Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Amúgy az elég tetű dolog, hogy kalauztól csak jókora felárral tudod megvenni a jegyet. Siettem haza Pestről, nem volt már idő sorba állni a nyugatinál (este, a szokásos hosszú sor), és nekem nem igazán volt kedvem az utolsó vonattal jönni, mert akkor nem érem el hazafelé az utolsó buszom, és szopok. Odamentem a kalauzhoz, felvázoltam neki a tényállást, mondta, a jegy+2000Ft pótdíj. Mondom ne vicceljen már, nem bliccelni akarok, de perceken belül indul a vonat és nincs már idő. Azt mondta, szálljak fel, majd elintézzük, ad jegyet, csak ne jöjjön felügyelő. Mondjuk ez rendes srác volt, alig idősebb nálam, de volt, hogy ezt nem tudtam elintézni egy másikkal. Azért ez milyen dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest