- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Tizediéig érvényes a havi bérlet most. Mondjuk kicsit elgondolkodtam: lehet azért függesztették fel a sztrájkot, hogy mindenki vegye meg a havi bérletjét? Aztán majd köv pénteken megint sztrájk???
Rühellem már az összes MÁV alkalmazottat, vezetőket. Én sem kaptam 10%-os béremelést, mégsem jutott eszembe, hogy sztrájkoljak. Mondjuk nekem nincs is lehetőségem rá... Csak azok életét nehezítik meg, akik a szolgáltatásaikat szeretnék igénybe venni. Most járhattam autóval, ez elég sok plusz költség nekem. Meg még sok ezer másik dolgozó, tanuló embernek. Szóval kész vagyok tőlük. Drukkolok a volánnak, hogy vegyék át a MÁV helyét az utasszállítában(tudom, kicsit utópisztikus
), és a sok MÁV alkalmazott meg legyen munkanélküli, akkor sztájkoljanak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és a sok MÁV alkalmazott meg legyen munkanélküli, akkor sztájkoljanak majd...