a tököm tele lenni. Majd felfogja végre valami nagykutya, ha az utolsó értelmiségi is elhagyja az országot, hogy csinálni kéne valamit.

''Nagyon komolyan fontolgatom, hogy az egyetemi diplomám után elmegyek innét, kezd a tököm tele lenni. Majd felfogja végre valami nagykutya, ha az utolsó értelmiségi is elhagyja az országot, hogy csinálni kéne valamit.''

Nem , nem fogják fel . Sajnos ez Magyarország ahol ugye a gömböt húzzák a kockát meg gurítják .
    Sajna utaztam egy párszor én is vonaton itt nálunk . Ocsmányak büdösek stb . A Rozsda tartja össze a vagonokat , na a Metro-ról nem is beszélve . Kis híján a félelem kapott el amikor valami tengelyszerű csattanás volt egy fékezés alkalmával . Itt nem a szerelőket hibáztatom mert nem ők tehetnek erről hanem a vezetés . És nem lenne veszteséges a MÁV ha éppen nem kellene annyi irodistát eltartani mert ugye ők azt gondolják hogy nélkülük nem ér az egész semmit . Sok irodista elviszi a hasznot és erre ugye mit lépnek : leépítenek de ugye kit hát a melóst aki eltartja az irodistát és ez = még nagyobb veszteség mivel nincs ki termeljen .
    Eleve nagy baj itten magyarországon hogy mindenkit tanítanak valamire és nincs szakmunkás aki termeljen és = nincs bevétel mert nincs honnan . Jó kell a tanulás de azért mindenki nem olyan okos mint ahogy azt hiszi magáról és sajna oylan is megkapja a mérnöki diplomát stb aki egy tök nagy f*sz az egészhez aztán kerülnek ki a sz*rabbnál sz*rabb dolgok amik egy nagy h*nyást érnek . És az meg a legfőbb hiba hogy a diplomásnak más a minimálbére na ja oké hogy többet tanult de ezzel egyre több lesz belőlük és sajna a ''selejtek'' is bekerülnek . A minimálbér az minimálbér , oldja meg most miért :?! Ő ugyanezt mondja nekem én is ezt mondom erre . Nem vagyok a tanulás ellen de sokszor egy sima szakmunkás többet tud és nagyobbat alkot mint egy buta mérnök . Ja és kell nekünk az ügyvéd mikor dunát lehetne velük rekeszteni és sírnak hogy nincs hely , hát erre csak annyi hogy sorry ügyvédből nem állhat egy ország .Sajna itt ugye olyan hiba van hogy a zskmunksnak nem adtak l*f*szt se ígyhát kihalt ez az ág ami = nincs aki termeljen pénzt . Itt senkit sem szeretnék megbántani mert vannak okos mérnökök is aki tényleg tesznek is valamit csak sajna kevés van belőlük .

Na ja egyszóval osztom a véleményedet mert utaztam én is külföldön és no comment mert össze sem lehet hasonlítani egy magyar vagonnal .

Új hozzászólás Aktív témák